Sveikutės,
Va šiuo metu siuvinėju Monalizą, ir ko gero sudėtingiausia šį darbelį man siuvinėti, kažkaip žmonių niekada nesiuvinėjau ir kažkaip nėra potraukio, bet būtent monalizos seniai norėjau...
Beje norėjau paklausti, esu gavusi dovanų čekį gerose akyse, ir šiuo metu kažko pirkti neketinu (geresniems laikams norėčiau pataupyt ) bet gal sakau yra koks terminas per kurį reikia čekį išnaudoti? Ar galiu vis dėl to laukti?
QUOTE(cacukas @ 2008 05 08, 15:10)
Sveikutės,
Va šiuo metu siuvinėju Monalizą, ir ko gero sudėtingiausia šį darbelį man siuvinėti, kažkaip žmonių niekada nesiuvinėjau ir kažkaip nėra potraukio, bet būtent monalizos seniai norėjau...
Beje norėjau paklausti, esu gavusi dovanų čekį gerose akyse, ir šiuo metu kažko pirkti neketinu (geresniems laikams norėčiau pataupyt ) bet gal sakau yra koks terminas per kurį reikia čekį išnaudoti? Ar galiu vis dėl to laukti?
Na cia turetum nueiti i sia parduotuve ir pasidometi.
QUOTE(etaeta @ 2008 05 08, 15:35)
Na cia turetum nueiti i sia parduotuve ir pasidometi.
Teks nenueiti, o paskambinti... (nes neesu vilnietė)...
QUOTE(bugyte @ 2008 05 08, 09:52)
QUOTE(himera @ 2008 05 08, 11:00)
QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 11:38)
Labai ačiū
Reska buda
pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu
pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu
QUOTE(cacukas @ 2008 05 08, 14:10)
Aš ir dirbu prekyboj,tai pas mus dovanų čekis galioja iki 6mėn. Kitur yra,kad 3mėn. Čia gal kiekvienos firmos vidaus politikos reikalas
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 17:44)
1.Reska buda
2.pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu
2.pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu
1.
2. Nu nu... O kur angelas,kad irisus badai Gi per ilgąjį savaitgalį pabaigt tau buvo liepta
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 18:44)
pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta,
Nu tu duodi
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 05 08, 18:49)
Nu nu... O kur angelas,kad irisus badai Gi per ilgąjį savaitgalį pabaigt tau buvo liepta
Aha, aš irgi šito norėjau paklausti
Saunuoles merginos, labai grazus darbeliai . As tai va bandau pabaigti Marijos su kudikeliu paveiksla , nu bet dar porai savaiteliu manau darbo turesiu. O tada jau eilej stovi Pumpurelio dovanotas "Pirmasis bucinys".
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 18:44)
Reska buda
Na jau paveikslas-tai tikras grozis!
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 05 08, 18:49)
Nu nu... O kur angelas,kad irisus badai Gi per ilgąjį savaitgalį pabaigt tau buvo liepta
taigi angela namie siuvineju , o irisus darbe
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 18:54)
ir angelo jau nebedaug liko , tik namie laiko mazai laisvo
nu va ir angelas
Negaliu neįsiterpti Kokie grožiai pas jus Žiūriu, ir pavydas bambą graužia Taip ir knieti kuo greičiau parsivežti iš gimtųjų namų likusius nepabaigtus siuvinėti paveikslus. Vyras, pamatęs pas mamą mano siuvinėtų paveikslėlių kolekciją, liko nesupratęs, kodėl dabar nebesiuvinėju Jei tik priimsit į savo būrelį, norėčiau prisijungti, ir kai tik turėsiu parsivežusi daromus darbelius, pulsiu rodytis ir jums Tik iš internetinių schemų niekad nesiuvinėjau, tik iš žurnalų, net nemaniau, kad šitokių irgi galima rasti
Beje, galima paklausti - kas per darbas, kad galima siuvinėti darbe? Aš irgi tokio noriu
Beje, galima paklausti - kas per darbas, kad galima siuvinėti darbe? Aš irgi tokio noriu