Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 26, 22:09)
siulau pradeti suktis greituoju budu  4u.gif gal gydytojas pasakys, kad nereikia rauti, tai vaziuosi sau rami. o kol kas tai ryt tiesiu taikymu pas kokia dantiste pazistama varyk, kad siuntima sivestis israsytu, ir tada darytis nuotraukos. jei labai verksi per telefona, gal netycia priims ir konsultacijai del raunamo danties?  g.gif

nu ką, reik ieškoti kur čia viečia ir galvoti iš kur siuntimą ištraukt, ***** Kaune šimtą kartų lengviau būtų doh.gif
Gal į polikliniką eit g.gif ten eilių turbūt nebūna lotuliukas.gif

QUOTE(fukuotukaf @ 2008 08 26, 22:16)
Man dygo nugriuvę link 7 danties šonu, tai vienas kampukas lindo kaip normalus dantis į viršų. Maniškiui viršuj yra prasikalęs protinis, tai remiasi į žandą, rytoj eina į konsultaciją, o tada vėl galės alpti, kai raus lotuliukas.gif

vargšas vaikas, ale jeigu ne tu tai turbūt ir neitų niekur, gyventų sau žmogus ramiai su įsirėmusiu į žandą biggrin.gif

pas mane viršutinis protinis atsikišęs baisiai išdygo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 26, 22:24)
nu ką, reik ieškoti kur čia viečia ir galvoti iš kur siuntimą ištraukt, ***** Kaune šimtą kartų lengviau būtų  doh.gif
Gal į polikliniką eit  g.gif  ten eilių turbūt nebūna  lotuliukas.gif
vargšas vaikas, ale jeigu ne tu tai turbūt ir neitų niekur, gyventų sau žmogus ramiai su įsirėmusiu į žandą biggrin.gif

pas mane viršutinis protinis atsikišęs baisiai išdygo  biggrin.gif

Būna poliklinikose eilės ir dar neaišku, ar normaliai išraus...
O maniškiui man atrodo pradėjo po truputį dantys susigrūdinėt doh.gif Būtinai reikia lupti lauk protinius, kad visai neišsiklišintų priekis. Prigąsdinau, kaip baisiai gali būti, tai dabar nesiginčina ir pats net klausinėjo, kada pas chirurgą registruosiu lotuliukas.gif

Labanakt, merginos, keliauju miegot jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 08 26, 22:43)
Būna poliklinikose eilės ir dar neaišku, ar normaliai išraus...

aš ne apie rovimą, o apie siuntimą šviestis, o kai apsišviesiu, tada matysiu jau ir pati kaip tas dantis auga ir kur yra jo šaknys ir ar reikia šalinti doh.gif gi vis dar tikiuosi kad nereikės lotuliukas.gif
Atsakyti
zuiqi man rove birzeli tris protinius,vienas gulejo,tai prie topacio visus islupo,neivienas nebuvo isdykes,tai dare operacija su pilna narkoze tai pati operacija liuks buvo lotuliukas.gif cia kmuk roviausi,nieko nekainavo,tik belekokia eile,tai manau tas tau nebelabai tinka g.gif tik dabar turiu beda po tos operacijos,nejauciu puse smakro biggrin.gif bet palengva jau pradedu jaust,tai matau pagerejima.Bet gydytoja sake kad nevisiem taip atsitinka kaip man biggrin.gif o i klinikas siuntima gali gaut ir pas seimos gydytoja,kai gauni ta siuntima ir ten nueini tai dar ir nuotrauka panoramine uzdyka dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziute @ 2008 08 26, 23:25)
o i klinikas siuntima gali gaut ir pas seimos gydytoja,kai gauni ta siuntima

o, tai labai gerai bigsmile.gif ačiū už info
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 26, 23:56)
o, tai labai gerai  bigsmile.gif  ačiū už info

mirksiukas.gif sekmningo rovimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 26, 21:48)
aš ne apie rovimą, o apie siuntimą šviestis, o kai apsišviesiu, tada matysiu jau ir pati kaip tas dantis auga ir kur yra jo šaknys ir ar reikia šalinti doh.gif  gi vis dar tikiuosi kad nereikės  lotuliukas.gif

o i konsultacijas priimi, ar tik sau diagnoze nusistatai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuiki, tavo avataras good.gif imk 4u.gif dėl dančiaus unsure.gif pas mane vienas irgi kaip tiksinti bomba scare.gif

labdien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 27, 09:02)
o i konsultacijas priimi, ar tik sau diagnoze nusistatai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip mačiau aną kart, kad dantis guli, tai ir dabar pamatysiu ar guli ar stovi tongue.gif

QUOTE(Slapux @ 2008 08 27, 09:55)
Zuiki, tavo avataras  good.gif imk  4u.gif  dėl dančiaus  unsure.gif  pas mane vienas irgi kaip tiksinti bomba  scare.gif

labdien  mirksiukas.gif

labas,

duok geriau morką biggrin.gif

o kas tavo dančiui?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 26, 20:10)
kapa tokia plastmasine panasi i boksininko,kadangi dedama ant apatiniu dantu,tai  kai sypsais jos praktiskai ir nesimato,tik prie jos priprast rek kelais savaites,berods ta kapa pati 1900 kainavo,bet tixliai nepamenu...is pradziu ja nesiojau kelis menesius,veliau ja nupjove,kad ji galiniu dantu nebedenge ir uzdejo ant virsaus breketus,dar sudejo kelis breketukus gale apacioj ir liepe nesiot elastikus ir ta nupjauta kapa,o paskutiniam vizite ta kapa isvis jau nueme ,dar priklijavo proa breketuku apacioj ,pakeite elastiku nesiojimo schema,dabar jau vienu metu turiu 4 isideti ,o sekanti vizita spali pabaigs klijuoti ant apatiniu dantu,nuties viela ir gal dar kokiu elastiku duos..viso gydymas turi trukti apie 1.5metu,o kaina manau visiem ta pati uz abu zandikaulius uz breketus 12tuxt na ir plius ta kapa

O per tuos kelis mėnesius kapa ką nors pakeitė? Ta prasme, kas su sąnariu pasidarė? Ir kur gyd. Kobs priiminėja privačiai?? T.y. ta jos "gydykla" kokiu adresu yra? Nes internete mačiau porą adresų, nžn kuris tikras smile.gif
Reikia kažkaip ryžtis dar vienai konsultacijai..
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif arba laba diena biggrin.gif Miegojau iki 10 val., bet normaliai nuo kokios 3 val., tai nežinau kas dabar - rytas ar diena biggrin.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 26, 20:40)

Zuikuti, tavo avataras - NEREALUS thumbup.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 27, 09:02)
o i konsultacijas priimi, ar tik sau diagnoze nusistatai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu fėja kaip visada tiesiai į dešimtuką pataiko lotuliukas.gif

Plokšteles nešioju, vaiką nešioju, skalbinius nešioju - ką dar panešiot? mirksiukas.gif
Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 27, 11:18)
kaip mačiau aną kart, kad dantis guli, tai ir dabar pamatysiu ar guli ar stovi  tongue.gif

Zuiqi, tai jei jau kartą matei, kad jie guli, tai kažin, ar kas bus pasikeitę? Gal tiktų seniau darytos nuotraukos, jei turi. g.gif
Atsakyti