Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

aciu Bugyte
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 05 13, 09:45)
Rugsėje nuostabus paveikslas  wub.gif  wub.gif  kada nors kai mano kantrybė pasidarys auksinė ir aš pabandysiu tokį išsiuvinėt  lotuliukas.gif

va , ko neturiu tai kantrybes mirksiukas.gif lotuliukas.gif , cia mano kancios kelias ir uzsispyrimas ir be to kazkaip nebuvo kur trauktis issikaulinus schema is zmogaus kuris pirko, o gavau uz aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 13, 06:47)
user posted imagekaip supratau cia apie sita?

aha,apie si smile.gif
Atsakyti
ale kokia as laimyyyynga kad baigiau
vsio, geros dienos lekiu darban
Atsakyti
rugsėjė, diudas nuostabūs darbai. bigsmile.gif
Labai smalsu pamatyt įrėmintus. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas ryta, tik dabar pamaciau kad nuo vakar ir man skirtas gabaliukas torto ir kavytes buvo, tai taip skaniai papusryciavau ryte essen.gif Dabar eisiu prie savo siuvinejimu, jau labai nedaug liko sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 13 gegužės 2008 - 08:53
Rugsėje, likau sužavėta tavo darbu, norėjau tau tortuką įkelti, bet po to žiūriu, kad pati dar visas vaišini thumbup.gif

Diudas, šauniai atrodo paukščiukai, tikrai labai dailiai. 4u.gif

Klajokle, labai mielas tavo metrikėlis, šaunuolė. Pati vis pagalvoju, kad reiks užsiimti savo sūnelių metrikėliais, bet vis atidedu, nes iš karto trijų reikia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 13 gegužės 2008 - 09:05
Ale nuostabūs visų darbeliai thumbup.gif Rugsėjė, Klajoklė, diudas wub.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 13, 09:49)
va , ko neturiu tai kantrybes mirksiukas.gif  lotuliukas.gif , cia mano kancios kelias ir uzsispyrimas ir be to kazkaip nebuvo kur trauktis issikaulinus schema is zmogaus kuris pirko, o gavau uz aciu blush2.gif

Nepasakyčiau lotuliukas.gif Man kaip tik čia atrodo kantrybė nesvietiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 13, 09:49)
va , ko neturiu tai kantrybes mirksiukas.gif  lotuliukas.gif , cia mano kancios kelias ir uzsispyrimas ir be to kazkaip nebuvo kur trauktis issikaulinus schema is zmogaus kuris pirko, o gavau uz aciu blush2.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif , sakai neturi kantrybės, o tokius darbus siuvinėji mirksiukas.gif
Papildyta:
Little Angel, gal galečiau gauti iš tavęs Fruit Salad(vaisių) ir puodelių piramidės schemutes. Bučiau dėkinga 4u.gif
Jei siustum, tai adresu redasakalnike@yahoo.com
Atsakyti
Rugsėje, keliu kepurę hi.gif

Klajokle - gražus metrikiukas wub.gif O dar dukružė supranta kas gražu, tai iš viso turbūt visiems apsigirs, kokią šaunią mamą turi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Na jau merginos ir prisiuvinejote grozybiu! Ta angela ir as turiu planuose.Super thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Vienas is mano darbu. Dar neremintas,nes dydis baisulinis 110x60cm.
Atsakyti