Jau šildo
.

QUOTE(klopedija @ 2009 10 13, 15:37)
Ar darželio puslapio forumas veikia, ar aš juo naudotis nemoku

QUOTE(klopedija @ 2009 10 13, 14:37)
kaip smagu

nereiks vaikuciams salti

Tik kol gerai įšils tokios šaltos patalpos...
Vienoj grupėj šils, kitoj reiks nuorint... Tikrai dar nereiktų vaikų išrengti
.

Sveikutes
nuo lapkricio pradesim lankyti sita darzeli
parekom iskart, is anksto nesiregistrave (kas labai keista, nes centre kur gyvenam eiles iki 2 metu reikia laukti)
Direktore pasirode labai maloni, aprode viska, isaiskino ir nuramino....
Darzelis jaukus, gal nera prabangos, bet daug jaukiu darbeliu, papuosimu, vaikams turetu patikti.
Turiu koki 1000 klausimu, bet manau viskas isaiskes proceso eigoj. Kazkaip ir sirdi spaudzia ir neramu, bet mano vaikui jau reikia bendraamziu kompanijos, tik deja mes dazniausiai bunam namie dviese.
Mes irgi pas Peledziukus ateisim
Na pradesim eiti parasysiu daugiau

nuo lapkricio pradesim lankyti sita darzeli

Direktore pasirode labai maloni, aprode viska, isaiskino ir nuramino....

Darzelis jaukus, gal nera prabangos, bet daug jaukiu darbeliu, papuosimu, vaikams turetu patikti.
Turiu koki 1000 klausimu, bet manau viskas isaiskes proceso eigoj. Kazkaip ir sirdi spaudzia ir neramu, bet mano vaikui jau reikia bendraamziu kompanijos, tik deja mes dazniausiai bunam namie dviese.
QUOTE(snail @ 2009 09 18, 20:14)
Mes irgi pas Peledziukus ateisim

Na pradesim eiti parasysiu daugiau

QUOTE(PUCA @ 2009 10 22, 15:47)
Manau nenusivilsit

labai geros aukletojos ir auklytes

Mielos mamos, turim tokia beda : jau beveik du menesius lankom darzeli, bet mazoji kasdien eina su asarom, labai sunkiai issiskiriam
Nezinau net kodel, seniau greitai nurimdavo, bet vat penktadieni jau teko lekti per pietu miegeli pasiimti, nes praverke visa ryta ir nusnaudusi tik 10 min vel asarojo. Ir pasitinka mane kasdien su asarom
Nieko blogo pasakyti apie aukletojas lyg ir negaliu, bet gal truksta maniskei demesio ? Gal reiktu nunesti kazkokias dovaneles aukletojoms ....
Ar esat nesusios ? Jei taip, tai ka arba kiek ? Pasidalinkit patirtim, busiu labai dekinga

QUOTE(Auksis @ 2009 10 27, 10:12)
Mielos mamos, turim tokia beda : jau beveik du menesius lankom darzeli, bet mazoji kasdien eina su asarom, labai sunkiai issiskiriam
Nezinau net kodel, seniau greitai nurimdavo, bet vat penktadieni jau teko lekti per pietu miegeli pasiimti, nes praverke visa ryta ir nusnaudusi tik 10 min vel asarojo. Ir pasitinka mane kasdien su asarom
Nieko blogo pasakyti apie aukletojas lyg ir negaliu, bet gal truksta maniskei demesio ? Gal reiktu nunesti kazkokias dovaneles aukletojoms ....
Ar esat nesusios ? Jei taip, tai ka arba kiek ? Pasidalinkit patirtim, busiu labai dekinga 
Manyčiau, mažajai trūksta JŪSŲ dėmesio. Pradžioje, kol nesusivokė, kas čia ir kaip bus, skirdavosi lengvai. O dabar jau žino, kad mamos nematys visą dieną. Vaikui tai - amžinybė! Todėl bijo ir verkia visą dieną. Auklėtojos, greičiausiai, čia niekuo dėtos.

Todėl siūlyčiau susilaikyti su dovanėlėm. Bus Kalėdos, bus kitokių progų. Geriau pasiklausinėkit, pasitarkit su auklėtojomis, kaip jums bendrai spręsti tą problemą.

QUOTE(Auksis @ 2009 10 27, 11:12)
Ir pasitinka mane kasdien su asarom
Nieko blogo pasakyti apie aukletojas lyg ir negaliu, bet gal truksta maniskei demesio ?

manau tikrai jusu vaikiukui truksta demesio, bet ne aukletoju, o namuose. Neisizeiskit, jei atsakymas ne toks, kokio tikejotes, bet tai mano nuomone.
Gal jusu vaikiukas dar nepasiruoses eiti i darzeli, arba per trumpa buvo adaptacija, o asaros greiciausiai yra ne blogas auklyciu elgesys, bet baime, kad mama paliko ir daugiau nebegris

Norėčiau pridurti: jei vaikas verkia, nereiškia, kad jam darželyje blogai. Tai reiškia, kad vaikui blogai be mamos.
Turėkit kantrybės. Matyt, dabar adaptacijos "pikas". Laikui bėgant viskas aprims
.
Jei dabar nustosit vedę į darželį, atvesit po metų-dvejų mergaitė turės adaptuotis iš naujo.
Turėkit kantrybės. Matyt, dabar adaptacijos "pikas". Laikui bėgant viskas aprims

Jei dabar nustosit vedę į darželį, atvesit po metų-dvejų mergaitė turės adaptuotis iš naujo.
kaip muzikos pedagoge dirba su vaikais? ar ruosia dainu daineles konkursui? gal kas zinot?