Sveiki visi ir visos
susidomėjau baletu ir galimybe jį lankyti suaugusiems. Išnaršiau visą SM forumą, nieko panašaus neradau.
Taigi skelbiu naują temą, tikiuosi atsiras lankančių šį nuostabų, plastišką ir elegantišką užsiėmimą
pati pradėja udomėtis Alegro studija (arti namų )
kaip tik mačiau nuo rugsėjo bus daroma nauja suaugusių grupė
dar žinau kad užsiėmimai vyksta ir operos baleto teatre, tik ten reikia skambintis dėl informacijos tikslesnės, mat internete niekur jos nėra
tai ką, startuojam - tikiuosi ne aš viena domiuosi šiuo užsiėmimu
o kokia kaina uzsiemimu sitoje studijoje? as tai irgi l.noriu
QUOTE(LijaAntLedo @ 2008 04 30, 13:00)
o kokia kaina uzsiemimu sitoje studijoje? as tai irgi l.noriu
30 lt vienas uzsiemimas
90 lt uz menesi
uzsiemimai vyksta kiekviena sestadieni apie 10 val Lija, jeigu man viskas bus ok, varysim i baleta kartu
QUOTE(pliukšt @ 2008 04 30, 13:04)
Jei būčiau Vilniuje, tai laaaabai norėčiau
gal paieskok ten kur tu esi? ar labai jau nedideliam miestukyje gyveni?
Klaipėdoje yra šokių studija CODA - ten šou baletas... plačiau nežinau
QUOTE(muljere @ 2009 02 07, 16:13)
gal kas zino kur kaune butu galima lankyti suaugusiems baleta???
vaikas kiek zinau muzikian teatre, o kur suaugusiems nznau, bet man irgi labai smalsu
QUOTE(muljere @ 2009 02 07, 16:13)
gal kas zino kur kaune butu galima lankyti suaugusiems baleta???
kiek zinau m-studijoje pas marijana sestadieniais vyksta klasikinio baleto pamokos,bet ponios tai labai sunkus menas
O man įdomu ar galima būtų kur nors Vilniuje rasti modernų baletą vyresniems, kam 18+ ?.. Mano paieškos praktiškai buvo bevaisės
Alegro studijoje vyksta
noreciau lankyti visai , jei kas kartu eitu
noreciau lankyti visai , jei kas kartu eitu
Sveiki, kaip matau cia ir musu ciuozeju yra, kas del baleto, siuo metu zinau 2 vietas VLN (Fabijoniskes ir centras), kur visai smagiai vyksta baleto uzsiemimai suaugusiems. Esu pati dalyvavusi. Jei domina, parasykit man, bandysim rinkti grupele, tada gal galima bus del kainu ar atskiru grupiu pasikalbeti, gal pasidereti... Arba aisku galima ir i bendras grupes.
O i suaugusuju grupes eina tos,kurios moka sokti ar ir tos,kurios niekada nera sokusios?