Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 11, 12:02)
Issiunciau tik nzn ar tokio ieskai  smile.gif

labai dekui thumbup.gif tikrai sitas drinks_cheers.gif o gal dar kartais turi ir kita is sitos serijos, liktais desertas ten mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(h'aaagne @ 2008 05 11, 11:11)
Gal kas galit i mano pasto dezute( mahagne@blog.lt) atsiusti graziu siuvinejimo schemu(geriausia didesniu ir ne vaikisku)? smile.gif  Labiausia reikia juros vaizdo, bet kad matytusi kriaukles ar juros zvaigzde, nu arba vien tik kriaukles ar kazkas panasaus. Buciau labai dekinga  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Ar tik kartais tau neatrodo, kad čia sėdi gerai apmokamos schemų atrinkinėtojos, kurios nieko kito neveikia, tik siunčia "gražias" siuvinėjimo shemas į kairę ir į dešinę? doh.gif Negalima ateiti į forumą pirmą kartą ir sakyti - ok, panos, o dabar man duokit tą ir aną... Tema pilna įvairiausių nuorodų, taigi truputį pasistenk, pasiskaityk ir pati pasieškok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 11 gegužės 2008 - 11:17
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 11, 12:12)
Ar tik kartais tau neatrodo, kad čia sėdi gerai apmokamos schemų atrinkinėtojos, kurios nieko kito neveikia, tik siunčia "gražias" siuvinėjimo shemas į kairę ir į dešinę?  doh.gif Negalima ateiti į forumą pirmą kartą ir sakyti - ok, panos, o dabar man duokit tą ir aną... Tema pilna įvairiausių nuorodų, taigi truputį pasistenk, pasiskaityk ir pati pasieškok.

drinks_cheers.gif As ta pati pagalvojau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 11 gegužės 2008 - 11:22
Na, del schemu sustinku, kad noritn galima daug ka ir paciai susirast ir negrazu pirma karta prisijungus kazko prasyti smile.gif

O as turiu jums pasiulyma biggrin.gif sukaupiau "Gerose akyse" 20 proc. nuolaida. Pasiulymas skamba taip: gal kas norit eit kartu apsipirkt siuliuku ir nuolaidele gauti smile.gif Galit naudotis proga jei kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Vis ieškau schemučių virtuvei, o šiandien įlindau į Pumpurėlo puslapiuką blush2.gif ir labai patiko paveiksliukas "Virtuvė" wub.gif Gal įmanoma būtų suitarti dėl schemutės?
Atsakyti
atsidariau stalciu kur sudeti nepabaigti siuviniai... vienas is ju -
user posted image

niekaip neprisiverciu backstitcho padaryti schmoll.gif nu man kazkaip jis negraziai gaunasi... doh.gif ardziau jau 4 kartus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 05 11, 12:57)
atsidariau stalciu kur sudeti nepabaigti siuviniai... vienas is ju -
user posted image

niekaip neprisiverciu backstitcho padaryti  schmoll.gif nu man kazkaip jis negraziai gaunasi...  doh.gif  ardziau jau 4 kartus  verysad.gif

Uzjauciu, kad nesiseka padaryt. man irgi kartais taip buna doh.gif
Atsakyti
liko pats smagumėlis biggrin.gif bet žinok, po to labai džiaugsies, kai pabaigi,. Aš penkis tedžius išsiuvinėjau, tai sakau ilgai dar į juos žiūrėt negalėsiu, gražūs jie labai, bet backstichas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 11, 14:01)
Uzjauciu, kad nesiseka padaryt. man irgi kartais taip buna  doh.gif

bandysiu 5 karta, reikia tik sukaupti drasa ir kantrybe... biggrin.gif

QUOTE(Little angel @ 2008 05 11, 14:02)
liko pats smagumėlis biggrin.gif  bet žinok, po to labai džiaugsies, kai pabaigi,. Aš penkis tedžius išsiuvinėjau, tai sakau ilgai dar į juos žiūrėt negalėsiu, gražūs jie labai, bet backstichas tai  doh.gif

nu as pirma ir paskutini, daugiau tedziu tikrai nebesiuvinesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 11, 11:24)
Noriu prasyti pagalbos  smile.gif Labai noriu issiuvineti si paveiksliuka,

http://public.fotki....inejimas/1.html

bet schemute prastoka. Gal kuri uzmatet ar turit geresne. as neberandu daugiau  verysad.gif Buciau labai dekinga.  4u.gif

Mano e-mail wilmakawa@gmail.com.

įkėliau schemą ČIA
Papildyta:
na man tai backstichas patiko, ant pirmo darbelio buvo gal sunkiausia, bet jau penktas tai jau lengvai ėjosi,. Tik tike man nepatiko, kad labai sunku atrinkt , kurį plaukelį jau padarei, o kurio ne, tai su tušinuku braukiau po kiekvieną schemoje doh.gif

Svarbiausia labai tiksliai daryt juos ir tada viskas bus čiki

Dar norėjau paminėt, kad siuvinėjau pati ant 18aidos, tai ant jos backstichą sunkiau daryt, nes langiukai mažiukai, tai pirštus susibadydavau, kol pataikydavau ten kur reikia (čia pirmam darbe) ant kokios keturioliktos, tai ten juokas manau būtų, langiukai dideli tai imi ir kontūrini sau laisvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 11 gegužės 2008 - 12:14
QUOTE(Little angel @ 2008 05 11, 14:10)
na man tai backstichas patiko, ant pirmo darbelio buvo gal sunkiausia, bet jau penktas tai jau lengvai ėjosi,. Tik tike man nepatiko, kad labai sunku atrinkt , kurį plaukelį jau padarei, o kurio ne, tai su tušinuku braukiau po kiekvieną schemoje doh.gif

Svarbiausia labai tiksliai daryt juos ir tada viskas bus čiki

na matai 5 padarei, tai patirtis nebloga... mirksiukas.gif tai va jauciu ir man reikes zymetis kuri plaukeli padariau, nes susimaisau as po to, nebeatrenku doh.gif
nu ka reikes pabaigti kaip nors, nesinori palikti nepabaigto blush2.gif
Atsakyti
aš tai su siuvinėjimu sau esu griežta, kol nepabaigiu vieno, tol nepradedu kito, tada didesnė motyvacija pabaigti būna, nes kai vienas stalčiuj, kitas siuvinėjamas; tada dar ir trečias paimamas o antras į stalčių dedamas blush2.gif
taip pilni stalčiai nebaigtų darbų būtų.
Man svarbu pats procesas - kyžiavojimas, o jau ar ten karvė, ar ten driežas tai jau ne taip svarbu. Aišku visada svarbiausias būna galutinis vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti