Ieškojau ieškojau savo darželio - ir radau lygiai nulį informacijos... Taigi, sumąsčiau - kad reik man pačiai apie jį parašyt...
Ką galiu pasakyt - mano dukrai - tai superinis darželis jau 3,5 metų!
Nieko daug negirsiu - nes kiekvieno nuomonė yra subjektyvi - bet geriausias pagyrimas darželiui ir auklėtojams, manau, visada buvo ir bus - vaiko didelis noras eiti kasryt į jį...
Norėdami nubaust - sakom, kad ryt neis į darželį - tai visos problemos išsisprendžia akimirksniu!
Labai daug būrelių (tautiniai šokiai, dailė, keramika, ritminiai šokiai, sporto būrelis), vyksta mankštelės kasryt, dirba logopedė, yra savaitinės grupės... Beje, tai vienintelis l/d Kaune, kuris priima mažylius nuo 1 m. amžiaus...
Rašiau rašiau ir nulūžo SM....
Dar norėjau pridurt, kad darželis dirba pagal "Geros pradžios" programą (gal kam nors bus svarbu... )
Labai daug būrelių (tautiniai šokiai, dailė, keramika, ritminiai šokiai, sporto būrelis), vyksta mankštelės kasryt, dirba logopedė, yra savaitinės grupės...
...ir mažųjų kompiuterininkų būrelis...
tikrai geras lopšelis- darželis Šilainiuose, net nenorečiau į kitą keisti, aš pati su savo sūnum prasėdėjau apie tris mėnesius, kiekvieną dieną, ir auklėtojos geros, ben jau pačių mažiausių grupėje.
Labai fainas daržiukas. Veda į lauką, leidžia patiem mokintis valgyti (jau su šakute pataiko į burnytę ). Esu labai labai patenkinta. Daug žaislų ir labai fainos auklytės. 3 Auklytės dirba su 6 berods vaikiukais . Vaikiukus ir pamaitina ir pagirdo ir mokina ant puodukosėdėti. Vaikai greitai mokinasi, nes vienas nuo kito mėgdžiojasi. Eilių kaip ir tokių nėra. Mes po 2 sav. pradėjom eiti
Kainuoja per mėnesį 117 lt. Reikia atsinešti pampersų kiek reikia dienai. T.p. tapkutes atnešti, bliūdelį ir šaukštą, buteliuką arba puoduką, seilinuką
Kainuoja per mėnesį 117 lt. Reikia atsinešti pampersų kiek reikia dienai. T.p. tapkutes atnešti, bliūdelį ir šaukštą, buteliuką arba puoduką, seilinuką
Okaip ten maistas As siandien planuoju ten eiti pasikalbet,bet noreciau kad mano ziogely pusei dienos priimtu,kazi ar taip galima
QUOTE(laisveS @ 2005 11 07, 08:42)
Okaip ten maistas As siandien planuoju ten eiti pasikalbet,bet noreciau kad mano ziogely pusei dienos priimtu,kazi ar taip galima
Maistu tikrai nesiskundžiam... o dėl pusės dienos - tai reik tartis individualiai...
QUOTE(Daivukas @ 2005 11 04, 13:59)
Labai fainas daržiukas. Veda į lauką, leidžia patiem mokintis valgyti (jau su šakute pataiko į burnytę ). Esu labai labai patenkinta. Daug žaislų ir labai fainos auklytės. 3 Auklytės dirba su 6 berods vaikiukais . Vaikiukus ir pamaitina ir pagirdo ir mokina ant puodukosėdėti. Vaikai greitai mokinasi, nes vienas nuo kito mėgdžiojasi. Eilių kaip ir tokių nėra. Mes po 2 sav. pradėjom eiti
Na va kaip džiugu, kad patinka... o tai čia tiek prigyriau - bijojau, kad apšauks mane kas vienašališkumu...
Mes jau vyriausiųjų grupėj, teks pavasarį atsisveikint...
bet pamainą jau auginam už kokių 1,5 metų žigiuosim vėl
Buvau ka tik pasikalbeti uzhsirashem i eile. sake ankschiau nauju metu tikrai vietu nebus bet po to prasitare kad snd viena vaika pasieme, vakar du - jeigu shitaip vaikiukai isheidineja, tai kokia ten superine eile turi buti, kad mes tik po nauju papulsim gal tada jau net nereikes
ir direktore ne itin maloniai shnekejo, lyg nesuprastu ko as cia noriu
QUOTE(Liorka @ 2005 11 10, 13:31)
Buvau ka tik pasikalbeti uzhsirashem i eile. sake ankschiau nauju metu tikrai vietu nebus bet po to prasitare kad snd viena vaika pasieme, vakar du - jeigu shitaip vaikiukai isheidineja, tai kokia ten superine eile turi buti, kad mes tik po nauju papulsim gal tada jau net nereikes
Papulsit greiciau mes pirmadieni uzsirasem,irgi tipo po nauju,bet siandien paskambino,kad nuo pirmadienio jau galim ateiti
Del direktores tai pirmas yspudis irgi buvo keistokas,bet ilgiau pakalbejus,tai labai maloni moteris pasirode,net nuvede i grupe parodyt kaip vaikuciai zaidzia
laisve o cia be kyshiuko? tikiuosi ir mums taip pasisex nes butent dabar norechiau leist, kas zhino kaip po nauju bus
tiesa, dar kas nuliudino, kad sake vien mishrios grupes visokiuose zhaidimu kambariuose tai mazhe didesni skriaudzhia, o ji tik zhiuri akis ishpletus, apsigint dar nemoka, nesugalvoja
tiesa, dar kas nuliudino, kad sake vien mishrios grupes visokiuose zhaidimu kambariuose tai mazhe didesni skriaudzhia, o ji tik zhiuri akis ishpletus, apsigint dar nemoka, nesugalvoja
QUOTE(Liorka @ 2005 11 10, 20:42)
laisve o cia be kyshiuko? tikiuosi ir mums taip pasisex nes butent dabar norechiau leist, kas zhino kaip po nauju bus
Na kiek as maciau tai nemazai tokiu tik vaiksciot pradejusiu Nedaviau jokio kysiuko .Aisku yra ir didesniu,bet lyg tai iki 2.5metuku kazkur
Direktorė sunkiau bendrauja, nes jai lietuvių kalba ne gimtoji...
labutis
mes irgi užsirašėm į šį darželį nuo rugsėjo. visai maloniai su direktore pabendravau.
tik nelabai man patiko, kad dieninės grupės mišrios tame pačiame pastate veikia kelios pradinukų klasės. direktorė sakė, kad vietos neperdaugiausiai jie ten turi
mamytės, kurios vedat savo mažiukus nuo 2 metukų, pasidalinkit įspūdžiais kaip ten auklėtojos, maistas, užsiėmimai ir pan.
mes irgi užsirašėm į šį darželį nuo rugsėjo. visai maloniai su direktore pabendravau.
tik nelabai man patiko, kad dieninės grupės mišrios tame pačiame pastate veikia kelios pradinukų klasės. direktorė sakė, kad vietos neperdaugiausiai jie ten turi
mamytės, kurios vedat savo mažiukus nuo 2 metukų, pasidalinkit įspūdžiais kaip ten auklėtojos, maistas, užsiėmimai ir pan.