Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai l/d "Žingsnelis"

Jau šildo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 10 13, 15:37)

Ar darželio puslapio forumas veikia, ar aš juo naudotis nemoku blush2.gif g.gif
Atsakyti
Lyg ir veikia: galerija, pedagogai, bendra informacija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 10 13, 14:37)
Jau šildo  biggrin.gif .



kaip smagu thumbup.gif
nereiks vaikuciams salti thumbup.gif
Atsakyti
Tik kol gerai įšils tokios šaltos patalpos... doh.gif Vienoj grupėj šils, kitoj reiks nuorint... Tikrai dar nereiktų vaikų išrengti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

nuo lapkricio pradesim lankyti sita darzeli smile.gif parekom iskart, is anksto nesiregistrave (kas labai keista, nes centre kur gyvenam eiles iki 2 metu reikia laukti)

Direktore pasirode labai maloni, aprode viska, isaiskino ir nuramino.... smile.gif

Darzelis jaukus, gal nera prabangos, bet daug jaukiu darbeliu, papuosimu, vaikams turetu patikti.

Turiu koki 1000 klausimu, bet manau viskas isaiskes proceso eigoj. Kazkaip ir sirdi spaudzia ir neramu, bet mano vaikui jau reikia bendraamziu kompanijos, tik deja mes dazniausiai bunam namie dviese.

QUOTE(snail @ 2009 09 18, 20:14)
Sveiki, mes esam is peledziuku  mirksiukas.gif

Mes irgi pas Peledziukus ateisim ax.gif

Na pradesim eiti parasysiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 22 spalio 2009 - 15:47
QUOTE(PUCA @ 2009 10 22, 15:47)

Mes irgi pas Peledziukus ateisim  ax.gif

Na pradesim eiti parasysiu daugiau  mirksiukas.gif


Manau nenusivilsit mirksiukas.gif
labai geros aukletojos ir auklytes thumbup.gif , as esu patenkinta siuo darzeliu ir grupe labai thumbup.gif
Atsakyti
Mielos mamos, turim tokia beda : jau beveik du menesius lankom darzeli, bet mazoji kasdien eina su asarom, labai sunkiai issiskiriam sad.gif Nezinau net kodel, seniau greitai nurimdavo, bet vat penktadieni jau teko lekti per pietu miegeli pasiimti, nes praverke visa ryta ir nusnaudusi tik 10 min vel asarojo. Ir pasitinka mane kasdien su asarom doh.gif Nieko blogo pasakyti apie aukletojas lyg ir negaliu, bet gal truksta maniskei demesio ? Gal reiktu nunesti kazkokias dovaneles aukletojoms .... g.gif Ar esat nesusios ? Jei taip, tai ka arba kiek ? Pasidalinkit patirtim, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksis @ 2009 10 27, 10:12)
Mielos mamos, turim tokia beda : jau beveik du menesius lankom darzeli, bet mazoji kasdien eina su asarom, labai sunkiai issiskiriam sad.gif Nezinau net kodel, seniau greitai nurimdavo, bet vat penktadieni jau teko lekti per pietu miegeli pasiimti, nes praverke visa ryta ir nusnaudusi tik 10 min vel asarojo. Ir pasitinka mane kasdien su asarom  doh.gif  Nieko blogo pasakyti apie aukletojas lyg ir negaliu, bet gal truksta maniskei demesio ? Gal reiktu nunesti kazkokias dovaneles aukletojoms ....  g.gif  Ar esat nesusios ? Jei taip, tai ka arba kiek ? Pasidalinkit patirtim, busiu labai dekinga  4u.gif
Manyčiau, mažajai trūksta JŪSŲ dėmesio. Pradžioje, kol nesusivokė, kas čia ir kaip bus, skirdavosi lengvai. O dabar jau žino, kad mamos nematys visą dieną. Vaikui tai - amžinybė! Todėl bijo ir verkia visą dieną. Auklėtojos, greičiausiai, čia niekuo dėtos.
Todėl siūlyčiau susilaikyti su dovanėlėm. Bus Kalėdos, bus kitokių progų. Geriau pasiklausinėkit, pasitarkit su auklėtojomis, kaip jums bendrai spręsti tą problemą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksis @ 2009 10 27, 11:12)
Ir pasitinka mane kasdien su asarom  doh.gif  Nieko blogo pasakyti apie aukletojas lyg ir negaliu, bet gal truksta maniskei demesio ?

manau tikrai jusu vaikiukui truksta demesio, bet ne aukletoju, o namuose. Neisizeiskit, jei atsakymas ne toks, kokio tikejotes, bet tai mano nuomone.
Gal jusu vaikiukas dar nepasiruoses eiti i darzeli, arba per trumpa buvo adaptacija, o asaros greiciausiai yra ne blogas auklyciu elgesys, bet baime, kad mama paliko ir daugiau nebegris verysad.gif Galbut ji dar nepasiruosus bendrauti su kitais vaikais, sunkiai pripranta prie svetimos aplinkos, nepasitiki aplinkiniais, bet velgi, atsakymo i tai reiketu ieskoti namuose, seimos elgesyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 27 spalio 2009 - 16:27
Norėčiau pridurti: jei vaikas verkia, nereiškia, kad jam darželyje blogai. Tai reiškia, kad vaikui blogai be mamos.
Turėkit kantrybės. Matyt, dabar adaptacijos "pikas". Laikui bėgant viskas aprims mirksiukas.gif .
Jei dabar nustosit vedę į darželį, atvesit po metų-dvejų mergaitė turės adaptuotis iš naujo.
Atsakyti
kaip muzikos pedagoge dirba su vaikais? ar ruosia dainu daineles konkursui? gal kas zinot?
Atsakyti