Misty - labai dailiai tavo Šatenė atrodo įrėminta
Ačiū visoms už pagyras mano liūdnajai mergaitei
Aš siuvinėjau ant kažkokio Zveigart 28 lino, nepamenu pavadinimo Reikia Loretoido klausti - ji mane tuo linu aprūpino
Paukščiuk, labai ačiū už schemą
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 09:14)
Ant kokio lino tu siuvinėjai savo Nimue Chataigne
Prašom schema
http://picasaweb.goo...KWeddingPillows
Prašom schema
http://picasaweb.goo...KWeddingPillows
Aš siuvinėjau ant kažkokio Zveigart 28 lino, nepamenu pavadinimo Reikia Loretoido klausti - ji mane tuo linu aprūpino
Paukščiuk, labai ačiū už schemą
Ačiū, toj schemutėj ir tokį lina rekomenduoja
QUOTE(Misty @ 2008 05 14, 20:43)
Labai labai grazu jau ir man kyla noras siuvinet
QUOTE(giedress @ 2008 05 15, 09:30)
jau tiek visko prisisiunčiau Turbūt 99% taip ir liks nesiuvinėti Na bet grožis tai neišpasakytas
ir pas mane tas pats
Beja,norejau paklausti.Po kiek laiko ateina nurodymai kur pervest pinigus uz uzsakyma is kasiulai.lt?
Sveikos,
kol sirgau ir gulėjau ligoninėj tiek grožybių prisiuvinėjot, kad nebežinau katrą ir begirti.
Šaunuolės visos
kol sirgau ir gulėjau ligoninėj tiek grožybių prisiuvinėjot, kad nebežinau katrą ir begirti.
Šaunuolės visos
QUOTE(monikele @ 2008 05 15, 15:58)
labai gražūs tavo darbai paukščiuk, ir gal būtų galima paprašyti schemų, nes tie siuvinėti žmonės man labai patiko
Ačiū, tu kalbi apie kontūrinius leliukus? parašyk kur siųsti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 15, 16:41)
Man visai nieko, toks mažiukas - fainuoliukas
Šian pamėginau maišiuką siūti, štai kas gavos
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 15, 16:41)
o man tai visai mielai atrodo
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 17:10)
Įdomi idėja
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 14:10)
Ačiū, tu kalbi apie kontūrinius leliukus? parašyk kur siųsti
Nu visai mielas
Papildyta:
qiegress, is toli ir man neblogai atrodo
QUOTE(toli @ 2008 05 15, 13:08)
O as tai dar norejau paklausti apie tuos scissor keep, na tuos "pribumbasus", kur prie zirkluciu kabinti. Kadangi siuvinejimas mano hobis, tai turiu visokiu priemoniu ir niekniekiu, kurie man labai patinka.
ir nezinau, ka su juo daryti, nors grazus toks, spalvos ryskesnes nei fotkej, bet jau toooks diiidelis griozdas, kad net nukabinau nuo zirkluciu. Kokia jo paskirtis? Na ten jau ne pagalvele, o jau beveik visa pagalve gavosi... Bandziau naudoti kaip adatine, bet nelabai tos adatos nori listi...
ir nezinau, ka su juo daryti, nors grazus toks, spalvos ryskesnes nei fotkej, bet jau toooks diiidelis griozdas, kad net nukabinau nuo zirkluciu. Kokia jo paskirtis? Na ten jau ne pagalvele, o jau beveik visa pagalve gavosi... Bandziau naudoti kaip adatine, bet nelabai tos adatos nori listi...
Ju paskirtis - legviau rasti zirklutes. Zirklutes paprastai buna mazos ir megsta pasislepti po schemomis, medziagomis ir pan. O va su tokiu "pribumbasu" joms sudetingiau likti nepastebetom. Tiesa, virvute turi buti pakankamo ilgio, kad nemaizytu ziklutemis naudotis pagal paskirti.
Papildyta:
QUOTE(Misty @ 2008 05 15, 13:54)
Loretoidas dar anksciau kazkam sake: "Zweigart Cashel Sand"
QUOTE(cacukas @ 2008 05 15, 10:47)
Bet kokia graži undinė ten yra, ir schemelės lyg tai kokybiškos, bet jau dydis 620x380 kryžiukų... Mažiausiai kokius 4 mėn tektų siuvinėt.... Gal reikės pasiryžti, kol nuoroda nesprogo...
neisizeisk, bet patinka man zmones optimistai , konturini darbeli tokio dydzio issiuvinetai per 4men, bet jei pilnai turetu but tempai kaip automato
QUOTE(Sonkiukas @ 2008 05 15, 11:15)
Rugseje as turiu tokius
atsiusk jei gali pastudijuosiu schema jei nebus labai gigantiski griebsiu badyt , kaip tik tokiu ir ieskojau,el p. lyg turi
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 15, 11:45)
Laiveliai
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 13:37)
aciu, bet tokio didelio nenoriu , kitas darbas bus didelis , o vyrui uzteks ir biski mazesnio