Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(cacukas @ 2008 05 16, 07:46)
mirksiukas.gif  Žinai, nutariau schemelę pasilikti geresniems laikams, daug pasiryžimo jai reikia, bet gal kada nors ir pasiryšiu, o dėl automato tai aš ir varau kaip automatas.  biggrin.gif  blink.gif Kai nedirbau siuvinėdavau 8-10 valandų per dieną, aišku su pertraukomis, tai mano paraše, kur yra saulėgražos, jos išsiuvinėtos per 3 savaites...  doh.gif Po to kokį mėnesį išvis nesiuvinėjau, reikėjo akis pailsinti...  mirksiukas.gif

nu as angela ir panasiais tempais variau, nes pradzioj nedirbau tai per 3men puse iveikiau, o kryziukais apimtis tikrai mazesne buvo, nors dar keleta nedideliu darbeliu tuo paciu metu issiuvinejau
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 16, 09:00)
nu as angela ir panasiais tempais variau, nes pradzioj nedirbau tai per 3men puse iveikiau, o kryziukais apimtis tikrai mazesne buvo, nors dar keleta nedideliu darbeliu tuo paciu metu issiuvinejau

Aš tai nutariau palaipsniui keliauti vis prie didesniu ir didesniu darbų, maždaug matysiu ar užteks man tos kantrybės.

help.gif Beje, nežinau ką daryt, šiuo metu išsiuvinėjau 2/3 monalizos, ir mano protas labai durnas, pradėjau ant baltos medžiagos siuvinėt, tai ten daug juodos spalvos, žodžiu, balta medžiaga persimato... doh.gif cry.gif Nedašuto, kad reikia tamsios medžiagos... mega_shok.gif fool.gif Žodžiu, dabar galvoju, kaip išgelbėti darbelį, juk nemažai darbo įdėjau. Mastau, kad gal dar kokiais 2 siūliukais juodais apeiti, kur juoda spalva po vieną kartą (bachstichu). Gal kažkiek padės. Laiko tai kainuos keletą dienų, bet bus darbelis išgelbėtas. Daugiau nieko nebesigalvoju, ką daryt... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 05 16, 00:11)
Sveikos,

Jei kuri dar pamnat ką siuvinėju tai rodau kiek paistūmėjau, buvau užmetus, nes turėjau rūpesčių.

laba gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 16, 09:27)

help.gif Beje, nežinau ką daryt, šiuo metu išsiuvinėjau 2/3 monalizos, ir mano protas labai durnas, pradėjau ant baltos medžiagos siuvinėt, tai ten daug juodos spalvos, žodžiu, balta medžiaga persimato...  doh.gif  cry.gif Nedašuto, kad reikia tamsios medžiagos...  mega_shok.gif  fool.gif Žodžiu, dabar galvoju, kaip išgelbėti darbelį, juk nemažai darbo įdėjau. Mastau, kad gal dar kokiais 2 siūliukais juodais apeiti, kur juoda spalva po vieną kartą (bachstichu). Gal kažkiek padės. Laiko tai kainuos keletą dienų, bet bus darbelis išgelbėtas. Daugiau nieko nebesigalvoju, ką daryt...  doh.gif  blush2.gif

skalbiant biski pasikavoja tie balti plysiukai, karstesniam vandeni palaikius medziaga siek tiek pasitraukia(bent DMC traukiasi ir su drungnu vandeniu skalbiant)
Atsakyti
Aš tai nutariau palaipsniui keliauti vis prie didesniu ir didesniu darbų, maždaug matysiu ar užteks man tos kantrybės.

help.gif Beje, nežinau ką daryt, šiuo metu išsiuvinėjau 2/3 monalizos, ir mano protas labai durnas, pradėjau ant baltos medžiagos siuvinėt, tai ten daug juodos spalvos, žodžiu, balta medžiaga persimato...  doh.gif  cry.gif Nedašuto, kad reikia tamsios medžiagos...  mega_shok.gif  fool.gif Žodžiu, dabar galvoju, kaip išgelbėti darbelį, juk nemažai darbo įdėjau. Mastau, kad gal dar kokiais 2 siūliukais juodais apeiti, kur juoda spalva po vieną kartą (bachstichu). Gal kažkiek padės. Laiko tai kainuos keletą dienų, bet bus darbelis išgelbėtas. Daugiau nieko nebesigalvoju, ką daryt...  doh.gif  blush2.gif

va ir man ta pati beda, siuvineju ta pati paveiksla jau ne pirma karta, bet si karta kazkaip susisviete ant baltos nu ir nudegiau kaip tu, bet paskaiciavau, kad man norint dar karteli apeiti visa darba papildomais siulais, uztruks tiek pat, kiek is naujo issiuvineti doh.gif Tai va ir netaisau, greiciausiu imsiuosi is naujo daryti cray.gif
Atsakyti
help.gif Beje, nežinau ką daryt, šiuo metu išsiuvinėjau 2/3 monalizos, ir mano protas labai durnas, pradėjau ant baltos medžiagos siuvinėt, tai ten daug juodos spalvos, žodžiu, balta medžiaga persimato...  doh.gif  cry.gif Nedašuto, kad reikia tamsios medžiagos...  mega_shok.gif  fool.gif

O jeigu nusiteikti, kad taip ir turi būti? g.gif Toks spalvų efektas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 16 gegužės 2008 - 09:06
QUOTE(astute_k @ 2008 05 16, 10:06)
O jeigu nusiteikti, kad taip ir turi būti?  g.gif Toks spalvų efektas  thumbup.gif

Na iš toli spalvos susilieja ir baltų skylučių nelabai ir matosi, bet jei žiūri iš arti, tai kažkaip tragiškai žiūrisi. Reikės kokį plotelį pabandyt uždengt dar kartą, jei nesiseks ir nieko tas neduos, teks tokį ir palikti. Va, bus visam gyvenimui pamoka, kad jei daug tamsių spalvų, ant tamsios kanvos ir reikia siuvinėti. g.gif

Kiek girdėjau, tai spalvotų kanvų GA būna? gal žinot kokių tų spalvų yra? g.gif Greitai į Vilnių nevažiuosiu, tai nebus progos pažiūrėt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 16, 10:36)
Na iš toli spalvos susilieja ir baltų skylučių nelabai ir matosi, bet jei žiūri iš arti, tai kažkaip tragiškai žiūrisi. Reikės kokį plotelį pabandyt uždengt dar kartą, jei nesiseks ir nieko tas neduos, teks tokį ir palikti. Va, bus visam gyvenimui pamoka, kad jei daug tamsių spalvų, ant tamsios kanvos ir reikia siuvinėti.  g.gif

Kiek girdėjau, tai spalvotų kanvų GA būna? gal žinot kokių tų spalvų yra?  g.gif Greitai į Vilnių nevažiuosiu, tai nebus progos pažiūrėt.  unsure.gif

Kiek maciau yra juodos, melynos, melsvos, kremines ir kitokiui svelniu atspalviu (nelaabi atkreipiau demesi, nes reikejo tamsiai melynos) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu_salis: 16 gegužės 2008 - 09:42
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 16, 10:40)
Kiek maciau yra juodos, melynos, melsvos, kremines ir kitokiui svelniu atspalviu (nelaabi atkreipiau demesi, nes reikejo tamsiai melynos)  ax.gif

Na va, bučiau geriau jau ant mėlynos siuvinėjusi. Nebūtų dabar tiek vargo ir nervų. unsure.gif
Reikės būtinai kokios mėlynos ar juodos nusipirkti ir turėt prie vietos, jei koks panašus paveikslas būtų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 16, 08:27)

help.gif Beje, nežinau ką daryt, šiuo metu išsiuvinėjau 2/3 monalizos, ir mano protas labai durnas, pradėjau ant baltos medžiagos siuvinėt, tai ten daug juodos spalvos, žodžiu, balta medžiaga persimato...  doh.gif  cry.gif

mano mama siuvinėjo moną lizą (vakare parodysiu), tai visus tamsius atspalvius 3 siūlais siuvinėjo ax.gif pirma buvo jau didelį gabalą 2 siūlais išsiuvinėjus, bet pamačius, kad šviečiasi, ardė viską lauk ir iš naujo doh.gif
Atsakyti
Įrėminti nameliai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 05 16, 12:48)
mano mama siuvinėjo moną lizą (vakare parodysiu), tai visus tamsius atspalvius 3 siūlais siuvinėjo  ax.gif pirma buvo jau didelį gabalą 2 siūlais išsiuvinėjus, bet pamačius, kad šviečiasi, ardė viską lauk ir iš naujo  doh.gif

Aš visada 3 siūlais siuvinėju, niekada nesiuvinėjau 2 siūlais. Bet kai juodas siūlas ir balta kanva, tai nesusiderina. Tek dar pagaišti ir sutvarkyti juodą spalvą. doh.gif
Atsakyti