Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(laisveja @ 2008 05 08, 19:35)
Kokie grožiai pas jus  wub.gif  thumbup.gif Žiūriu, ir pavydas bambą graužia  biggrin.gif

nu man ir pasiziurejus siuvinejamu groziu bamba uzgrauze, tai pradejau siuvinet
QUOTE(rugsėjė @ 2007 07 19, 12:58)
nu mergos(neuzpykit) graziai varot thumbup.gif

tas kirminas kur grauzia - i gera
nusiimu karuna pati blush2.gif
Atsakyti
Man tai keista, ko jūs stebitės dėl tų trinamų albumų. Jie gi ištisai trinami, ypač vieši. Forumai dingsta, jau jiems prikaupus aibes schemų. Vos viešai įdėjus schemas, tokiu būdu pažeidžiant autorines teises ir mažinant firmų pelną, tik laiko klausimas, kada jų nebeliks g.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 09, 17:42)
Man tai keista, ko jūs stebitės dėl tų trinamų albumų.

...jau negalima nė stebėtis doh.gif .
Per mano siuvinėjimo stažą nebuvo trinami albumai taip, kaip per paskutinį kokį mėnesį doh.gif Iš iiilgo mano sukauptų nuorodų sąrašo liko vos kelios eilutės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 09, 16:51)
...jau negalima nė stebėtis  doh.gif .
Per mano siuvinėjimo stažą nebuvo trinami albumai taip, kaip per paskutinį kokį mėnesį  doh.gif  Iš iiilgo mano sukauptų nuorodų sąrašo liko vos kelios eilutės  doh.gif

visada atsiranda naujų smile.gif
Aš tai tiesiog konstatuoju faktą. Per mano siuvinėjimo praktiką gražiai dingo kokie 5 forumai su milijonu schemų biggrin.gif ir atsikūrė iš naujo, arba persikėlė kur nors kitur. Žmonių tai nepanaikino mirksiukas.gif
Atsakyti
as ka randu grazaus, vis saugaus didis.gif , daug prisispausdinus, tai jei uzlus kompas neliksiu be darbo irnesakyk.gif
ner ko karot prie tu nuorodu, daugiau siuvinet hihihi.gif cia as turbut apie save mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 09, 18:06)
ner ko karot prie tu nuorodu, daugiau siuvinet hihihi.gif cia as turbut apie save mastau.gif

tongue.gif
Aš šiandien norėjau susirasti vieną paveikslėlį ir... Tada bandžiau pas kitas pasiieškot, o ir tų kitų mizeris likęs doh.gif Na tai dar kelias "reikalingas" schemas išsisaugojau thumbup.gif ir į CD persikėliau thumbup.gif . O tos kur ieškojau taip ir neradau doh.gif Vistiek neužtektų 5 gyvenimų viskam išsiuvinėti, kiek norėčiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 09, 16:20)
Sonkiuk, tu ne tokio kažkada ieškojai?:
http://photofile.ru/...139692/#breadcr

Aciu aciu taip ieskojau as ju notworthy.gif sokiai.gif
Atsakyti
Dar vienas kūdikis ant delno
http://picasaweb.goo.../SariLMG/ExKqoH
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 09, 17:20)
Vistiek neužtektų 5 gyvenimų viskam išsiuvinėti, kiek norėčiau  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Ir aš kai pamačiau,kad panaikintas net tas psl,kur aš dabar siuvinėju paveiksliuką,iš pradžių labai susiparinau doh.gif ,bet paskui pagalvojau,kad čia jau niekas nepajėgus kovoti-kai reiks aš vis tiek interneto platybėse susirasiu norimą schemą,o jei ne-yra begalės ,kurių aš dar užsinorėsiu. Nors vis tiek labai gaila tų nuorodų,kurios panaikintgos verysad.gif Tokių thumbup.gif schemų buvo... Daugiau labai patikusias reik saugotis ne nuorodas,o shemas.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 05 09, 22:00)

Ale kiek ten grožių bigsmile.gif Man, kaip kątik atradusiai ne žurnalines, o internetines schemas, tai išvis akys raibsta nuo visko lotuliukas.gif
Tik sakykit, kai atsispausdinat tas schemas, ar normaliai einasi viską įžiūrėti? Ir spausdinat ant A4 formato, ar ne? ax.gif Nepykit, jei kažkada jau apie tai šnekėjot, bet visų temų tikrai neperskaičiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 05 09, 22:21)
Tik sakykit, kai atsispausdinat tas schemas, ar normaliai einasi viską įžiūrėti? Ir spausdinat ant A4 formato, ar ne?  ax.gif Nepykit, jei kažkada jau apie tai šnekėjot, bet visų temų tikrai neperskaičiau  blush2.gif  4u.gif

jei picasa tinklapi su " lupa" isdidinu schema, palaukiu kol ryskiai matysis, tada issisaugau ir atsispausdinu, visur kur tik eina isdidinu iki max ir tada saugau, nes kitaip schemos buna isplauke
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 09, 17:51)
...jau negalima nė stebėtis  doh.gif .

O ko dar negalima? mastau.gif
Atsakyti