QUOTE(CherryLips @ 2006 06 22, 10:18)
Kažkaip netikėtai užklydau į šią temą ir susidomėjau radusi atsiliepimus apie Žingsnelį. Aš metus laiko (kol studijavau) dirbau šiame darželyje sekretore. Tekdavo labai daug laiko bendrauti su auklėtojom ir grupėse lankytis... Nežinau tikrai ar dabar niekas nepasikeitė, ar auklėtojos nepasikeitė, bet tada tai buvau nusprendusi, kad kai turėsiu vaikiuką tai tik į tą darželį leisiu
Labai patiko auklėtoja Malvina iš boružiukų, auklėtoja Virginija iš Drugelių, Valentina ir Meškučių, Daiva iš Ežiukų, Margarita iš Giliukų... Jautėsi, kad į šį darbą jos įdeda visą širdį ir dirba ne todėl kad reikia, o todėl kad patinka
Sveiki nesenai buvau "žingsnelyje" ir iš šono nugirdau kaip šneka savaitinės grupės auklėtoja, tai žinokit akys ant kaktos atsirado, eina ir keikia vaikus šita tai isterike, kitas tai rėksnys ir t.t. Kita tai išvis maža mergaite kuriai neseniai suėjo 1 metukai, tai ji eina ir keikia jos tėvus

kaip jie gali taip palikti vaika, kad jie labai gudrus ir atveda nutrenkia vaika ir dabokit, juk tokiam vaikui reikia aukles, ir taip visa laika ji bumbejo kol buvo laukia su vaikais.
Juk ne visi tevai isgali moketi auklei, o dirbti tai reikia nes vaikas valgyti taip pat nori.

, uz buta moketi tai reikia.
isvis kas inai tokia per viena kad gali smerkti ar aptarineti kitu gyvenimus, jos toks darbas ir ji ji turi atlikti nepriekaistingai.
Labai gaila kai tokie zmones dirba su musu vaikais.
Nekalbu apie visas kitos tikrai graziai elgesi, bet jau ta aukletoja tai net dabar neatgaunu kvapo.
Jei mazdaug tarp 45-50, na gal jaunesne, bet buvo tokia susiraukusi kad net negaliu pasakyti kad ji galejo buti jaunesne, trumpais sviesiais plaukais
dazytais