Papildyta:
Kėgelio pratimus daryti butina ir tikrai naudingi pries ir po
kai gimdziau pirma vaika, man dare epidura ir esu labai patenkinta, nes viska jauciau, labai greitai isstumiau ir vaikelis buvo zvalutis. gimdydama antraji turbut irgi epiduro neatsisakysiu.
O AS LABAAAAAAAAAAI DZIAUGIUOSI KAI GAVAU EPIDURA NORS LIKUS VALANDAI IKI VAIKO GIMIMO BET ATRODE KAD JAU NEBEISTVERSIU PO 17 VALANDU SAREMIU O KAI SULEIDO TAI VYRAS SAKO KAD ATRODZIAU TAIP KAD KOKI PRIZA LAIMEJAU
o kai daro vietini nuskasminima pries darant epidura labai skausmingas tas nuskausminimas?
ir kai jau ta didziaja adata kisa ar jaucias kasnors?
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 03 12, 13:53)
o kai daro vietini nuskasminima pries darant epidura labai skausmingas tas nuskausminimas?
Visiškai neskauda nei nuskausminant tą vietą,nei duriant į stuburą.Tik traška truputį
Man po triju paru saremiu kas 8 min, tas adatos bakstelejimas nelabai ka jau ir bereiske...
Jei antras, tai tik su epiduru noreciau.
QUOTE(Makmint @ 2009 03 13, 14:52)
Man po triju paru saremiu kas 8 min, tas adatos bakstelejimas nelabai ka jau ir bereiske...
Galiu paklausti o ka tas 3 paras gyditojai dare? negi neskaudejo? ir kodel epiduras tik po 3 paru?
QUOTE(oksike @ 2009 03 13, 19:56)
Galiu paklausti o ka tas 3 paras gyditojai dare? negi neskaudejo? ir kodel epiduras tik po 3 paru?
Pasisakau 100% UZ! Kai suleido epidura, tai dar 100 k. mintyse padekojau tam, kas ji isrado
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 15, 11:46)
Pasisakau 100% UZ! Kai suleido epidura, tai dar 100 k. mintyse padekojau tam, kas ji isrado
Seip as ir pasisakau uz epidura, bet tada kai jau ilgai gimdymas uzsitesia kai esi isvargus , o jei viskas vyksta greitai tai galima apsieiti ir be jo
Si karta man jo neprireike
As pajauciau viena dideli epiduro minusa. Po gimdymo kokius puse metu naktimis skaudedavo stubura (ne kiekviena nakti), ir taip smarkiai kad negaledavau net pajudeti nei apsiversti nei ka. Na bet po to praejo savaime.
O gimdymo metu aisku kad tik vieni pliusai
QUOTE(DI @ 2009 03 16, 13:45)
As pajauciau viena dideli epiduro minusa. Po gimdymo kokius puse metu naktimis skaudedavo stubura (ne kiekviena nakti), ir taip smarkiai kad negaledavau net pajudeti nei apsiversti nei ka. Na bet po to praejo savaime.
bet esu girdejusi, kad visi sitie pasaliniai pojuciai pasireiskia tik tuo atveju, jeigu pergiliai vaistukus suleidzia...