Sveiki Turiu klausima ar yra tokiu, kurios nesioja breketus ir laukias? Idomu ar nebuna jokiu komplikaciju. Pati desiuos breketus spalio pabaigoj, bet po kokiu metu planuojam vaikeli pradet, tai pagalvojau, kad turbut dar breketus nesiosiu
alia taip senai čia buvau ir va tau kokios naujienos pasirodo, BrBk jau leliuką turi kada čia taip suspėjo kaip supratau, jau ir internetą namuose turi
aš kažkada sutikau Baisą šunų parodoje žinoma, ji vėl pirmą vietą tada laimėjo o mes antrą savo kategorijoje
čia pavariau, o grįžtant į temą - plokštelės aš nenešioju, sukandimas mano vėl pasikeitęs, nes kai pradėjau toliau tvarkytis dantus - dar truputį pakoregavo
paskaitinėjau temos pradžioje - kaip BrBk manęs pasiilgdavo kokia aš negera, kad taip dingau ją apleidau
tai ko neužeidavai bijojai, kad pilvuko nepamatyčiau ? ar šiaip manęs bijojai kaip norėčiau mažą kūdikėlį pamatyti atsiųsk nuotrauką arba į svečius tuoj įsiprašysiu
tai ko neužeidavai bijojai, kad pilvuko nepamatyčiau ? ar šiaip manęs bijojai kaip norėčiau mažą kūdikėlį pamatyti atsiųsk nuotrauką arba į svečius tuoj įsiprašysiu
Nebijojau, buvau labai graži nėštukė, tik su +9 kg, žydėjau tiesiog... pasiilgstu to laiko, oi pasiilgstu alia nežinau, kodėl neužeidavau
o į svečius kol kas ni ni ni, nigalima, saugom dar lėliuką
vėl aš apie tą patį BrBk., bet kokia tu slapukė o aš vis pagalvodavau - kaži kaip tau sekasi ir net kažką įtariau bet nemaniau, kad jau taip čia viskas greitai labai dėl tavęs džiaugiuosi gražų vardą vaikui išrinkot man patinka