Gal kas keliauja i peledziuku grupe ?
QUOTE(matre @ 2009 09 04, 12:19)
O jums kaip sekasi?
na treciadieni lyg ir neblogai o siandien radau visa uzsiverkusi, nevalgo nieko, o kai pagalvoju kad reiks jam ir miegot pasilikt tai is is vis baisu..
QUOTE(matre @ 2009 09 04, 15:42)
Manai bus problemų?
Visko gali buti, nes namie dazniausiai uzmiega mane apsikabinusi, kad viena uzmigtu pakankamai retas ivykis ... O ten nebus ka apsikabinti ... Be to apetitu irgi nepasizymim, tai bijau, kad ir bus visa diena alkana, nes niekas su saukstu is paskos nelakstys
QUOTE(Auksis @ 2009 09 05, 13:57)
Visko gali buti, nes namie dazniausiai uzmiega mane apsikabinusi, kad viena uzmigtu pakankamai retas ivykis ... O ten nebus ka apsikabinti ... Be to apetitu irgi nepasizymim, tai bijau, kad ir bus visa diena alkana, nes niekas su saukstu is paskos nelakstys
Mamytėms teks apsišarvuot stiprybe. Reiks persilaužt vaikams, juk nebus įsikibę visą gyvenimą į mamos sijoną. Man gal šiek tiek lengviau, kai maniškė greit persilaužianti, bet vistiek labai neramu.
QUOTE(Auksis @ 2009 09 05, 13:57)
Atneškit kokį mielą žaislą, kad galėtų lovytėje apsikabinti ir jaustis kaip namie .O dėl maitinimo nesirūpinkit , visi valgo ir ji valgys. Gal pradžioje nedaug ir nenoriai, bet įpras prie tvarkos ir viskas bus gerai .
QUOTE(klopedija @ 2009 09 05, 17:28)
Atneškit kokį mielą žaislą, kad galėtų lovytėje apsikabinti ir jaustis kaip namie .
O dėl maitinimo nesirūpinkit , visi valgo ir ji valgys. Gal pradžioje nedaug ir nenoriai, bet įpras prie tvarkos ir viskas bus gerai .
O dėl maitinimo nesirūpinkit , visi valgo ir ji valgys. Gal pradžioje nedaug ir nenoriai, bet įpras prie tvarkos ir viskas bus gerai .
Dekui uz palaikyma
O is kur gaut pazyma apie seimos sudeti? eit i silainiu seniunija?
QUOTE(Beiker @ 2009 09 08, 09:59)
O is kur gaut pazyma apie seimos sudeti? eit i silainiu seniunija?
Mes tai daržely užpildėm.
QUOTE(matre @ 2009 09 08, 09:48)
Mes tai daržely užpildėm.
tai nesuprantu, man liepe ja atnest. O is kur man ja gaut, nes pasiskaiciau, kad seniunijos tokiu pazymu neduoda
QUOTE(Beiker @ 2009 09 08, 11:09)
tai nesuprantu, man liepe ja atnest. O is kur man ja gaut, nes pasiskaiciau, kad seniunijos tokiu pazymu neduoda
mes tai nuejom i seniunija (mes is vilijampoles) ir pasakaiu, kad reik, tai israse iskart
tikrai duoda pazymas
mums israse silainiu seniunijoj, tiesa, pries pora metu...
mes darzelyje uzpildem, nereikejo i seniunija eit