Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 09 03, 15:12)
Oi tu, besarmate - pati pirma pradėjai pokalbį, kad apsilankysit kiek vėliau, nes visų dovanų nepasiėmėt lotuliukas.gif

nu gerai jau gerai, nebesiteisink, ką žmonės apie tave pagalvos doh.gif lotuliukas.gif o dovanos tai irnesakyk.gif mielač, būtume vietoj ką susiorganizavę lotuliukas.gif Bet tu nesijaudink, suteiksiu tamstai antrą šansą pasitaisymui lotuliukas.gif MB yr siunčiamas į kauną svorio numest tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 09 03, 15:14)
nu gerai jau gerai, nebesiteisink, ką žmonės apie tave pagalvos  doh.gif  lotuliukas.gif  o dovanos tai irnesakyk.gif mielač, būtume vietoj ką susiorganizavę  lotuliukas.gif Bet tu nesijaudink, suteiksiu tamstai antrą šansą pasitaisymui  lotuliukas.gif MB yr siunčiamas į kauną svorio numest  tongue.gif  lotuliukas.gif

nesiteisinu, oi nesiteisinu tongue.gif juolab tada buvau Ąžuolyne - galėjot ir užsukt biggrin.gif

Kaip čia paskutinį sakinį suprast? g.gif

Mūsų šita tema jau baigiasi blink.gif valiooooooo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 03 rugsėjo 2008 - 14:19
Labukas
Buvo dingęs internetas pas mane blink.gif
QUOTE(BrBk @ 2008 09 03, 14:18)

Mūsų šita tema jau baigiasi blink.gif valiooooooo lotuliukas.gif

Kai kursit naują temą, įrašykit ir mane į breketininkių sąrašą - nuo 2008-07-26 (planuojami 2,5 geležinės šypsenos nešiojimo metai)

Beje, man po paveržimo neskaudėjo ir iš viso nieko nejaučiau skaudaus, jautraus schmoll.gif Gal dantys nesislenka, gal per mažai veržia???
Atsakyti
Kai kursit naują temą, įrašykit ir mane į breketininkių sąrašą - nuo 2008-07-26 (planuojami 2,5 geležinės šypsenos nešiojimo metai)

Sveikos.Ir manes nepamirskit irasyti mirksiukas.gif . As jau nuo siandien ryto breketuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 09 04, 12:31)

QUOTE(Audrulle @ 2008 09 04, 14:20)
Sveikos.Ir manes nepamirskit irasyti  mirksiukas.gif . As jau nuo siandien ryto breketuota  thumbup.gif

mergaitės, parašykit miestą, gyd pavardę ir savo metus mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
***** paziurejau,kad man jau kita menesi bus 3 metai kai nesioju breketus,o as galvojau,kad tik antri eina...pasirodo busiu rekordininke, nes nezada dar man ju nuimt ir ketvirti metai tuoj eit prades.
Na,bet tikiuosi nereiks nesiot kaip mangej 5 metus (ji tai tikrai rekordininke) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 09 04, 14:48)
***** paziurejau,kad man jau kita menesi bus 3 metai kai nesioju breketus,o as galvojau,kad tik antri eina...pasirodo busiu rekordininke, nes nezada dar man ju nuimt ir ketvirti metai tuoj eit prades.
Na,bet tikiuosi nereiks nesiot kaip mangej 5 metus (ji tai tikrai rekordininke) smile.gif

irnesakyk.gif man 3 metai garantuoti lotuliukas.gif aš jau nebesiparinu, galiu nors ir 5 nešiot lotuliukas.gif

BrBk, neradau tavęs holivudinių sąrašiuke g.gif anuka dėstyk, kol temos neuždarė dar mirksiukas.gif

kaži kaip zuikiui einasi, gulisi/stovisi mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 09 04, 11:24)
mergaitės, parašykit miestą, gyd pavardę ir savo metus  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Na mano atveju tai gydytojas Thomas Linehan , miestelis Blackrock Airijoje ir man 27,5 metukai biggrin.gif Tikiuosi draugausime. Gal kas patartumete kaip ta vaska ant breketu uzklijuoti, nesilaiko nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2008 09 04, 18:17)
Na mano atveju tai gydytojas Thomas Linehan , miestelis Blackrock Airijoje ir man 27,5 metukai  biggrin.gif Tikiuosi draugausime. Gal kas patartumete kaip ta vaska ant breketu uzklijuoti, nesilaiko nors tu ka  doh.gif

įtrauksim drinks_cheers.gif draugausim drinks_cheers.gif o vašką tai tik plaktuku, niekaip kitaip schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bijau, kad parašysiu paskutinę žinutę ir šią temą uždarys unsure.gif ok, nesigasdinsiu, bet Slapukui atsakysiu - aš nežinau kada ma nuėmė breketus doh.gif lotuliukas.gif nepamenu. man tuo metu buvo nėštukiška amnezija, bet spėju, kad kokį tai balandžio ar gegužės mėn. ojetau, gal nusišneku doh.gif Žodž, ne esmė, svarbu aš jau be breketų - to linkiu ir daivastai su Slapux, visos kitos tegul dar panešioja tongue.gif
dar grįšiu paskaityt ex-s posto, nes ji lyg parašė, kad išsikraipė sąkandis doh.gif užsiplėpėjau apie Adomą ir pamiršau breketuotus rūpesčius, prašom nepykt biggrin.gif

Slapux, tau eilė atidaryt temą 4u.gif
BrBk.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti