nu pas mane tai buna dienu kai tikrai tingiai juda, bet buna kai skauda visi sonai
na pas mane irgi visaip, ir tingiai sujuda, ir kartais labiau
o mansikis iki 30 savaites judejo ziauriai, bet paskui kazkas pasikeite, dabar juda bet kazkokie svelnesni, daugiau plaukiojimo judesiukai, mazai ispiria, gal vel zemyn kojom guli, tai ir nesijaucia?
Spardosi tai neblogai, daugiausia vakare, kai einu miegoti dabar kazkaip pradejo kieteti pilvukas ir mausti pilva tai ka cia reiskia, parosiamieji saremiai?
na ir as nelabai jauciu tu judesiuku
tai net nzn ar cia gerai ar cia blogai atrodo kol mazesnis buvo labiau davesi ten pilvelyje o dabar kazko aprimo ir mano manymu gana retokai bepajuntu
tai net nzn ar cia gerai ar cia blogai atrodo kol mazesnis buvo labiau davesi ten pilvelyje o dabar kazko aprimo ir mano manymu gana retokai bepajuntu
QUOTE(awileee @ 2009 05 22, 14:11)
na ir as nelabai jauciu tu judesiuku
na as savo angeleli isvis retai jausdavau, nepergyvenk, manau, kad viskas gerai, tikrai nevisi duodasi kaip pasele svarbu, kad jauti, dazniau ar reciau
QUOTE(atide1985 @ 2009 05 22, 17:53)
na as savo angeleli isvis retai jausdavau, nepergyvenk, manau, kad viskas gerai, tikrai nevisi duodasi kaip pasele svarbu, kad jauti, dazniau ar reciau
Na aisku labai tikiuos, kad viskas gerai gal ir daktarai mazokai info suteikia apie tuos judesius ir ju daznuma ir t.t..., bent jau man tai niekas nieko neaiskino kiek turetu buti ir kaip daznai
as irgi labai retai jauciu judesius, dazniausiai ryte, o gydytoja sako, kad letokas..nezinau ar tai gerai ar nelabai. mums jau 30-a savaite, bet judesiu nei padaugejo, nei stipresni pasidare..
Mano kai mazius sujuda, tai kartais isgirstu toki labai keista garsa atrodo, kad gal kaulai sutraska....nzn net kaip paaiskinti toks garsas ''cik''....o gal ten vandenis taip...neisivaizduoju....Merginos,gal kam taip buvo?
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 05, 11:59)
Mano kai mazius sujuda, tai kartais isgirstu toki labai keista garsa atrodo, kad gal kaulai sutraska....nzn net kaip paaiskinti toks garsas ''cik''....o gal ten vandenis taip...neisivaizduoju....Merginos,gal kam taip buvo?
na man taip nebuvo, bet manau nepergyvenk, juk visi mes skirtingi.
O musu mazius tai smagiai duodasi, jau kartais prasau kad aprimtu, nes i sonkaulius isispiria, tai kartais ir suskausta. sako jei taip pilve duodasi tai ir gimes nebus ramus. Na matysim, ar cia tiesa
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 05, 11:59)
aha man irgi taip pat, net baisu buvo pasidare, nezinau kas tai, neskaiciau niekur, reikia pas gydytoja paklaust gal?
QUOTE(Laura01 @ 2009 06 05, 11:20)
aha man irgi taip pat, net baisu buvo pasidare, nezinau kas tai, neskaiciau niekur, reikia pas gydytoja paklaust gal?
Vat ir man idomu pasidare tikiuosi nieko blogo