Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Diudai - puikūs paukštukai, labai puikiai spalvos dera rolleyes.gif Klajokle - jaukus metrikas, šaunuolė mirksiukas.gif Zhuvycia - nesikuklink jau taip, dailūs tavo darbeliai 4u.gif Man ypač tas paukštukas patinka... (tik kitą kartą dėk mažesnes nuotraukas, nes ilgiau puslapis kraunasi) Beje, out of context, - ale kokia didelė tavo šeimyna... 4u.gif

Šiandien parsinešiau du įrėmintus savo darbus. Pirmas - Nimue Le papillon. Siuvinėta ant lino. Man pačiai jis patinka, net bus gaila dovanoti ax.gif Antras - It's a wonderful world Anchor - Newton's law. Šis man kaskart primena, kad pasaulis nuostabus smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 13 gegužės 2008 - 21:13
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 13, 22:00)
Diudai - puikūs paukštukai, labai puikiai spalvos dera  rolleyes.gif Klajokle - jaukus metrikas, šaunuolė  mirksiukas.gif Zhuvycia - nesikuklink jau taip, dailūs tavo darbeliai  4u.gif Man ypač tas paukštukas patinka... (tik kitą kartą dėk mažesnes nuotraukas, nes ilgiau puslapis kraunasi) Beje, out of context, - ale kokia didelė tavo šeimyna...  4u.gif

Šiandien parsinešiau du įrėmintus savo darbus. Pirmas - Nimue Le papillon. Siuvinėta ant lino. Man pačiai jis patinka, net bus gaila dovanoti  ax.gif Antras - It's a wonderful world Anchor - Newton's law. Šis man kaskart primena, kad pasaulis nuostabus smile.gif

Labai jau man grazus tas papilonas wub.gif Siaip monochrominiai siuinejimai tikrai ispudingi, bet as dar tokio nesiuvinejau niekada. O seimyna tai mūsų nemaža, nemaža, labai "padeda" siuvinėti bigsmile.gif

Merginos vienas klausimėlis, gal jau 100 kartų aptartas, ale per 42 temas nesiryžtu eiti ieškoti ax.gif Iš kur jūs imate dažniausiai schemas siuvinėjimui - perkate internete, "vagiate", iš žurnalų, knygų, perkate parduotuvėse rinkinius, darotės schemas su kokiu nors PCstitch ar kaip? Labai įdomu.
Ir dar, jeigu suklystate siuvinėdamos, ar ardote darbelį? Aš tai dažnai apsižioplinu, ale ardyti nesiimu, nes kartais būni jau toli nusiuvinėjusi ir nebeaišku, iki kur reikia ardyti. O ir tingiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 13 gegužės 2008 - 21:43
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 22:42)

Merginos vienas klausimėlis, gal jau 100 kartų aptartas, ale per 42 temas nesiryžtu eiti ieškoti  ax.gif  Iš kur jūs imate dažniausiai schemas siuvinėjimui - perkate internete, "vagiate", iš žurnalų, knygų, perkate parduotuvėse rinkinius, darotės schemas su kokiu nors PCstitch ar kaip? Labai įdomu.
Ir dar, jeigu suklystate siuvinėdamos, ar ardote darbelį? Aš tai dažnai apsižioplinu, ale ardyti nesiimu, nes kartais būni jau toli nusiuvinėjusi ir nebeaišku, iki kur reikia ardyti. O ir tingiu...  blush2.gif

Dažniausiai iš interneto 'vogtas' arba iš žurnalų siuvinėju

Klaidas stengiuos taisyti, bet kartais nežymias palieku

Labai noriu pagirti, tokia gausi šeimyna ir dar randat laiko siuvinėt bigsmile.gif NUOSTABU thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Pumpureli puikus darbeliai, gal butu galima gauti pirmojo schemute blush2.gif . As va jau pagalaliau baigiau savo Marija su kudikiu karsta.gif , bet girsiuosi tik kai parsinesiu ireminta mirksiukas.gif JAu taip sunkiai man ji ejosi, taip sunkiai, kad maniau nebaigsiu, bet susiemiau save i rankas ir pabaigiau didis.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 13, 22:58)
Dažniausiai iš interneto 'vogtas' arba iš žurnalų siuvinėju

Klaidas stengiuos taisyti, bet kartais nežymias palieku

Labai noriu pagirti, tokia gausi šeimyna ir dar randat laiko siuvinėt  bigsmile.gif NUOSTABU  thumbup.gif  4u.gif

Aciu labai, o randu laiko siuvineti, nes baisiai noriu, bet, pvz., niekaip nerandu laiko susitvarkyti kambarius, juk tiek vaiku turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pumpurėli, abu labai gražūs, bet tas drugelis tai FANTASTIŠKAS wub.gif
Atsakyti
Pumpurėli, labai gražiai atrodo drugelis įrėmintas. Dailūs rėmeliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 30, 23:40)
kazkaip nesuprantu kur ta moteryte  doh.gif

Labutis,
tavo paveiksliukas fantastiskas!!!! siuvinejai matyt mazuciu kryzeliu.? Tai suteikia paveikslui dar didesnes prabangos.
Noreciau paklaust, gal galetum atsiusti man sio paveiksliuko schema ??? (vyras nama baigia statyt, kaip fainai manau butu papuost sitokio grozio paveikslu.) Visada ieskojau kazko panasaus, vienos spalvines gamos paveikslo, bet tai tas ne, tai kitas....
Iki Viktem
Atsakyti
Pumpurėli, labai dailūs, kruopščiai atlikti darbeliai thumbup.gif Ką dabar siuvinėsi?

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 23:07)
randu laiko siuvineti, nes baisiai noriu, bet, pvz., niekaip nerandu laiko susitvarkyti kambarius, juk tiek vaiku turiu  lotuliukas.gif

oi kaip suprantu tave doh.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 05 14, 00:30)
Pumpurėli, labai gražiai atrodo drugelis įrėmintas. Dailūs rėmeliai. thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif super darbelis ir remai priderinti...
blush2.gif o kur darbelis remintas ?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 14, 06:57)
Pumpurėli, labai dailūs, kruopščiai atlikti darbeliai  thumbup.gif  Ką dabar siuvinėsi?
oi kaip suprantu tave  doh.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

ir aš i suprantančiu buri deduos biggrin.gif doh.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
susitvarkai, apsisuki, o tvarkos nebėr doh.gif o va prie siuvinio sedi ir nieko aplink nematai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš noriu pasirodyti, kokią dovaną gavau iš sesės (tik kažkokie kleckai matosi ant stiklo, turbūt nenuvaliau gerai) blush2.gif
user posted image

Dabar galvojau ką nors dar išsisiuvinėti iš tos pačios serijos, kad nesijaustų vienišas g.gif Ir dar galvoju, jog reikia dairytis namo, kad būtų daug laisvų sienų visiems paveikslams sukabinti biggrin.gif
Atsakyti