Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai l/d "Žingsnelis"

Nu esu apsalus.... blink.gif dabar jau ir as noreciau suzinot, kas cia prisiregistravo tik tam, kad parasytu tokia slykscia zinute.... blink.gif doh.gif negana to - kad kvepia visiska berastyste, bet jau ir asmens garbes bei orumo pazeidimais... verysad.gif labai tikiuos, kad toks zmogus tiesiogiai su musu vaikais nedirba blink.gif - nes manau, kad jis nelabai atsakingas uz savo veiksmus... verysad.gif
Atsakyti
kodel taip skaudziai reaguojate?mano orumas irgi buvo pazeistas vienos is cia rasanciu mamu ir ka?taip pat paviesintas mano vardas,vaikas ir mano asmeninis gyvenimas,bet nei viena is Jusu nepuole teigti,kad pazeistos mano teises ar orumas g.gif
manau,kad aukletojai nederetu reiksti taip garsiai savo nuomones,bet kita vertus jei tai tiesa,kodel tyleti.tik Jus norite buti visur teisios ir pateisinti savo poelgius vesdamos vaikus i darzeli su sloga ar buti pripazintos pacios geriausios mamos.
vienas kas man neaisku,ar cia raso tos pacios grupes aukletoja kur ir vyko garsusis susirinkimas?ar tiesiog kalbos greitai sklinda?manau antras variantas,nes tai patyriau savo kailiu,jog viena is mamu ar net ne viena,zino mano gyvenimo subtilybes.is kur?gal paklauskim aukletoju? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanita23 @ 2007 11 20, 12:15)
kodel taip skaudziai reaguojate?mano orumas irgi buvo pazeistas vienos is cia rasanciu mamu ir ka?taip pat paviesintas mano vardas,vaikas ir mano asmeninis gyvenimas,bet nei viena is Jusu nepuole teigti,kad pazeistos mano teises ar orumas  g.gif
manau,kad aukletojai nederetu reiksti taip garsiai savo nuomones,bet kita vertus jei tai tiesa,kodel tyleti.tik Jus norite buti visur teisios ir pateisinti savo poelgius vesdamos vaikus i darzeli su sloga ar buti pripazintos pacios geriausios mamos.
vienas kas man neaisku,ar cia raso tos pacios grupes aukletoja kur ir vyko garsusis susirinkimas?ar tiesiog kalbos greitai sklinda?manau antras variantas,nes tai patyriau savo kailiu,jog viena is mamu ar net ne viena,zino mano gyvenimo subtilybes.is kur?gal paklauskim aukletoju? schmoll.gif

QUOTE(Peperoni @ 2007 11 12, 13:17)
Tokius asmeninius dalykus butu geriau aiskintis privacioje erdveje - t.y. per az...  ax.gif  nemanau, kad jie turi ka nors bendro su temos pavadinimu... ax.gif

Pakartoju savo sena zinute mirksiukas.gif
Man tikrai nemalonu skaityti tokius dalykus - jau minejau, kad tai asmenine informacija ir ja sitaip skelbti viesai yra mazu maziausiai negrazu...

Su aptariama grupe nieko bendro neturiu - iskyrus tai, kad mano mazoji yra panasaus amziaus... bet mes sekmingai keliaujam i kita grupe...

realiai su niekuo nereikia pasikalbet, norint ka nors suzinot - jus gi pacios visus pletkus cia surasot 4u.gif mirksiukas.gif

Manau reiktu pradet nuo saves - t.y. susitaikyt visoms ir nebepilti vienai ant kitos purvo mirksiukas.gif

----

o reaguoju taip skausmingai del to - kad nezinau, kas tas zmogus, kuris prisistato darzelio darbuotoju ir raso tokias zinutes... tikrai nenoreciau, kad mano vaikas su tokiu zmogum susidurtu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 lapkričio 2007 - 12:25
QUOTE(lituanita23 @ 2007 11 20, 13:15)
kodel taip skaudziai reaguojate?mano orumas irgi buvo pazeistas vienos is cia rasanciu mamu ir ka?taip pat paviesintas mano vardas,vaikas ir mano asmeninis gyvenimas,bet nei viena is Jusu nepuole teigti,kad pazeistos mano teises ar orumas  g.gif

Na nuomone galima isreiksti ir taktiskiau rolleyes.gif Be to buvo apkalbamas butent vaikas, o to manyciau zmogui dirbanciam pedagogini darba nederetu daryti g.gif Vaikai skirtingi todel negalima teigti taip drasiai, kaip buvo teigiama ax.gif

Ui negaliu Almuka lotuliukas.gif visa ryta verkiu is juoko nuo tavo posto lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nuotaika visai dienai pakelei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2007 11 20, 13:26)
Na nuomone galima isreiksti ir taktiskiau  rolleyes.gif Be to buvo apkalbamas butent vaikas, o to manyciau zmogui dirbanciam pedagogini darba nederetu daryti  g.gif Vaikai skirtingi todel negalima teigti taip drasiai, kaip buvo teigiama  ax.gif

Ui negaliu Almuka  lotuliukas.gif visa ryta verkiu is juoko nuo tavo posto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nuotaika visai dienai pakelei  thumbup.gif

gal but vaikai skirtingi,gal but ir ju tevai taip pat.tiesiog tai aukletojai ar kas cia rase,truko kantrybe ir tiek verysad.gif kiekvienas darzelis pletku apipintas.kodel?nes dirba vien moterys rolleyes.gif teko dirbti ir "Sarkeleje" taip kad nieko naujo lotuliukas.gif kur moterys ten ir apkalbos ar smeiztas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanita23 @ 2007 11 20, 13:33)
gal but vaikai skirtingi,gal but ir ju tevai taip pat.tiesiog tai aukletojai ar kas cia rase,truko kantrybe ir tiek  verysad.gif  kiekvienas darzelis pletku apipintas.kodel?nes dirba vien moterys  rolleyes.gif teko dirbti ir "Sarkeleje" taip kad nieko naujo  lotuliukas.gif kur moterys ten ir apkalbos ar smeiztas 4u.gif

Labai tikiuosi, kad tai nebuvo aukletoja, nes, kaip ir Peperoni rase, nenoreciau kad toks zmogus aukletu mano vaika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babune @ 2007 11 19, 18:12)
nugi jau nebeiskentesiu ir pasisakysiu ir as...

dirbu siam darzelyje <...> kiek tenka apsilankyti toje grupeje, tai kraupus vaizdas, negu kraupiau negali buti, <...> vaikas su didziausias snargliais, o ne sloga, kad kiek ateini ar sutinki koliduriuje tai net bloga, as uzjauciu tas aukletojas kurios sita vaizda turi matyt ir iskest, ir t.t. <...> jau 100% kitam darzely aukletojos su tokiu vaiku nesicackintu...

Kas ji bebutu - ir kokio dydzio jos kantrybe - pasakyti, kad jai bloga ziureti i vaika... nu nzn... g.gif gal as ir nesuprantu kazko - bet pedagogini darba dirbantis zmogus neturi teises sneket tokiu dalyku ir dar tokioj vietoj...

as suprantu, kad darbas su tokiais mazuliais yra labai sunkus ir vertas didziules pagarbos... suprantu, kad pavargstama ir tos kantrybes pritruksta... na bet vis tiek turi zmogus nors kiek takto islaikyt... ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 lapkričio 2007 - 12:46
Paskaičiau šitos babūnės pasisakyma ir likau "apšalus", kas ten per darbuotoja užsuka į mūsų mažiukų grupę, kuriai viskas kraupu, šlykštu ir tt., ir kuri gali šitaip atsiliepti apie vaiką, viešai jį apkalbinėti. Tai jeigu ji tokia drąsi, gali atvirai pasakoti kuris vaikas ka moka, ko nemoka, tai tegu pati viešai prisitato kas tokia yra, o ne užsiregistruoja nauju vardu ir tada loja.
Aš tai turiu savo nuomonę, kas yra toji babūnė
Jau taip sunervino...
Atsakyti
QUOTE(sandralape @ 2007 11 20, 15:02)
Aš tai turiu savo nuomonę, kas yra toji babūnė
Jau taip sunervino...

butu labai idomu suzinot... g.gif galima ir az... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralape @ 2007 11 20, 15:02)
kas ten per darbuotoja užsuka į mūsų mažiukų grupę, kuriai viskas kraupu, šlykštu ir tt.,
Užsuku kartais ir aš į tą grupę hihihi.gif . Nepastebėjau nieko blogo, šlykštaus ar iššaukiančio. Mamos, būkit ramios, jūsų vaikams ten gerai. Kai kurie net dainuodami į darželį ateina.
O dėl slogų ir kitų problemyčių... Ką gi, darželis skirtas sveikiems vaikams, auklėtojos neturi teisės jokių vaistų duoti, o vaikui susirgus privalo, kviestis tėvus ar, blogiausiu tveju, "greitąją". Nori, nenori kyla interesų konfliktas, kaip spręsti, nežinau schmoll.gif . Manau, tėvai ir aulėtojos turėtų kartu ieškoti sprendimo būdų, o ne laistyti pamazgas (atsiprašau už žodį) vieni ant kitų.

Beje, paprasčiausia sloga gali komplikuotis gerklės, ausų, sinusų net smegenų uždegimais, todėl siūlyčiau slogą laikyti rimta liga.
Atsakyti
. O as aisku vel pasikartosiu, tas darzelis man labai patinka, meraite dar lanko, bet tik jau darzelio grupe, visos aukletojos saunios kiek teko pazint. zodziu mano vaikui jis superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/quote]
Visiskai pritariu mums sis darziukas irgi patinka,o ypac voveriuku aukletojos.Mano mazius per kelias dieneles priprato ir dabar i darzeli eina patenkintas.Anksciau ejom i kita darzeli,ir nors ejom daugiau nei metus nepriprato jis prie ano darzo,nors man atrode kad ten visai gerai(bet turbut tik man taip atrode) ir kazkada vaziavom pro ana darzeli,tai mano mazius akys isplete ir sako nenoriu i ta darzeli.O pas voveriukus viskas gerai,o aukletojos kokios fainuoles. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2007 11 21, 21:56)
Visiskai pritariu  mums sis darziukas irgi patinka,o ypac voveriuku aukletojos.Mano mazius per kelias dieneles priprato ir dabar i darzeli eina patenkintas.Anksciau ejom i kita darzeli,ir nors ejom daugiau nei metus nepriprato jis prie ano darzo,nors man atrode kad ten visai gerai(bet turbut tik man taip atrode) ir kazkada vaziavom pro ana darzeli,tai mano mazius akys isplete ir sako nenoriu i ta darzeli.O pas voveriukus viskas      gerai,o aukletojos kokios fainuoles. thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti