SOS!!! Kur rasti pirkti triratuką, kur pedalai ne ant priekinio rato, o per vidury triratuko, kad nebūtų plastmasinis ir su tom baisiom galvom Na toki tarybini. Maciau praeitą penktadienį Vilniuj vienas berniukas mažas važiavo Kalvarijų gatvėj su žaliu tokiu, o mama net nuimamą rankeną turėjo, bet mašina važiavau, negalėjau sustot paklaust, iš kur... HELP
labas mamytes,tai sakote kad dvieju metu vaikiukui neverta pirkti triratuko? bet jeigu jis nera sedejes ir mates tokios"technikos"ar nenukris nuo dviratuko kad ir su apsauginiais ratukais jis butu...as manau kad mano maziukui pradziai reikia su visom apsaugelem ir dirzais kad nenukristu net nezinau koky pasirinkti
Mes pirksim triratuka, kad vaikas jaustusi gerai ir stabiliai. Dar butu labai gerai, kad butu, kur kojytes pasideti per viduri, nes pedalu dar nemoka ir neiseina naudoti pagal paskirti. Manau siai vasarai bus pats tas triratukas .
na as irgi manau kad reikia pradziai triratuko svarbiausia kad sia vasarele atlaikytu o kitai galesim zvalgytis dviratuko
Na mano berniokas toks ne visai 3 metu tai tik mina triratuka kaip bite ir atbuliniu ir priekiniu pasiteisino
Kas galetu patarti pagal ka reikia rinktis trimeciui dviratuka?
Nes yra skirtingi remai,ratu dydziai,padangos pripuciamos,ar ne,kuo skiriasi?
Biciau dekinga atsakiusiems i klausimus
Nes yra skirtingi remai,ratu dydziai,padangos pripuciamos,ar ne,kuo skiriasi?
Biciau dekinga atsakiusiems i klausimus
QUOTE(gabute @ 2009 05 13, 17:49)
Na mano berniokas toks ne visai 3 metu tai tik mina triratuka kaip bite ir atbuliniu ir priekiniu pasiteisino
o kokį tu pirkai?
Gal kas žino, kur galima nusipirkti didesnį "barbie" dviratuką - šešių metų panai. Mažylė mano užsisakė gimtadienio dovaną
Mes turim triratuka ir turim dviratuka su pridetais ratais. Mieliau vaziuoja triratuku ir pamina, pati galvojau kad jeigu pedalai bus ne ant priekinio rato tai bus patogiau, bet ne velnio. Kai sedasi ant dviracio, tai sedasi ant bagazines (kad butu toliau pedalai) ir tada mina
mes tai nusipirkome is cipolino dviratuka triradi bolida... su apsaugomis manau gerai bus sedejom pora kartu bet dar per mazos manau geriausia sodinti tik tada kai pradeda vaikscioti jau pats vaikiukas...
Papildyta:
nors tai asmeniskas jus reikalas kada sodinti...
Papildyta:
QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 17:29)
mes tai nusipirkome is cipolino dviratuka triradi bolida... su apsaugomis manau gerai bus sedejom pora kartu bet dar per mazos manau geriausia sodinti tik tada kai pradeda vaikscioti jau pats vaikiukas...
nors tai asmeniskas jus reikalas kada sodinti...
Na reiktu ir mums jau apie 2-jo gimtadienio dovana pagalvoti, vis galvoju apie dvirati su pagalbiniais ratukais... bet nerandu tokio palei amziu