Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 19:39)
thumbup.gif nu tai davai kuriam nors spesi, schemu tik 40 lapu lotuliukas.gif

Džeine issiunciau irisus

blink.gif wacko.gif mega_shok.gif
dėkui 4u.gif

QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 20:19)
Čia buvo toks žaidimas, penkios siuvinėtojos siuvinėjo paveiksliukus vienos kitoms. Vardai autorių, o kur metai- mano darbas.

aišku smile.gif

ax.gif o aš jau puse pilies iveikiau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 08, 19:18)
O tada jau eilej stovi Pumpurelio dovanotas "Pirmasis bucinys".

drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Bet jau darbu GROZIS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dzeine kaip matau su pilim jau apsilimas, tai kitas darbas kaip ir peteliskes gali but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 05 08, 21:30)
  ax.gif  o aš jau puse pilies iveikiau  thumbup.gif
user posted image

Oho koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pati sauniai ireminti darbai atrodo. thumbup.gif

Rugseje sveikiname, pabaigtuves nebe uz kalnu. clap.gif

Pilis kokia nematyta, labai grazu wub.gif

O as vakar pabaigiau 11 lapa is 15. Tik dar nefotografau, dar palauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 08, 21:52)

Kazkaip labai sunkiai man ta Marija siuvinejasi, siuvineju jau ne pirma ta pati paveiksla, tai kazkaip neidomu ir labai is leto judu i prieki, bet dabar jau uzsiplieskiau, kad pagaliau rekia pabaigti, ireminti ir atiduoti tiems, kas uzsisake, o tada jau sesiu prie savo asmeniniu darbu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 09 gegužės 2008 - 07:00
QUOTE(etaeta @ 2008 05 09, 07:59)
Kazkaip labai sunkiai man ta Marija siuvinejasi, siuvineju jau ne pirma ta pati paveiksla, tai kazkaip neidomu ir labai is leto judu i prieki, bet dabar jau uzsiplieskiau, kad pagaliau rekia pabaigti, ireminti ir atiduoti tiems, kas uzsisake, o tada jau sesiu prie savo asmeniniu darbu  rolleyes.gif

Man irgi taip būna, kad prarandu susidomėjimą darbeliu. Bet siuvinėjant, matant, kaip ryškėja paveikslėllis, dažniausiai užsidegu iš naujo ir pabaigiu. Išvis ko gero sunkiausia visada pradžia, kai matai tik tušią medžiagą, o kuo daugiau paveikslėlio išsiuvinėji, tauo greičiau man jį norisi pabaigti.
Pagalvok, kad tada galėsi siuvinėti ką norėsi ir tai bus kaip stimulas greičiau pabaigti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 15:34)
Parašyk el. laišką  mirksiukas.gif

Pagaliau įsirėminau Bonsą ir Budą:

Grozis thumbup.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 15:44)

pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu

Nu atrodo grynai kaip tikros bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 21:01)
Dzeine kaip matau su pilim jau apsilimas, tai kitas darbas kaip ir peteliskes gali but biggrin.gif

aha, pilies tik 4 lapai, galima bus šokt ir ant 40 hihihi.gif

QUOTE(wioletukas @ 2008 05 08, 22:54)
Oho koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū, labai laukiu viso darbo pabaigois smile.gif

QUOTE(Sonkiukas @ 2008 05 09, 06:50)
Pilis kokia nematyta, labai grazu  wub.gif

iš rusiško žurmalo shema emiau smile.gif
tokios schemos nete dar neaptikau ax.gif
kita vasara yra planai aplankyti šia pilį gyvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 17:12)
Pasirodyk  mirksiukas.gif

Dar vieną šiandien įrėminau  blush2.gif :

Kokie fainulkos 4u.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2008 05 08, 18:09)
Per 1,5 savaitės baigtas MP Mini cottages. Laukiu rėmelio wink.gif kelios spalvos keistos, nes neradau nurodytų, siuvinėta DMC ant melsvos 16 aidos.

http://img28.picoodl...88m_ed05b07.jpg[/img][/url]

Gal galima shemute? ax.gif isdykele20@one.lt

QUOTE(Džeinė @ 2008 05 08, 18:30)
  ax.gif  o aš jau puse pilies iveikiau  thumbup.gif

kolkas tokie darbai ne mano nosiai(kantrybes truktu tiek prie vieno vargti),o tu saunuole thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(cacukas @ 2008 05 09, 05:26)
Man irgi taip būna, kad prarandu susidomėjimą darbeliu. Bet siuvinėjant, matant, kaip ryškėja paveikslėllis, dažniausiai užsidegu iš naujo ir pabaigiu. Išvis ko gero sunkiausia visada pradžia, kai matai tik tušią medžiagą, o kuo daugiau paveikslėlio išsiuvinėji, tauo greičiau man jį norisi pabaigti.
Pagalvok, kad tada galėsi siuvinėti ką norėsi ir tai bus kaip stimulas greičiau pabaigti...  mirksiukas.gif

Grynai mano mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 09, 08:37)

Nu atrodo grynai kaip tikros bigsmile.gif  thumbup.gif

aciuks.gif bus mamuko gimtadienio dovana, tik reiks kazkur rast gyvu melynu irisu prie paveikslo
nu pasigirsiu, kol augau pas tevus buvau"niekam tikus" nes kitos barscius virdavo o as vis kokius "sedevrus" ale dabar kaip giria blush2.gif , sako mazai kas turi tokias dukras
Atsakyti