Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Misty - labai dailiai tavo Šatenė atrodo įrėminta wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras mano liūdnajai mergaitei blush2.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 09:14)
Ant kokio lino tu siuvinėjai savo Nimue Chataigne

Prašom schema
http://picasaweb.goo...KWeddingPillows

Aš siuvinėjau ant kažkokio Zveigart 28 lino, nepamenu pavadinimo doh.gif Reikia Loretoido klausti - ji mane tuo linu aprūpino ax.gif

Paukščiuk, labai ačiū už schemą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, toj schemutėj ir tokį lina rekomenduoja
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 05 14, 20:43)
Įrėminau savo Nimue Chataigne...

Labai labai grazu wub.gif jau ir man kyla noras siuvinet biggrin.gif

QUOTE(giedress @ 2008 05 15, 09:30)
jau tiek visko prisisiunčiau doh.gif Turbūt 99% taip ir liks nesiuvinėti verysad.gif Na bet grožis tai neišpasakytas biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane tas pats lotuliukas.gif

Beja,norejau paklausti.Po kiek laiko ateina nurodymai kur pervest pinigus uz uzsakyma is kasiulai.lt?
Atsakyti
labai gražūs tavo darbai paukščiuk, ir gal būtų galima paprašyti schemų, nes tie siuvinėti žmonės man labai patiko
Atsakyti
Sveikos,
kol sirgau ir gulėjau ligoninėj tiek grožybių prisiuvinėjot, kad nebežinau katrą ir begirti.
Šaunuolės visos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Baigiau pauksciuka ant prijuostes,bet jau lb nekoks isejo schmoll.gif Schema tragiska g.gif
Prijuoste
Atsakyti
QUOTE(monikele @ 2008 05 15, 15:58)
labai gražūs tavo darbai paukščiuk, ir gal būtų galima paprašyti schemų, nes tie siuvinėti žmonės man labai patiko

Ačiū, tu kalbi apie kontūrinius leliukus? parašyk kur siųsti

QUOTE(Klajokle @ 2008 05 15, 16:41)
Baigiau pauksciuka ant prijuostes,bet jau lb nekoks isejo schmoll.gif Schema tragiska  g.gif
Prijuoste

Man visai nieko, toks mažiukas - fainuoliukas

Šian pamėginau maišiuką siūti, štai kas gavos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 15, 16:41)
Baigiau pauksciuka ant prijuostes,bet jau lb nekoks isejo schmoll.gif Schema tragiska  g.gif
Prijuoste

o man tai visai mielai atrodo 4u.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 17:10)

Įdomi idėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 15 gegužės 2008 - 16:47
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 14:10)
Ačiū, tu kalbi apie kontūrinius leliukus? parašyk kur siųsti
Man visai nieko, toks mažiukas - fainuoliukas

Nu visai mielas wub.gif
Papildyta:
qiegress, is toli ir man neblogai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 15 gegužės 2008 - 16:55
QUOTE(toli @ 2008 05 15, 13:08)
O as tai dar norejau paklausti apie tuos scissor keep, na tuos "pribumbasus", kur prie zirkluciu kabinti. Kadangi siuvinejimas mano hobis, tai turiu visokiu priemoniu ir niekniekiu, kurie man labai patinka. 
ir nezinau, ka su juo daryti, nors grazus toks, spalvos ryskesnes nei fotkej, bet jau toooks diiidelis griozdas, kad net nukabinau nuo zirkluciu. Kokia jo paskirtis? Na ten jau ne pagalvele, o jau beveik visa pagalve gavosi... blush2.gif  Bandziau naudoti kaip adatine, bet nelabai tos adatos nori listi... blush2.gif

Ju paskirtis - legviau rasti zirklutes. Zirklutes paprastai buna mazos ir megsta pasislepti po schemomis, medziagomis ir pan. O va su tokiu "pribumbasu" joms sudetingiau likti nepastebetom. Tiesa, virvute turi buti pakankamo ilgio, kad nemaizytu ziklutemis naudotis pagal paskirti.

Papildyta:
QUOTE(Misty @ 2008 05 15, 13:54)
Aš siuvinėjau ant kažkokio Zveigart 28 lino, nepamenu pavadinimo doh.gif Reikia Loretoido klausti - ji mane tuo linu aprūpino ax.gif

Loretoidas dar anksciau kazkam sake: "Zweigart Cashel Sand"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 15 gegužės 2008 - 17:09
QUOTE(cacukas @ 2008 05 15, 10:47)
Bet kokia graži undinė ten yra, ir schemelės lyg tai kokybiškos, bet jau dydis 620x380 kryžiukų...  blink.gif Mažiausiai kokius 4 mėn tektų siuvinėt.... Gal reikės pasiryžti, kol nuoroda nesprogo...  biggrin.gif

neisizeisk, bet patinka man zmones optimistai bigsmile.gif , konturini darbeli tokio dydzio issiuvinetai per 4men, bet jei pilnai turetu but tempai kaip automato ax.gif

QUOTE(Sonkiukas @ 2008 05 15, 11:15)
Rugseje as turiu tokius  smile.gif

atsiusk jei gali pastudijuosiu schema jei nebus labai gigantiski griebsiu badyt smile.gif , kaip tik tokiu ir ieskojau,el p. lyg turi

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 15, 11:45)

aciuks.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 13:37)

aciu, bet tokio didelio nenoriu blush2.gif , kitas darbas bus didelis , o vyrui uzteks ir biski mazesnio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 15 gegužės 2008 - 17:29