Įrėminau savo Nimue Chataigne...
rugsėjė sveikinu pabaigus darbelį
QUOTE(Misty @ 2008 05 14, 23:43)
Kaip gražu Ir rėmelis puikiai parinktas Be stiklo rėminai?
koks dailus, pritariu, įrėminta labai gražiai
gal galit patarti ant kokio lino siuvinėti šį darbelį?
Taip, pat, gal žinot su kokiais klyjais reikia klijuot medžiagytę, kad neirtų ir gražiai žiūrėtūsi
Misty darbelis puikus ir remelis reminai pati? mano akiai mazutis trukumas noretusi kad atstumas nuo apacios iki koju butu mazesnis, virs galvos auksciau remas kokiu cm
nostalgiskas darbelis
nostalgiskas darbelis
QUOTE(wioletukas @ 2008 05 15, 00:22)
rugsėjė sveikinu pabaigus darbelį
Labukas,
Gal kuri neblogai mokate naudotis "Haftix" siuvinėvimo programa? Bandžiau kokią nuotrauką konvertuoti, bet man nesiseka...
Gal kuri neblogai mokate naudotis "Haftix" siuvinėvimo programa? Bandžiau kokią nuotrauką konvertuoti, bet man nesiseka...
QUOTE(Misty @ 2008 05 14, 22:43)
viskas grazu ir rėmas labai tinka
maniau kad turiu visu patinkanciu paveiksleliu schemas, bet vyras isigeide laivo, kaip tycia dabar nerandu gal galima nuorodele kokia
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 15, 06:53)
Kaip gražu Ir rėmelis puikiai parinktas Be stiklo rėminai?
Ačiū Be stiklo rėminau, man taip gražiau...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 15, 07:34)
Misty darbelis puikus ir remelis reminai pati? mano akiai mazutis trukumas noretusi kad atstumas nuo apacios iki koju butu mazesnis, virs galvos auksciau remas kokiu cm
nostalgiskas darbelis
nostalgiskas darbelis
Rėmino dirbtuvėse Palikau tą reikalą profesionalams Dėl atstumų - pritariu, svarbiausia, kad kai aptarinėjom, tai taip ir turėjo būti, apačioje mažiau, viršuje daugiau Bet padarė - ką padarė Kol kas paliksiu kaip yra, gal kada nors bus ūpas - perrėminsiu
Paukščiuk, koks gražus dizainas Gal pasidalintum schemute?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 15, 07:00)
Taip, pat, gal žinot su kokiais klyjais reikia klijuot medžiagytę, kad neirtų ir gražiai žiūrėtūsi
viskas labai priklauso nuo lino - jei linas retas, bet kokie klijai gali persigerti per tarpus šiaip yra tekstiliniai purškiami klijai, tai galima būtų jais bandyti retesnį liną paklijuoti, o jei linas koks tvirtesnis, tada rekomenduočiau plonytį lipalo sluoksnį (tiesa, tepti ne ant lino, o ant paviršiaus, ant kurio jį klijuotum)
Uoj nebegaliu koks grožis...
Jaučiu imsiuos ir aš Nimue paveiksliukų - žvejys bus skirtas MB, o mergytės man pačiai
Tik va kaip pabaigti senus pradėtus darbelius
p.s. paukščiuk ir aš norėčiau tos širdutės schemutės barrva@gmail.com
QUOTE(Misty @ 2008 05 14, 22:43)
Misty, labai daili tavo fėjukė ir rėmelis puikiai pritaikytas.