Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikutės,

Va šiuo metu siuvinėju Monalizą, ir ko gero sudėtingiausia šį darbelį man siuvinėti, kažkaip žmonių niekada nesiuvinėjau ir kažkaip nėra potraukio, bet būtent monalizos seniai norėjau... wub.gif

Beje norėjau paklausti, esu gavusi dovanų čekį gerose akyse, ir šiuo metu kažko pirkti neketinu (geresniems laikams norėčiau pataupyt biggrin.gif ) bet gal sakau yra koks terminas per kurį reikia čekį išnaudoti? g.gif Ar galiu vis dėl to laukti?
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 08, 15:10)
Sveikutės,

Va šiuo metu siuvinėju Monalizą, ir ko gero sudėtingiausia šį darbelį man siuvinėti, kažkaip žmonių niekada nesiuvinėjau ir kažkaip nėra potraukio, bet būtent monalizos seniai norėjau...  wub.gif

Beje norėjau paklausti, esu gavusi dovanų čekį gerose akyse, ir šiuo metu kažko pirkti neketinu (geresniems laikams norėčiau pataupyt  biggrin.gif ) bet gal sakau yra koks terminas per kurį reikia čekį išnaudoti?  g.gif Ar galiu vis dėl to laukti?

Na cia turetum nueiti i sia parduotuve ir pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 08, 15:35)
Na cia turetum nueiti i sia parduotuve ir pasidometi.

Teks nenueiti, o paskambinti... ax.gif (nes neesu vilnietė)...
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 05 08, 09:52)
Karsonas yra stai cia  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(himera @ 2008 05 08, 11:00)

4u.gif

QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 11:38)

4u.gif
Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 08, 15:39)
Teks nenueiti, o paskambinti...  ax.gif (nes neesu vilnietė)...

Parašyk el. laišką mirksiukas.gif

Pagaliau įsirėminau Bonsą ir Budą:

user posted image
Atsakyti
Reska buda thumbup.gif
pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 08, 14:10)

Beje norėjau paklausti, esu gavusi dovanų čekį gerose akyse, ir šiuo metu kažko pirkti neketinu (geresniems laikams norėčiau pataupyt  biggrin.gif ) bet gal sakau yra koks terminas per kurį reikia čekį išnaudoti?  g.gif Ar galiu vis dėl to laukti?

Aš ir dirbu prekyboj,tai pas mus dovanų čekis galioja iki 6mėn. Kitur yra,kad 3mėn. Čia gal kiekvienos firmos vidaus politikos reikalas g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 17:44)
1.Reska buda  thumbup.gif
2.pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu

1. drinks_cheers.gif
2. Nu nu... O kur angelas,kad irisus badai g.gif Gi per ilgąjį savaitgalį pabaigt tau buvo liepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 18:44)
pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta,

Nu tu duodi doh.gif thumbup.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 05 08, 18:49)
Nu nu... O kur angelas,kad irisus badai  g.gif  Gi per ilgąjį savaitgalį pabaigt tau buvo liepta  g.gif

Aha, aš irgi šito norėjau paklausti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos, labai grazus darbeliai wub.gif . As tai va bandau pabaigti Marijos su kudikeliu paveiksla , nu bet dar porai savaiteliu manau darbo turesiu. O tada jau eilej stovi Pumpurelio dovanotas "Pirmasis bucinys".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 08 gegužės 2008 - 18:18
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 08, 18:44)
Reska buda  thumbup.gif
pasirodau ir as kad pas mane veiksmas vyksta, liko dalis bekstico ir pabaigtuves ne uz kalnu

4u.gif Na jau paveikslas-tai tikras grozis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 05 08, 18:49)
Nu nu... O kur angelas,kad irisus badai  g.gif  Gi per ilgąjį savaitgalį pabaigt tau buvo liepta  g.gif

taigi angela namie siuvineju doh.gif , o irisus darbe lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2008 05 08, 18:54)
Nu tu duodi  doh.gif  thumbup.gif
Aha, aš irgi šito norėjau paklausti  g.gif  lotuliukas.gif

ir angelo jau nebedaug liko ax.gif , tik namie laiko mazai laisvo blush2.gif
nu va ir angelas biggrin.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 08 gegužės 2008 - 18:33
Negaliu neįsiterpti blush2.gif Kokie grožiai pas jus wub.gif thumbup.gif Žiūriu, ir pavydas bambą graužia biggrin.gif Taip ir knieti kuo greičiau parsivežti iš gimtųjų namų likusius nepabaigtus siuvinėti paveikslus. Vyras, pamatęs pas mamą mano siuvinėtų paveikslėlių kolekciją, liko nesupratęs, kodėl dabar nebesiuvinėju rolleyes.gif Jei tik priimsit į savo būrelį, norėčiau prisijungti, ir kai tik turėsiu parsivežusi daromus darbelius, pulsiu rodytis ir jums 4u.gif Tik iš internetinių schemų niekad nesiuvinėjau, tik iš žurnalų, net nemaniau, kad šitokių irgi galima rasti blush2.gif

Beje, galima paklausti - kas per darbas, kad galima siuvinėti darbe? g.gif Aš irgi tokio noriu lotuliukas.gif
Atsakyti