QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 13, 13:35)
nesiginčysiu tik parašysiu, man taip pat buvo atlikta epidūrinė nejautra, sąrėmių skausmų nejutau, bet stangas kuo puikiausiai.... dar sakė, kad nejausiu kojų, kuo puikiausiai pati žygiavau apžiūroms atėjus gydytojui ir gimdyt, ir galvos kitą dieną neskaudėjo ir nugaros, ir pagimdžiau greit - niekas nesulėtėjo, ir mažoji įsikibo į krūtį vos tik spėjo šalia paguldyt ir auga sveika, šauni mergaičiukė... čia aprašytų simptomų kol kas nepastebėjom o šalia turiu net kelis pavyzdžius natūralaus gimdymo... galvojau, kad gyvą "suės" už mano "egoistiškumą", dabar, kad galėtų "suėstų" už šviesius gimdymo prisiminimus ir auginamą vaiką be jokių problemų nors man jau susidaro įspūdis, kad problemos jose pačiose - vos užsiminus apie galimybę turėt kitą vaiką - prisiekia, kad ačiū daugiau jau ne... ir kas įdomiausia forume kažkodėl tai Supermamomis dedasi
kaip ir rašiau nesiginčyju ir niekam savo nuomonės nekišu, kiekvienas renkamės pagal save...
Papildyta:
dėl gydytojų... pažįstu ir ne vieną, bet viešai nepripažins niekada, kaip ir kad kai kurios ,kad maitina mišinėliu, pas mus gi natūralizmas šiuo metu populiarumo viršūnėje.. o čia Marijos žemė... ne tokiu kaip visi būt, reikia drąsos turėt, o gydytojui tai dar ir gerą finansinį užnugarį, nes klientus lengva prarast
kaip ir rašiau nesiginčyju ir niekam savo nuomonės nekišu, kiekvienas renkamės pagal save...
Papildyta:
dėl gydytojų... pažįstu ir ne vieną, bet viešai nepripažins niekada, kaip ir kad kai kurios ,kad maitina mišinėliu, pas mus gi natūralizmas šiuo metu populiarumo viršūnėje.. o čia Marijos žemė... ne tokiu kaip visi būt, reikia drąsos turėt, o gydytojui tai dar ir gerą finansinį užnugarį, nes klientus lengva prarast
man taip pat buvo su pirmu vaiku,niens prie vieno,dabar dukrai jau 12metu,pries 12 metu,kai dariausi epidura,tai buvo tik pradziu pradzia,buvau prigasdinta irgi juodai,visokiu bobeliu nesamonem ir galiu dabar jau konstatuoti fakta,dukra augo labai sveika,yra labai komunikabili,mokosi labai gerai,sportuoja sportine gimnastika,treniruojas kasdien po 3-3.5 val(as pries tokius kruviu,bet sale jai kaip sventove),sestadieni eina i anglu kalbos mokyklele,nu jokiu problemu,yra sveikas protingas vaikas,gyvenime buna visko,pilnai tikiu,kad yra moteru tikrai turejusiu ar turinciu skaudziu pasekmiu susijusiu su epiduru,bet bet tai jau gyvenimo duobes ir pavieniai manau atvejai,juk nezinai,kaip,kas ir kur gyvenime paties lauke
Papildyta:
[quote=alfa159,2008 05 13, 13:36]
Tai ne. O jei gimsta neinvalidas, tai i trasa soka farmacininkai- zmogzudziai. Prie ju prisijungia maisto pramones kileriai. Veliau- mokyklos-zlugdytojos. Ir visas svietas. Zodziu, nusiteik kovai. Nes visi aplink tik ir siekia zmogu vargsa prazudyti. Ir jei kas tavo gyvenime nesusiklosto, tai kalti kiti.
tikrai pasiskaicius komentaru kai kuriu,tai atrodo,kad pasirinkdama epidura,darai nusikaltima,ir visur tada taip iseina problemos,gimdymai nenaturalus,maistas nenaturalus ikr t.t..beda