geras dialogas čia gavos
Galiu pasakyt - kad kiek žmonių - tiek nuomonių... Man asmeniškai - Audronė (fizinio lavinimo būrelio vadovė) - super Mes jau nebepriklausom darželiui - bet vis tiek lankom jos ritminių šokių būrelį ir esam labai patenkinti
Man irgi patinka šis darželis.Gal dėl to,kad kituose nebuvę Šitą lankė dičkė,lanko sūnus ir mažiukę ten užrašėm Vis tik tokios auklėtojos,kokia buvo pati pirmoji vyresnėlės neteko sutikti.Rasa jos vardas,gaila,kad jau senai nebedirba čia Vaikai namo nenorėdavo eiti,apsikabinę ją vaikščiodavo Labai jau ji mokėjo su vaikiukais elgtis
Apie Audronę irgi nieko blogo negaliu pasakyti.sūnus sporto būrelį lanko,tai labai patenkintas
O lauke man atrodo auklėtojos visur plepa tarp savęs,juk vaikai patys su savim užsiėmę,o ir joms reikia atsipūsti
Apie Audronę irgi nieko blogo negaliu pasakyti.sūnus sporto būrelį lanko,tai labai patenkintas
O lauke man atrodo auklėtojos visur plepa tarp savęs,juk vaikai patys su savim užsiėmę,o ir joms reikia atsipūsti
x failai,2007 01 13, 13:36
Taip, atsipūsti tikrai reikia. Bet nevisada auklėtojos tuščiai pliurpia. Lauke, būrelyje, dažnai aptariami renginiai, programėlės, dokumentacijos tvarkymas ir kiti, su vaikais tiesiogiai nesusiję, bet privalomi darbai.
O as iki siol buvau pacios geriausios nuomones apie si darzeli iki vakar dienos Labai gaila kad teko taip stipriai nusivilti lig siol nesuprantu, negaliu pasakyti kas ivyko, kad nekentetu mano mazute taciau aukletoja dure i pacia skaudziausia vieta, o be to suzinojau kad mano vaikas aptarinejamas beveik visose grupese manau taip negalima be to kai kalbama visiskai priesingai nei sakoma man
Labai gaila, taciau dar paziuresiu kaip bus toliau ir jai nieks nesikeis reiks keisti darzeli.
Labai gaila, taciau dar paziuresiu kaip bus toliau ir jai nieks nesikeis reiks keisti darzeli.
QUOTE(Karablikas @ 2007 01 17, 14:10)
O as iki siol buvau pacios geriausios nuomones apie si darzeli iki vakar dienos Labai gaila kad teko taip stipriai nusivilti lig siol nesuprantu, negaliu pasakyti kas ivyko, kad nekentetu mano mazute taciau aukletoja dure i pacia skaudziausia vieta, o be to suzinojau kad mano vaikas aptarinejamas beveik visose grupese manau taip negalima be to kai kalbama visiskai priesingai nei sakoma man
Kaip jūsų reikaliukai
O man pradeda nepatikt,kad žiemą labai retai veda vaikučius į lauką Dabar daugelyje grupių vėjaraupių karantinas,bet juk yra ir jau pasveikusių grupių.Vienintelė grupė,kuri praktiškai visada lauke,tai patys mažiausieji.
Suintrigavot mane su tuo darželiu, neįsivaizdavau, kad kur nors nuo metukų leliukus priima
O dar nevaikštančius irgi priima?
Ir koks ten mažųjų racionas? Negi visus tais šniceliais maitina? Na maniškė dar tik 3 dantis turi, tai kaži kaip ten su tais šniceliais būtų
Sunku man įsivaizduoti, kaip reiktų savo pupą daržely palikti , ale kad su auklėm visai problematiška mūsų kaime
Ir koks ten mažųjų racionas? Negi visus tais šniceliais maitina? Na maniškė dar tik 3 dantis turi, tai kaži kaip ten su tais šniceliais būtų
Sunku man įsivaizduoti, kaip reiktų savo pupą daržely palikti , ale kad su auklėm visai problematiška mūsų kaime
kliuska,2007 02 22, 15:56
Būtina sąlyga, kad vaikas vaikščiotų ir pageidautina, kad dieną miegotų 1 kartą. O dar nevaikštančius irgi priima?
Na maniškė dar tik 3 dantis turi, tai kaži kaip ten su tais šniceliais būtų
Mažokai , bet kaip nors pamaitintų .QUOTE
Sunku man įsivaizduoti, kaip reiktų savo pupą daržely palikti
Ką darysi, kai aplinkybės verčia .
QUOTE(x failai @ 2007 02 16, 23:40)
Kaip jūsų reikaliukai
O man pradeda nepatikt,kad žiemą labai retai veda vaikučius į lauką Dabar daugelyje grupių vėjaraupių karantinas,bet juk yra ir jau pasveikusių grupių.Vienintelė grupė,kuri praktiškai visada lauke,tai patys mažiausieji.
Viskas ciki ir toliau zaviuosi siuo darzeliu, pasisnekejom viskas issisprende
Na nepasakyciau kad tik patys maziausi kiek esu maciusi tai didesni irgi pastoviai lauke,na negaliu tvirtinti kad kiekviena diena, bet kiek zinau tai sesute kontruoliuoja labai vedima i lauka, nu ta prasme vesti i lauka butina o ir pazystamu turiu kuriu lelkos jau nemazi ir tikrai i lauka vedami Bet jai lauke stiprokas saltukas manyciau gal ir geriau kad neveda, nezinau man kai amziais salta o maziuliukams gi dar labiau nors ir prirengti ale veidukas jiem sala
Laba diena,
norejau pasitikslinti, nuo keliu val dirba sis darzelis, nes vyras sake, kad nuo 7.00, mes irgi nuo rusejo 1d suoliuosim aciu.
norejau pasitikslinti, nuo keliu val dirba sis darzelis, nes vyras sake, kad nuo 7.00, mes irgi nuo rusejo 1d suoliuosim aciu.
Yra grupės, dirbančios 7.30-18.00, 7.00-19.00 ir savaitinės . Kokios galimybės pakliūti į vieną ar kitą grupę, reikia teirautis direktorės.
labai aciu
Nojus pradejo eiti praejusia savaite. Esu labai patenkinta. Vaiku rupinasi. Po pirmos dienos priprato. Jokiu bedu. Aukletojos malonios. Uzsiemimu pakanka. O jam tik si savaitgali bus 2 metai. Noju ziurejo prosenele. Tai nei ant puoduko, nei pats valgyti... O dabar jau pradeda. Sako: "As pats".