Diudai - puikūs paukštukai, labai puikiai spalvos dera Klajokle - jaukus metrikas, šaunuolė Zhuvycia - nesikuklink jau taip, dailūs tavo darbeliai Man ypač tas paukštukas patinka... (tik kitą kartą dėk mažesnes nuotraukas, nes ilgiau puslapis kraunasi) Beje, out of context, - ale kokia didelė tavo šeimyna...
Šiandien parsinešiau du įrėmintus savo darbus. Pirmas - Nimue Le papillon. Siuvinėta ant lino. Man pačiai jis patinka, net bus gaila dovanoti Antras - It's a wonderful world Anchor - Newton's law. Šis man kaskart primena, kad pasaulis nuostabus
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 13, 22:00)
Diudai - puikūs paukštukai, labai puikiai spalvos dera Klajokle - jaukus metrikas, šaunuolė Zhuvycia - nesikuklink jau taip, dailūs tavo darbeliai Man ypač tas paukštukas patinka... (tik kitą kartą dėk mažesnes nuotraukas, nes ilgiau puslapis kraunasi) Beje, out of context, - ale kokia didelė tavo šeimyna...
Šiandien parsinešiau du įrėmintus savo darbus. Pirmas - Nimue Le papillon. Siuvinėta ant lino. Man pačiai jis patinka, net bus gaila dovanoti Antras - It's a wonderful world Anchor - Newton's law. Šis man kaskart primena, kad pasaulis nuostabus
Labai jau man grazus tas papilonas Siaip monochrominiai siuinejimai tikrai ispudingi, bet as dar tokio nesiuvinejau niekada. O seimyna tai mūsų nemaža, nemaža, labai "padeda" siuvinėti
Merginos vienas klausimėlis, gal jau 100 kartų aptartas, ale per 42 temas nesiryžtu eiti ieškoti Iš kur jūs imate dažniausiai schemas siuvinėjimui - perkate internete, "vagiate", iš žurnalų, knygų, perkate parduotuvėse rinkinius, darotės schemas su kokiu nors PCstitch ar kaip? Labai įdomu.
Ir dar, jeigu suklystate siuvinėdamos, ar ardote darbelį? Aš tai dažnai apsižioplinu, ale ardyti nesiimu, nes kartais būni jau toli nusiuvinėjusi ir nebeaišku, iki kur reikia ardyti. O ir tingiu...
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 22:42)
Merginos vienas klausimėlis, gal jau 100 kartų aptartas, ale per 42 temas nesiryžtu eiti ieškoti Iš kur jūs imate dažniausiai schemas siuvinėjimui - perkate internete, "vagiate", iš žurnalų, knygų, perkate parduotuvėse rinkinius, darotės schemas su kokiu nors PCstitch ar kaip? Labai įdomu.
Ir dar, jeigu suklystate siuvinėdamos, ar ardote darbelį? Aš tai dažnai apsižioplinu, ale ardyti nesiimu, nes kartais būni jau toli nusiuvinėjusi ir nebeaišku, iki kur reikia ardyti. O ir tingiu...
Dažniausiai iš interneto 'vogtas' arba iš žurnalų siuvinėju
Klaidas stengiuos taisyti, bet kartais nežymias palieku
Labai noriu pagirti, tokia gausi šeimyna ir dar randat laiko siuvinėt NUOSTABU
Pumpureli puikus darbeliai, gal butu galima gauti pirmojo schemute . As va jau pagalaliau baigiau savo Marija su kudikiu , bet girsiuosi tik kai parsinesiu ireminta JAu taip sunkiai man ji ejosi, taip sunkiai, kad maniau nebaigsiu, bet susiemiau save i rankas ir pabaigiau
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 13, 22:58)
Dažniausiai iš interneto 'vogtas' arba iš žurnalų siuvinėju
Aciu labai, o randu laiko siuvineti, nes baisiai noriu, bet, pvz., niekaip nerandu laiko susitvarkyti kambarius, juk tiek vaiku turiu
Pumpurėli, labai gražiai atrodo drugelis įrėmintas. Dailūs rėmeliai.
QUOTE(sherla @ 2008 04 30, 23:40)
kazkaip nesuprantu kur ta moteryte
Labutis,
tavo paveiksliukas fantastiskas!!!! siuvinejai matyt mazuciu kryzeliu.? Tai suteikia paveikslui dar didesnes prabangos.
Noreciau paklaust, gal galetum atsiusti man sio paveiksliuko schema ??? (vyras nama baigia statyt, kaip fainai manau butu papuost sitokio grozio paveikslu.) Visada ieskojau kazko panasaus, vienos spalvines gamos paveikslo, bet tai tas ne, tai kitas....
Iki Viktem
Pumpurėli, labai dailūs, kruopščiai atlikti darbeliai Ką dabar siuvinėsi?
oi kaip suprantu tave
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 23:07)
randu laiko siuvineti, nes baisiai noriu, bet, pvz., niekaip nerandu laiko susitvarkyti kambarius, juk tiek vaiku turiu
oi kaip suprantu tave
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 05 14, 00:30)
Pumpurėli, labai gražiai atrodo drugelis įrėmintas. Dailūs rėmeliai.
Pritariu super darbelis ir remai priderinti...
o kur darbelis remintas ?
QUOTE(Reska @ 2008 05 14, 06:57)
Pumpurėli, labai dailūs, kruopščiai atlikti darbeliai Ką dabar siuvinėsi?
oi kaip suprantu tave
oi kaip suprantu tave
ir aš i suprantančiu buri deduos
susitvarkai, apsisuki, o tvarkos nebėr o va prie siuvinio sedi ir nieko aplink nematai
O aš noriu pasirodyti, kokią dovaną gavau iš sesės (tik kažkokie kleckai matosi ant stiklo, turbūt nenuvaliau gerai)
Dabar galvojau ką nors dar išsisiuvinėti iš tos pačios serijos, kad nesijaustų vienišas Ir dar galvoju, jog reikia dairytis namo, kad būtų daug laisvų sienų visiems paveikslams sukabinti
Dabar galvojau ką nors dar išsisiuvinėti iš tos pačios serijos, kad nesijaustų vienišas Ir dar galvoju, jog reikia dairytis namo, kad būtų daug laisvų sienų visiems paveikslams sukabinti