Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 09, 06:12)
aciuks.gif bus mamuko gimtadienio dovana, tik reiks kazkur rast gyvu melynu irisu prie paveikslo
nu pasigirsiu, kol augau pas tevus buvau"niekam tikus" nes kitos barscius virdavo o as vis kokius "sedevrus" ale dabar kaip giria blush2.gif , sako mazai kas turi tokias dukras

lotuliukas.gif 4u.gif
p.s.Tavo angelas isvis "unreal"(tikiuos teisingai parasiau lotuliukas.gif ),nu tokio grozio... 4u.gif 4u.gif 4u.gif as labai noriu irgi ji siuvinet,bet...nzn kada pasirysiu g.gif

Beja,gal kas uzmate dimension palete?turiu siulu,bet kokie tie siulu nr neaiku visiskai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 09 gegužės 2008 - 08:24
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 09, 09:12)
aciuks.gif bus mamuko gimtadienio dovana, tik reiks kazkur rast gyvu melynu irisu prie paveikslo

Na ir pasisekė mamai thumbup.gif Ir aš norėčiau tooookį paveikslą gauti dovanų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 09, 06:23)
Na ir pasisekė mamai  thumbup.gif  Ir aš norėčiau tooookį paveikslą gauti dovanų  thumbup.gif

O as niekad tokiu dovanu negausiu verysad.gif Vissikai nieko nepazystu,kas siuvinetu unsure.gif Tik as visiem dovanoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 09, 09:26)
O as niekad tokiu dovanu negausiu verysad.gif Vissikai nieko nepazystu,kas siuvinetu unsure.gif Tik as visiem dovanoju biggrin.gif

palauk 30meteliu ir tau dukra issiuvines hihihi.gif
Atsakyti
Na ir užderėjo naujų darbelių, o jau visų grožis.... wub.gif
Kai kurie tai mano protui nesuvokiami - kaip tokio dydžio galima išsiuvinėti blink.gif man tikriausiai geram dešimtmečiui darbo būtų doh.gif
Visų darbeliai verti geriausių įvertinimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 09, 06:28)
palauk 30meteliu ir tau dukra issiuvines hihihi.gif

nu gal 30 ir neteks laukt bigsmile.gif Buciau lb laiminga jei ir dukra tokiais dalykais uzsiimtu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 09, 09:26)
O as niekad tokiu dovanu negausiu verysad.gif

Vissikai nieko nepazystu,kas siuvinetu unsure.gif Tik as visiem dovanoju biggrin.gif

Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif

O Juste g.gif mirksiukas.gif Ir dar vienas/a "gaminys" bus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 09, 06:58)
Niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif

O Juste  g.gif  mirksiukas.gif  Ir dar vienas/a "gaminys" bus  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

bus,bet jei ne mergina? lotuliukas.gif Ir dar klausimas ar siuvines ta mano pana lotuliukas.gif Kazkokia lb nepanasi ji i mane doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Stai dar du mano darbai. Man jie vienas be kito tiesiog nesiziuri-neisskiriami. Siuvineti ant lino.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
bet sendien ziuriu darbeliu diena thumbup.gif thumbup.gif Kaip fainai,kad tiek daug ju thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal ir mane priimsite į savo šaunų būrį. Perskaičiau kelias temas, prisižiūrėjau nuostabių darbelių ir man sugrįžo užsidegimas vėl siuvinėti. Kai kurių darbeliai tiesiog pasakiški. Nelabai seniai baigiau savo pirmą didesnį darbelį - malūną, tik dar neįrėminau. Buvau nuvežusi į vieną vietą, bet kai sužinojau, kad veža dar kitur, tai pagalvojau, kad bevežiodami suvels darbą, o ir meistrui priekaištų negalėčiau pareikšti, jei nepatiktų. Gal jūs galite patarti kur kokybiškai rėmina Vilniuje.

P.S. Dar norėjau paklausti, koks adatos numeriukas labiausiai tiktų 14 Nr. Aidai?
Atsakyti
Parašiau el. paštu į "Geras akis" tai pas juos dovanų čekius reikia panaudoti per 1 metus nuo pirkimo datos. thumbup.gif Dabar galėsiu kokiam ypatingam darbeliui čekį išnaudot... wub.gif
Atsakyti