QUOTE(ruster @ 2007 11 11, 21:00)
Sveikutė, Rutele, pažystu tave asmeniškai ir jau kam kam kalbeti apie kitus zmones tai tik ne tau, mergaite darzelyje visa savaite tavo, palieki miegoti, o pati laimes ieskai kitose salyse, va ir dukrele nuo ispano lyg. tai kaip ir mynejo moterys, vaiko ugdymas prasideda nuo teveliu ir mamyciu, o tik po to aukletoju indelis. Todel gerai reikejo pagalvoti smeisdama butent ta aukletoja, pati esi mamyte, kaip sakoma gegutė . mergaites cia as apie(lituanita23).
Papildyta:
sveikos dar syki visos mergaites
vedziau savo dukrele i si darzeli, ir i ta grupe pas ,,garsiaja,, Malvina, man ji asmeniskai labai patiko ir su vaikais uzsiema ir kiek energijos pas zmogu, kantrybes su tiek musu maziuku pampersiuku
labai zodziu faina moteris ir kaip pedagoge labai sauni, jos stazas pedagoginis nemazas, tai man atrodo , kad jau merguzelei studijuojanciai dar tik, labaiiiiiiiiiiiii toli iki jos. Taip kad lituanita 23, tu neteisi apie si zmou, bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu. O as aisku vel pasikartosiu, tas darzelis man labai patinka, meraite dar lanko, bet tik jau darzelio grupe, visos aukletojos saunios kiek teko pazint. zodziu mano vaikui jis superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sveika.kad sakaisi mane pazistanti asmeniskai tai nelabai noriu tiketi,o varda zinai del paskelbto vaiko vardo Ariana, kuris toks vienintelis turbut.tei va noreciau tau brangioji smarkiai papriestarauti:pirmiausia del Malvinos.kaip sakei kiek zmoniu tiek nuomoniu,esu zmogus ir galiu reiksti ja laisvai,kita vertus tai nebuvo mano piktavaliskas pasisakymas,tiesiog buvau patraukta uz liezuvio,pasakiau viska ka zinau nieko blogo nenoredama,bet dabar jau suprantu,kad vis delto negalima atvirauti internetineje svetaineje,nes kaip pastebejau yra zmoniu pasiruosusiu sutrypti.
antras dalykas:del mergytes.taip jos tevas yra ispanas.na ir kas?as visai to neslepiu.kitas dalykas turbut nesenai apie mane suzinojai,nes visai nesenai ji yra paliekama miegoti darzelyje susikloscius tam tikroms aplinkybems.kitas dalykas apie "mama gegute".matai kaip pati drasiai reiski nuomone.as tau tik pasakysiu,kad neduok Dieve susiklostys tau taip gyvenime.dabar as esu labai patenkinta savo gyvenimu,turiu nuostabia mama kuri padeda priziureti ir auginti mazyle,nuostabu busima vyra,nuostabu vaika.
tiesiog kartais pasirenki taip kaip atrodo jog visiems bus geriau ir ne tau spresti ka as darau blogai ar ne,juk tema apie ugdyma,o ne apie asmeniniu dalyku viesinima.na bet tiek to,lai taip ir lieka jei tu nuo to geriau pasijautei.