Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie epidūrinę nejautrą

QUOTE(akvile89 @ 2009 02 23, 20:14)
noreciau pklaust,o kiek kainuoja ta epidurine nejautra?

Seip tai nieko nekainuoja klinikose gimdziau abu vaikus ir abu kartus dare nemokamai, nu jei nori gali duot anesteziologui jei daug pinigu turi.
Odel to veikimo tai pirma karta kai dare tai kas 2 valandas reikejo daleist vaistu, tada jauciau visa kuna saremiu nejauciau. o antra karta leido du kartus ir antra karta kai suleido tai nejauciau nei koju nei saremiu nei kad slapintis noriu, tai pamiegojau nuleido slapima su kateteriu ir pries pat gimdyma jau gryzo pojuciai tik aisku jau ne tokie skausmingi. Gymdymai abu truko po 13 -14 val nuo vandenu nuleidimo.
Atsakyti
Dar kalbant apie epidura tai pliusu daug gimdymo metu ir si karta kai buvo skausmai kai atrode isprotesiu ar samones neteksiu ji paimti norejosi , bet galiu pasakyti kad pagimdzius geriau jauciausi dabar nei kai pirma gimdziau ir emiau epidiura .
Atsakyti
Kai skauda ir dar tai tesiasi keliolika valandu ,tikrai puiku,isbandziau blush2.gif bet jei imanoma tai iskenteti tikrai nepatarciau vien del to ,kad po visko nugara tai apie 4 men skaudejo,ir kai reikia mazyli nesioti tai skauda taip kad issitiesti ir jo pakelti negali verysad.gif gal cia man tik taip buvo bet taip jau buvo unsure.gif kad asaros akyse ir pas mane ir pas mazyli
Atsakyti
Man turbut geras anesteziologas pasitaike, kad tfu tfu tfu iki siol nieko neskauda...
Atsakyti
as buvau nusiteikus neimt epidiuro, bet po 13 valandu saldziu saremiu neiskenciau ir pasiprasiau... aciu dievui, kad pasiprasiau, nes pagimdziau tik po dar 13 valandu blink.gif Kai dure neskaudejo, ir po to nei nugaros, nei galvos neskaudejo.
Atsakyti
As irgi ejau nusiteikusi kad bus kas nebus, jokio epiduro. Bet visada kai kategoriskai pries ka nors nusistatai, tai susiklosto taip, kad tenka atsisakyti nusistatymo. Padare epidura po 13 valandu saremiu ir dar po 8 valandu pagimdziau. Tik minusas toks, kad kai paskutini nuskausminima padare, labai greitai buvo pilnas atsidarymas, ir nieko nejauciau gimdydama sad.gif, be to saremiai labai susilpnejo... Nei nugaros nei galvos nei ko kito del epiduro neskaudejo.

Atsakyti
man padare 6 nejautras ,o as jutau viska nuo...iki... tai anestiozologas pasake, as is tu kuriom neveikia nejautros ,tai linksminausi 16h 27min 4u.gif ,nugara skauda po siai dienai jai ilgiau pasilenkusi esu doh.gif
Papildyta:
o epidurine nejautra jau mokama,ja reikai nusipirkti vaistineje,nors as papuoliau kad nereikejo moketi,bet is savo kisenes davem anestiozologui,jis prabuvo su mumis visa gimdyma(neprivaloma jam buti)
Atsakyti
nieko neskaudejo man po epiduri smile.gif as uz 100% biggrin.gif
Nors paskui isveze mane i operacine unsure.gif jis man labai praverte thumbup.gif neskauda visiskai nei kai duria nei po to lotuliukas.gif o del mokejimo tai aisku jis kainuoja jei nera butinas g.gif be to daktaras duoda pasirasyti popierius kad tu pati sutinki ir nori epiduro kuris yra mokamas smile.gif nors man paskui moketi nieko nereikejo kadangi dare extra operacija.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 18, 20:50)
Man turbut geras anesteziologas pasitaike, kad tfu tfu tfu iki siol nieko neskauda...

drinks_cheers.gif
atvažiavusi gimdyti tik ir kartojau: epidūras, epidūras, epidūras... biggrin.gif bet, pvz., aš pas dantistą neprašau nuskausminimo cool.gif
Atsakyti
as ir galvojau su epiduru gimdyt, bet nespejau doh.gif atvaziavau su 5 cm atsidarimu,kol visokius popieriukus sutvarke,klizmutes ir t.t jau buvo 8 cm.tai daktare pasake,kad jei visdar sypsaus tai ir taip pagimdysiu,nes epidurui jau velu mega_shok.gif o del kainos,tai sake virs 300 dabar.tai geriau daktarei duot puse tiek,ir ji nuspres kad jis tau givybiskai svarbus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvuuze: 10 balandžio 2009 - 08:54
Aciu dievui kad yra toks epidurinis! ir jokiu pasaliniu pojuciu po jo as nejutau, tik pliusai, tikrai jokiu minusu! Praejo tik 4 d, o as jauciuosi geriau nei betkada. 100% uz!
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 04 17, 14:43)
Praejo tik 4 d, o as jauciuosi geriau nei betkada. 100% uz!

o aš be epidūrinio iškart po gimdymo jaučiaus puikiai tongue.gif smile.gif
Atsakyti