Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(aurelijyte @ 2008 08 29, 10:18)
oho kiek daug cia pas daktare D.Latkauskiene  smile.gif  as irgi pas ja grazinausi  ax.gif  4u.gif

ar patiko jinai tau?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu klausima ar yra tokiu, kurios nesioja breketus ir laukias? Idomu ar nebuna jokiu komplikaciju.
Pati desiuos breketus spalio pabaigoj, bet po kokiu metu planuojam vaikeli pradet, tai pagalvojau, kad turbut dar breketus nesiosiu g.gif schmoll.gif
Atsakyti
KU KU moteros mirksiukas.gif

alia taip senai čia buvau ir va tau kokios naujienos thumbup.gif pasirodo, BrBk jau leliuką turi clap.gif kada čia taip suspėjo g.gif lotuliukas.gif kaip supratau, jau ir internetą namuose turi mirksiukas.gif lotuliukas.gif

aš kažkada sutikau Baisą šunų parodoje biggrin.gif žinoma, ji vėl pirmą vietą tada laimėjo thumbup.gif o mes antrą savo kategorijoje ax.gif

čia poster_offtopic.gif pavariau, o grįžtant į temą - plokštelės aš nenešioju, sukandimas mano vėl pasikeitęs, nes kai pradėjau toliau tvarkytis dantus - dar truputį pakoregavo unsure.gif

paskaitinėjau temos pradžioje - kaip BrBk manęs pasiilgdavo rolleyes.gif tongue.gif lotuliukas.gif kokia aš negera, kad taip dingau ją apleidau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 02 rugsėjo 2008 - 16:23
QUOTE(ex-s @ 2008 09 02, 16:48)
pasirodo, BrBk jau leliuką turi  clap.gif kada čia taip suspėjo  g.gif  lotuliukas.gif  kaip supratau, jau ir internetą namuose turi  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

paskaitinėjau temos pradžioje - kaip BrBk manęs pasiilgdavo  rolleyes.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif kokia aš negera, kad taip dingau ją apleidau  doh.gif  lotuliukas.gif

flirt.gif liezuvis.gif
labas ponia hi.gif
aišku, kad pasiilgdavau - kiek kartų eidama pro tavo parduotuvę norėjau užeit, bet nedrįsau hihihi.gif taip kad neduok savęs užmiršt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 09 02, 17:44)
flirt.gif liezuvis.gif
labas ponia hi.gif
aišku, kad pasiilgdavau - kiek kartų eidama pro tavo parduotuvę norėjau užeit, bet nedrįsau hihihi.gif taip kad neduok savęs užmiršt  lotuliukas.gif

tai ko neužeidavai mirksiukas.gif bijojai, kad pilvuko nepamatyčiau ? lotuliukas.gif ar šiaip manęs bijojai mirksiukas.gif lotuliukas.gif kaip norėčiau mažą kūdikėlį pamatyti ax.gif atsiųsk nuotrauką mirksiukas.gif arba į svečius tuoj įsiprašysiu
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 09 02, 18:00)
tai ko neužeidavai  mirksiukas.gif bijojai, kad pilvuko nepamatyčiau ?  lotuliukas.gif  ar šiaip manęs bijojai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kaip norėčiau mažą kūdikėlį pamatyti  ax.gif atsiųsk nuotrauką  mirksiukas.gif arba į svečius tuoj įsiprašysiu

Nebijojau, buvau labai graži nėštukė, tik su +9 kg, žydėjau tiesiog... pasiilgstu to laiko, oi pasiilgstu mirksiukas.gif alia nežinau, kodėl neužeidavau g.gif ax.gif
o į svečius kol kas ni ni ni, nigalima, saugom dar lėliuką hihihi.gif
Atsakyti
vėl aš apie tą patį tongue.gif BrBk., bet kokia tu slapukė mirksiukas.gif biggrin.gif o aš vis pagalvodavau - kaži kaip tau sekasi ir net kažką įtariau ax.gif bet nemaniau, kad jau taip čia viskas greitai biggrin.gif
labai dėl tavęs džiaugiuosi 4u.gif gražų vardą vaikui išrinkot thumbup.gif man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas mirksiukas.gif

kazin, kaip Zuikiui sekasi, gi jau trejo sturmuoti uzsienio horizontus, kiek pamenu.. Su gulinciu arba stovinciu [dantimi] lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 09 02, 18:04)
o į svečius kol kas ni ni ni, nigalima, saugom dar lėliuką hihihi.gif

aga, net manęs neįsileido cool.gif o aš tokį kelią trenkiaus doh.gif begėdė tongue.gif Beje, nėr tavo laiškiuko, nėėėr schmoll.gif p a k a r t o t mirksiukas.gif
Atsakyti
Olia bigsmile.gif
O jau karštis kieme, bobų vasara kiba?

QUOTE(ex-s @ 2008 09 03, 13:08)
vėl aš apie tą patį 

lotuliukas.gif mes labai ir labai norėjom lėliuko ir va jis taip greit mus nudžiugino thumbup.gif ko čia delst, apsiženijai ir pirmyn, ania? lotuliukas.gif čia ir fėjai užuomina tongue.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 09 03, 13:12)
kazin, kaip Zuikiui sekasi, gi jau trejo sturmuoti uzsienio horizontus, kiek pamenu.. Su gulinciu arba stovinciu [dantimi]  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

apie Zuikį tai nuo sekmadienio mislinu, kaip ten jinai? rolleyes.gif

QUOTE(Slapux @ 2008 09 03, 14:26)
aga, net manęs neįsileido  cool.gif  o aš tokį kelią trenkiaus  doh.gif begėdė  tongue.gif  Beje, nėr tavo laiškiuko, nėėėr  schmoll.gif p a k a r t o t  mirksiukas.gif

blink.gif oi tu, pirziulkine tongue.gif nu nu nu.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 09 03, 14:47)
blink.gif oi tu, pirziulkine tongue.gif nu nu nu.

tongue.gif o ką, ne taip buvo lotuliukas.gif ale bent iš mandagumo reikėjo, vis tiek laiko neturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 09 03, 14:58)
tongue.gif o ką, ne taip buvo  lotuliukas.gif  ale bent iš mandagumo reikėjo, vis tiek laiko neturėjau  lotuliukas.gif

Oi tu, besarmate - pati pirma pradėjai pokalbį, kad apsilankysit kiek vėliau, nes visų dovanų nepasiėmėt lotuliukas.gif
Atsakyti