QUOTE(Zivilka @ 2009 07 05, 15:51)
na ziurint kaip tave ten skatins, kartais buna, kad gimdykloje vandenis nuleidzia ir jau prasideda veikla, arba koki viena karta suleidzia oksitocino, tai nuo nedideliu doziu ten tas skausmas is karto nepasidaro nepakeliamas. skirtumas jauciasi, kai ta oksitocina istisai laselinem varo, r ne po lasiuka i minute o ciurkslem. ziuresi pagal situacija, bet nusipirksusi epidura butinai turek
Man skatino dėl pernešiojimo ir su tom lašelinėm, tai kaip čia pasakius, nu neatsimenu aš to skausmo, man danties traukimas prisimena baisiau už gimdymą. Kol vandenis nenuleido tai baikės iš vis buvo, po vandenų tada prasidėjo jau rimti skausmai, o epidūrą gavau po 6 valandų kai nelabai procesas į priekį judėjo ir jau buvau pavargus (nemiegojus parą prieš gimdymą ir visas gimdymas jau buvo link 12 val.).
Mano atveju epidūras buvo geras pasirinkimas, nes jau pradėjau užsnaust tart sąrėmių, o po epidūro pailsėjau. Galų gale vistiek gavosi man neplaninis cezaris, bet tai nors per operaciją dar žvali palyginus buvau, nors jau skatino 20 val. O vat cezario narkozė tai brrrr, visas skrandis lauk išsivertė.