labukas noreciau paklausti kokio daznumo turetu buti vaikiuko judesiai 30nestumo sav
nes man atrodo kad ju biski paretejo anksciau duodavosi stipriau o dabar kaip ir reciau
taineramu pasidare. o gal tiesiok jam maza vietos todel juda maziau
QUOTE(robertukas @ 2008 04 30, 11:48)
labukas noreciau paklausti kokio daznumo turetu buti vaikiuko judesiai 30nestumo sav
nes man atrodo kad ju biski paretejo anksciau duodavosi stipriau o dabar kaip ir reciau
na jei ju sumazejo nezymiai tai nieko tokio,su laiku mazes,nors wietos jam dar pakanka,o jei zymiai sumazejo tai geriau nubek pasitikryt
jei atsigulusi ant kairio šono per pusę valandos suskaiciuoji 5 judesiukus, gali būti rami-viskas tvarkoje.
jei ne- paskaiciuok dar pusvalandi. žodžiu, per valandą turėtų būti ne mažiau 10 judesėlių.
jei ne- paskaiciuok dar pusvalandi. žodžiu, per valandą turėtų būti ne mažiau 10 judesėlių.
kai atsigulu skaiciuoti ir glostau pilvuka kalbinu tada juda ir tikrai butu penki judesiukai bet jai nesnekinu neglostau tada gal ir nebutu penkiu judesiuku tai nezinau ar kai kalbini ar tada skaitosi tie judesiukai ar reikia ramei gulet ir nekalbinant skaicioti
QUOTE(robertukas @ 2008 05 02, 07:56)
kai atsigulu skaiciuoti ir glostau pilvuka kalbinu tada juda ir tikrai butu penki judesiukai bet jai nesnekinu neglostau tada gal ir nebutu penkiu judesiuku tai nezinau ar kai kalbini ar tada skaitosi tie judesiukai ar reikia ramei gulet ir nekalbinant skaicioti
skaitosi man akušerė liepė kalbinti pilvinuką, skaičiuojant judesiukus
man tai neliepe skaiciuti,bet ir neklausiau,nes pas mane tai stipriai juda
o tai nesvarbu kada skaiciuoti? pas mane ant kairo sono tikrai nbus 10 per val. ir kas tada? ka tai reiskia? ir dar buna tokie ritmingi, silpnus, kas sekude, ju labai daug, ir gali but apie 10-15 min.?
ritmingi ir silpni gali buti vaiko zaksuliukas
pas mane labai keistai su judesiukais.... juos pradejau jaust labai anksti nuo 15 savaites duodavosi kaip paseles iki 20 savaites,tada aprimo ir dabar jauciu labai labai retai buvau issigandus nulekiau pas gydytoja pasitikrint,bet daktere tik pasijuoke kad tokio mazo nestumo as dar nieko nesuprantu apie judesius..... daktare net neapziurejo manes normaliai todel jauciuos labai pasimetus .....
o as niekada neskaiciuoju judesiuku, leliukas gan reguliariai ir stipriai dabar jau juda, kad neabejoju, jog jam viskas gerai
As neskaiciuoju judesiuku, bet jei juda maziau tai sunerimstu Tada pridedu ranka prie pilvuko ir biski visu delnu svelniai paspaudziu, iskart pradeda judeti arba, jaucias kaip sukasi i kita poza, nes turbut nepatogu jam, kai as spusteliu O siaip juda normaliai, kartais net sunku man, kai uzjuda