Triratukus, kur per vidurį pedalai mačiau www.gudragalvis.lt . Bet manau, kad priekyje ratai irgi neblogai. Mažas vaikas su triračiu ne tik važiuoja, bet ir sėdi ant jo ilsėdamasis, ir t.t Manau, kad kai kojytės truputi ištiestos, o ne sulenktos tai dar geriau. Svarbu, kad stabilus būtų, nes ko tik jie neprigalvoja. Užtai aš- tik už triratuką.
QUOTE(lsimute @ 2009 05 27, 11:31)
Na reiktu ir mums jau apie 2-jo gimtadienio dovana pagalvoti, vis galvoju apie dvirati su pagalbiniais ratukais... bet nerandu tokio palei amziu
tai pajieskokite cipoline arba vaikutije tikrai rasite....
pas mus dviratukas
Prisiskaiciau ivairiausiu nuomoniu ir visai pasimeciau Mano dukrytei 1 m. ir 9 men. Koki triratuka jai pirkti, kad butu patogu vaziuoti juo?
Mano sunėnas tai triratuką dovanų gavo savo pirmojo gimtadienio progą, su rankena, matosi kad patvari o ne "made in china " . Nežinau , man atrodo kad geriau pirkt triratuką. Juk vistiek dar ir su normaliu dviratuku kol išmoks važinėtis, gal reikia pratinti pirma prie triratukų .
QUOTE(dia.dia @ 2009 06 02, 17:53)
Prisiskaiciau ivairiausiu nuomoniu ir visai pasimeciau Mano dukrytei 1 m. ir 9 men. Koki triratuka jai pirkti, kad butu patogu vaziuoti juo?
mes tai turejom triratuka su pedaliukais ant priekinio rato, bet be tos rankenos, kad butu patogu stumti teveliams, tai mergyte mano tokio amziaus kaip taviske jo neismindavo, tad tiesiog stumdavosi kojytemis, bruzindama batukus i zeme. Ne reikalas buvo lankstytis ir stumti ja.. o ir batuku gaila
Nupirkom dviratuka su mazesniais soniniais ratukais, mokejau apie 200 lt., neipatingas toks, is maximos, zaliu remuku su Sreko veiduku. Bet mergiote mina issijuosus ir dabar viskas gerai.. jokiu budu nenoriu reklamuoti butent to dviratuko, tiesiog mums visai tiko, gal tik pigesnis galetu but..
buk drasi ir bandyk su mergyte visus variantus, kazkas tikrai jums asmeniskai tiks
Gal zinote, kur parduoda BERCHET firmos triratukus?
norim pirkti dukrytei 3m. dviratuka, noretusi nupirk gera kad negestu , esu girdejus kad kartais tiesiog nepasiseka nusipirkt vis genda ir genda gal kas galite parasyt kur pirkot ir kokie butu atsiliepimai apie turimus dviratukus
Parduodu maitinimo kedute(Peg Perego)reguliuojasi aukstis,bei padetys.Stumdoma ir ratukais,stiprus remeliai Rasykit i Az,arba mob 868050350 Bei parduodame savo mazai naudota vokiska dviratuka:) Siunciu visur!
Dar vienas labai įdomus dviratukas-motociklas:
Tėveliam pirmas įspūdis - kad tai labai neįprasta transporto priemonė, be pedalų, be pagalbinių ratukų. Bet pamatytumėt ką su tokiais išdarinėja vaikai Jei vaikiukas drąsesnis, tinka nuo 2 metukų, kitiem "pats gazas" nuo 3 m. Jis lengvas, kur reikia, vaikas persineša, musiškė (nuo 3,5 metų) laiptais iš 4 aukšto nusineša ir į mašiną pasikrauna pati. Visur jį vežiojasi, vietos neužima, o bernam pamačius net seilė nutysta Kadangi juos turi beveik visi draugai (3-4-5 m.) tai jiem susitikus prisigalvoja visokiausių lenktynių žaidimų. Internete yra filmuotos medžiagos, kaip jais važinėja vaikai. Mums šis dviratukas labai pasiteisino.
Tėveliam pirmas įspūdis - kad tai labai neįprasta transporto priemonė, be pedalų, be pagalbinių ratukų. Bet pamatytumėt ką su tokiais išdarinėja vaikai Jei vaikiukas drąsesnis, tinka nuo 2 metukų, kitiem "pats gazas" nuo 3 m. Jis lengvas, kur reikia, vaikas persineša, musiškė (nuo 3,5 metų) laiptais iš 4 aukšto nusineša ir į mašiną pasikrauna pati. Visur jį vežiojasi, vietos neužima, o bernam pamačius net seilė nutysta Kadangi juos turi beveik visi draugai (3-4-5 m.) tai jiem susitikus prisigalvoja visokiausių lenktynių žaidimų. Internete yra filmuotos medžiagos, kaip jais važinėja vaikai. Mums šis dviratukas labai pasiteisino.
mes tai turguje pirkome, ir sunui ir mazei, sunaus tai jau senas - bet atlaike ir atrodo dar super, sesei pilnai but pakake jei ne tai kad ji rozinio norejo ir kainavo su beda labai - 170
Paziurekit triratuku čia:
http://www.dovanosva...atuotos_dovanos visi tik aukščiausios kokybės
http://www.dovanosva...atuotos_dovanos visi tik aukščiausios kokybės