Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 05 07, 10:21)
gerai gyvenam  mirksiukas.gif o juros nematem, matem trakus  tongue.gif

p.s. ar jau gyriausi, kad spali varom i paryziu?  thumbup.gif  thumbup.gif ir jau kaip laukiu vasaros atostogu, kur nors i siltus krastus  wub.gif

tongue.gif Kas tie Trakai prieš Nidą lotuliukas.gif

Super dėl kelionių thumbup.gif tik vasarą ir pas mus bus šiltieji kraštai (tikiuosi), taip kad ją geriau prasitęst rudenį biggrin.gif

Kas dar naujo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 05 07, 09:34)
tongue.gif Kas tie Trakai prieš Nidą lotuliukas.gif

Super dėl kelionių thumbup.gif tik vasarą ir pas mus bus šiltieji kraštai (tikiuosi), taip kad ją geriau prasitęst rudenį biggrin.gif

Kas dar naujo? ax.gif

del paryziaus - maniskis dar net nezino, kad vaziuojam, nupirkau jam gimtadienio proga kelione wub.gif wub.gif

matai, man atostogos vasara, tai nesedesi gi namie mirksiukas.gif

o naujo - ka zinau, visko po biski mirksiukas.gif ryt varom i spektakli "Boeing boeing", sake geras turetu buti.

o pas tave kas naujo?
Atsakyti
Jei jau apie keliones, tai mes ilgąjį savaitgalį praleidome UK. Va tokiais vaizdeliais mėgavomės lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 09 gegužės 2008 - 06:10
Enita, kaip gražu bigsmile.gif

Kaip gyvenat? Visai pasimire mūsų tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 05 13, 14:20)
Enita, kaip gražu  bigsmile.gif

Kaip gyvenat? Visai pasimire mūsų tema smile.gif

nu jo reik uzdet juoda fona biggrin.gif

kaip tu gyveni kaip sekasi?kada i Kauna parleksi?idomu butu susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 05 14, 10:09)
nu jo reik uzdet juoda fona biggrin.gif

kaip tu gyveni kaip sekasi?kada i Kauna parleksi?idomu butu susitikti  mirksiukas.gif

nevažinėju aš į kauną schmoll.gif laiko baisiai neturiu sad.gif liepos mėnesį tik planuoju, po sesijos smile.gif tada būtinai į pasimatymą užkviesiu smile.gif
Atsakyti
Labas dienas, kur prapuolet visos? g.gif vasarojat?
Atsakyti
Nius labas dienas, kotais štilis čia pas mus g.gif Didžiosios pleputės su geležiukais atsisveikino ir pamiršo ax.gif negerai negerai tongue.gif

Pas mane dantų fronte nieko naujo schmoll.gif įtariu dar ilgaaai būsiu sąkandžio centravimo stadijoje doh.gif lotuliukas.gif o gyd prognozavo man du metus - jie nenumaldomai artėja, o geležinkelio galo taip ir nesimato lotuliukas.gif mastau.gif

Papildyta:
Enita, super nuotraukos bigsmile.gif Tas skardis tai ypatingai bigsmile.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Pajaučiau pareigą (tiksliau kai kas išprovokavo) ir aš prisiduoti, kad esu sveika, gyva, graži ir laiminga lotuliukas.gif
Geležinkelių ant dantų neliko, nežinau ką breketininkų temoj ir papasakot. SM beliko tik informacijos rinkimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 05 19, 14:17)
Hello bigsmile.gif
Pajaučiau pareigą (tiksliau kai kas išprovokavo) ir aš prisiduoti, kad esu sveika, gyva, graži ir laiminga lotuliukas.gif
Geležinkelių ant dantų neliko, nežinau ką breketininkų temoj ir papasakot. SM beliko tik informacijos rinkimui biggrin.gif

Sveika sveika, pražuvėle tongue.gif Kas do informacija? įdomu įdomu tongue.gif
Atsakyti
Atsigavot biškį žiūriu biggrin.gif

Kažin ar ilgam mastau.gif

Mergaitės, gal kuri patarsit man, nes pati nesumąstau, o po pardes vaikščiot visai neturiu laiko schmoll.gif maniškio sesei 10 metų sueina, ką dovanot? mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 05 20, 07:44)
Atsigavot biškį žiūriu  biggrin.gif

Kažin ar ilgam mastau.gif

Mergaitės, gal kuri patarsit man, nes pati nesumąstau, o po pardes vaikščiot visai neturiu laiko  schmoll.gif  maniškio sesei 10 metų sueina, ką dovanot? mastau.gif  unsure.gif

Hello. Ziurint, ka jinai megsta, cia gal jau taviskis geriau zino? g.gif g.gif
O siaip tai - knyga idomia, papuosalu dezute (Art Deko, jei neklystu, labai fainu yra, tokiu su besisukanciom princesem, kai atidarai dezute), auskarus ir t.t. Taigi mergaitei nesudetinga isrinkti mirksiukas.gif
Atsakyti