Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 05 13, 10:33)
user posted image
Vienas is mano darbu. Dar neremintas,nes dydis baisulinis 110x60cm.

Baisu kaip gražu... wub.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 13, 07:01)
Klajokle, labai mielas tavo metrikėlis, šaunuolė. Pati vis pagalvoju, kad reiks užsiimti savo sūnelių metrikėliais, bet vis atidedu, nes iš karto trijų reikia  ax.gif .

Na taip trim jau nemazas darbas laukia mirksiukas.gif

QUOTE(giedress @ 2008 05 13, 07:13)
Klajokle - gražus metrikiukas wub.gif O dar dukružė supranta kas gražu, tai iš viso turbūt visiems apsigirs, kokią šaunią mamą turi biggrin.gif

aciu blush2.gif blush2.gif wub.gif

QUOTE(juratere @ 2008 05 13, 07:33)

blink.gif blink.gif blink.gif cia tai dyyydis thumbup.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 13 gegužės 2008 - 10:13
QUOTE(juratere @ 2008 05 13, 10:33)

saunus darbelis, o vargo ideta tai oi oi oi mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenelex: 13 gegužės 2008 - 10:48
Skaiciau as skaiciau visus jusu pasisakymus is po krumu, isdrisiu ir as pasirodyti. Aisku, man iki Sonkiuko, rugsejes ar visus kitu tai toooooli oi kaip tooooli, bet ir as si ta moku. O dabar ypac smagu siuvineti (lyginu su pries tris metus buvusia situacija), nes internete milijonus gali nuostabiu schemu nusipirkti, ir ne tik nusipirkti blush2.gif , tai darbas darba veja, norisi greiciau baigti senus, imtis nauju.

Va, baigiau per 3 men stai siuos darbelius

user posted image

user posted image

Oi, tik dabar pamačiau, kad šito neturiu jau baigto nuotraukos, bet tikrai jį irgi baigiau

O dabar baigineju stai sia zylute, kuria pradejau pries tris metus ir galvojau, jau niekda nebeissitrauksiu, bet vel upas pakilo, labai man ji patinka.

user posted image pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 13 gegužės 2008 - 11:10
Zhuvycia, nereikia taip savęs neįvertinti nono.gif Darbai vienas už kitą dailesni clap.gif O jau kokia zylutė bus. Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 13 gegužės 2008 - 11:21
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 12:08)
Skaiciau as skaiciau visus jusu pasisakymus is po krumu, isdrisiu ir as pasirodyti. Aisku, man iki Sonkiuko, rugsejes ar visus kitu tai toooooli oi kaip tooooli, bet ir as si ta moku.

4u.gif Labai grazus darbeliai Zhuvycia!
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 05 13, 12:31)
4u.gif Labai grazus darbeliai Zhuvycia!

Oi, aciu aciu blush2.gif 4u.gif ax.gif , cia as specialiai nusimenkinau gal, kad gauciau pagyru daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 12:32)
Oi, aciu aciu  blush2.gif  4u.gif  ax.gif , cia as specialiai nusimenkinau gal, kad gauciau pagyru daugiau  lotuliukas.gif

cia jau tokia lietuviska natura hihihi.gif saunuole labai grazus darbeliai, man idomus dydis pirmojo paveikslelio, mano mama nori tokio 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 12, 22:57)
tadaaaaaammmmmmmmmm
dar nepraustas devyniu menesiu vaisius blush-anim-cl.gif
saunu sampana kam dar?
paskaiciavau ant pirstu, per 8menesius iveikiau ohmy.gif  clap_1.gif

wooow blink.gif thumbup.gif

ir kitu darbeliai labai grazus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 13, 12:44)
cia jau tokia lietuviska natura  hihihi.gif saunuole labai grazus darbeliai, man idomus dydis pirmojo paveikslelio, mano mama nori tokio  4u.gif

Tas tai nedidukas, 9x20 cm. Čia pirkau rinkinį DMC, su visais siūlais ir medžiaga ir schema. Man tai dar labiau patinka jo "brolis",

user posted image

Man labai patinka tokie jaukūs, naminiai-virtuviniai paveikslėliai. ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif na ir Rugsejes darbas bigsmile.gif puse valandos negalejau akiu atitraukti rolleyes.gif dabar svarbiausiai graziai ireminti... Butinai pasirodyk rugseje kai ireminsi mirksiukas.gif
blush2.gif man toli iki tokiu darbu. Kriause siuvineju jau 4 savaite ir kazkaip sunkokai, bet smagu narplioti rolleyes.gif
Atsakyti