QUOTE(Beiker @ 2009 09 09, 11:42)
O gal kas galit papasakot ka ten lopselinukams duoda pietu valgyt? Parsivedziau savo maze, sake buvo labai gera, viska suvalge, bet nepaklausiau koki ten pietus buna, tai net ir nezinau ka mano vaikas valge
Ir dar, gal kas gali paskayti, ka vaiaki veikia ryte per ryto rata? Viskas taip idomu po pirmos dienos, bet kazkokia issiblaskius esu, nieko nepaklausiau
Ir dar, gal kas gali paskayti, ka vaiaki veikia ryte per ryto rata? Viskas taip idomu po pirmos dienos, bet kazkokia issiblaskius esu, nieko nepaklausiau
sveiki, ka valgo tai buna parasyta kasdien, siandien ryte kose valge ir po sureli lopselinukai, o pietu nzn. man rodos pazaidzia ir eina i lauka.
Papildyta:
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 09 08, 20:23)
Sveikos mamytes, prasau informacijos. Mano mazajam jau beveik 2 metukai, po nauju metu galvoju grizti i darba (mazajam bus 2metai ir 3 men), arba jau nuo 2,5metuku tai tikrai noriu grizti, bet tai idomu ar i si darziuka priima nuo 2,5 metuku??? Ar verta man ten eiti prasyt kad priimtu ar nelabai? Ar iskart eiti su kysiuku? Uzrasius vaikuti i Sarkele nuo 3 metuku, bet kad jau reikia grizti i darba anksciau, tai galvoju kur reiks padeti mazaji...
Labai aciu is anksto uz info
Labai aciu is anksto uz info
man rodos jus jau dabar galit nueit pas direktore, nes keli vaikiukai astsisake yra eit, tai gal jums kaip tik butu vieta ir galetumet po truputi pratinti