smėliukė, 07 Vas 2010 - 22:25, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
smėliukė, 07 Vas 2010 - 22:25, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
Gal galite rekomenduoti akiu ligu gydytoja vaikams del zvairumo? Lankemes pas Sologubiene, taciau norisi isgirsti kita nuomone...
sveiki,gal kas zinot kur privaciai dirba gd Sologubiene. butu gerai suzinoti tikslu adresa

Pas jį galima patekti su siuntimais tik, bet eilės tai didelės, bet tikrai verta laukti

SAMOGITIJA, 25 Bir 2010 - 19:28, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
SAMOGITIJA, 25 Bir 2010 - 19:28, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
Sveiki, gal galit kas rekomenduoti gerą, privatų akių gydytoją Šiauliuose arba Mažeikiuose. Mamai jau seniai problemos su akimis, labai jai jos pūliuoja, o vietinių gydytojų konsultacijos jokios naudos neduoda.
Sveiki,
mano mociutei panasi probleme buvo: nustate asaru taku nepraeinamuma santariskiu klinikose Vilniuje, reikejo operuoti. Dabar viskas gerai

Mums labai padejo Santariskiu klinikose dirbanti gydytoja Jotautiene: tikrai puikiai ismano savo darba, labai profesionali ir labai labai maloni

po šio vizito teko labai daug nervintis nes taip nesupratau kas tas sigmatizmas ir pan... Nieko blogo nenoriu apie šio žmogaus profesinius įgūdžius pasakyti i, bet aptarnavimas manęs netenkino.
bet užtat labai geru žodžiu galiu paminėti gydytoją Jolanta Bendorienė. Pas ją ėjo mano sesuo. aš sedėjau kabinete ir viską klausiau ką ji kalba. tai tikrai žmogus moka ne tik gerai savo darbą bet ir bendrauti su žmogumi jam suprantama kalba. Net uždavus man rūpimus klausimus, ji atsakė net neimdama jokio mokesčio. Daugiau tokių profesionalių žmonių!!!
Sniegena29, 26 Gru 2010 - 21:38, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
Sniegena29, 26 Gru 2010 - 21:38, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: oi čia sigmatizmas... ir kažkaip konkretumo, normalaus paaiškinimo
astigmatizmas - http://www.mamoszurn...i...21&Itemid=0
nieko baisaus tas astigmatizmas. tegu tik negąsdina

Gal kas jau darėte ar kas iš pažystamų jau darė tokią operaciją? Ar ji labai skausminga ir per kiek laiko atsistato regėjimas? Po kurio laiko jau galima dirbti sunkesnius fizinius darbus po tokios operacijos?