Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

tai ta moterytė dar nebaigta

user posted image

va baigto paveikslo vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 05 01, 11:20)
tai ta moterytė dar nebaigta

va baigto paveikslo vaizdas mirksiukas.gif

Aaaa, tai cia is paveikslo. O pati dareisi schemutę? SU kokiu nors PCStitch?
Labai labai grazu
Atsakyti
taigi ne aš siuvinėju, ax.gif
Aš tik įdėjau galutinio vaizdo foto
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 05 01, 11:52)
taigi ne aš siuvinėju,  ax.gif
Aš tik įdėjau galutinio vaizdo foto

Oi, o tai kas siuvinėja, nieko nebesuprantu? schmoll.gif ax.gif Ir per kiek laiko išsiuvinėjo tą dalį, kuri jau baigta? Nu labai jau man gražu... Bet turbūt ir nuobodu gi siuvinėti, kai daug vienodų spalvų.

Aš vašitą zylutę siuvinėjau siuvinėjau, jau tokios vienodos ten spalvos, makalynė visisška, tai va jau trys metai nebegaliu jos pabaigti. Gal reiks susiimti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 01, 12:21)
Oi, o tai kas siuvinėja, nieko nebesuprantu?  schmoll.gif  ax.gif Ir per kiek laiko išsiuvinėjo tą dalį, kuri jau baigta? Nu labai jau man gražu... Bet turbūt ir nuobodu gi siuvinėti, kai daug vienodų spalvų.

kaip tik smagu kai dirbi dirbi ir po ilgo laiko pasimato rezultatas. tokie darbai turi aukso verte- laiko ir kantrybes atzvilgiu. nedaug kas ryztasi tokiem darbam
siuvineja moteryte sonkiukas
Atsakyti
gali didesnę foto tos zylutės įmest, aš ją siuvinėsiu greitu metu.
kaip tau siuvinėjosi su moheriais siūlais tie kačiukai?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 01, 12:29)
kaip tik smagu kai dirbi dirbi ir po ilgo laiko pasimato rezultatas.

O tu ką čia veiki? Tau gi angelą reikia pabaigt g.gif Marš badyti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 01, 13:02)
O tu ką čia veiki? Tau gi angelą reikia pabaigt  g.gif  Marš badyti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif irnesakyk.gif laukiu vakaro, su brangaiusiu varysiu i fotosesija - subarke fotkys viens neto tinklapis
rankos nekyla nusitvarkiau namie ax.gif
gal kas imestumet kokia nuoroda graziu "nespalvotu "paveikslu, nevisai mazu ir kur spalvu bent 20
Atsakyti
As ta moreriske pradejau siuvineti 2007 07 18 diena. Tai dar liko 4.5 lapai. Siuvinejasi gan neblogai. Shema gavau is Saliuky biggrin.gif
Atsakyti
Maziausia o tu nepradejai moterytes melsvame fone siuvinet?
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2008 05 01, 17:10)
Maziausia o tu nepradejai moterytes melsvame fone siuvinet?

nepradėjau... jau buvau pasiruošus, pasiryžus, bet... schema visaip ir didinti bandžiau, nu neįmanoma ten įskaityt tų ženklų, taip nusiminiau, ieškojau geresnės schemos... neradau... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 05 01, 21:42)
nepradėjau... jau buvau pasiruošus, pasiryžus, bet... schema visaip ir didinti bandžiau, nu neįmanoma ten įskaityt tų ženklų, taip nusiminiau, ieškojau geresnės schemos... neradau... sad.gif

Ikelk paveiksliuka kokios moterytes ieskai?
Atsakyti