aciu Bugyte
QUOTE(bugyte @ 2008 05 13, 09:45)
Rugsėje nuostabus paveikslas kada nors kai mano kantrybė pasidarys auksinė ir aš pabandysiu tokį išsiuvinėt
va , ko neturiu tai kantrybes , cia mano kancios kelias ir uzsispyrimas ir be to kazkaip nebuvo kur trauktis issikaulinus schema is zmogaus kuris pirko, o gavau uz aciu
ale kokia as laimyyyynga kad baigiau
vsio, geros dienos lekiu darban
vsio, geros dienos lekiu darban
rugsėjė, diudas nuostabūs darbai.
Labai smalsu pamatyt įrėmintus.
Labai smalsu pamatyt įrėmintus.
Labas ryta, tik dabar pamaciau kad nuo vakar ir man skirtas gabaliukas torto ir kavytes buvo, tai taip skaniai papusryciavau ryte Dabar eisiu prie savo siuvinejimu, jau labai nedaug liko
Rugsėje, likau sužavėta tavo darbu, norėjau tau tortuką įkelti, bet po to žiūriu, kad pati dar visas vaišini
Diudas, šauniai atrodo paukščiukai, tikrai labai dailiai.
Klajokle, labai mielas tavo metrikėlis, šaunuolė. Pati vis pagalvoju, kad reiks užsiimti savo sūnelių metrikėliais, bet vis atidedu, nes iš karto trijų reikia .
Diudas, šauniai atrodo paukščiukai, tikrai labai dailiai.
Klajokle, labai mielas tavo metrikėlis, šaunuolė. Pati vis pagalvoju, kad reiks užsiimti savo sūnelių metrikėliais, bet vis atidedu, nes iš karto trijų reikia .
Ale nuostabūs visų darbeliai Rugsėjė, Klajoklė, diudas
Nepasakyčiau Man kaip tik čia atrodo kantrybė nesvietiška
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 13, 09:49)
va , ko neturiu tai kantrybes , cia mano kancios kelias ir uzsispyrimas ir be to kazkaip nebuvo kur trauktis issikaulinus schema is zmogaus kuris pirko, o gavau uz aciu
Nepasakyčiau Man kaip tik čia atrodo kantrybė nesvietiška
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 13, 09:49)
Prajuokinai , sakai neturi kantrybės, o tokius darbus siuvinėji
Papildyta:
Little Angel, gal galečiau gauti iš tavęs Fruit Salad(vaisių) ir puodelių piramidės schemutes. Bučiau dėkinga
Jei siustum, tai adresu redasakalnike@yahoo.com
Rugsėje, keliu kepurę
Klajokle - gražus metrikiukas O dar dukružė supranta kas gražu, tai iš viso turbūt visiems apsigirs, kokią šaunią mamą turi
Klajokle - gražus metrikiukas O dar dukružė supranta kas gražu, tai iš viso turbūt visiems apsigirs, kokią šaunią mamą turi
Na jau merginos ir prisiuvinejote grozybiu! Ta angela ir as turiu planuose.Super
Vienas is mano darbu. Dar neremintas,nes dydis baisulinis 110x60cm.