Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie epidūrinę nejautrą

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 03 04, 08:39)
o darant epidurine nejautra pries tai padaro vietini nuskausminima?  g.gif

Taip, bent jau man padarė. mirksiukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 10:36)
kaip suprasti - vietinį?  blink.gif tai epidūras ir yra nuskausminimas, nuskausminimo papildomai nenusausmina.

Nuskausmina mirksiukas.gif Kad epidūrą padarytų, turi įvesti diiiiiiiddddellęęę storą adatą. Tai vat ir nuskausmina apšaldę dūrimo vietą, kad nesijaustų tos adatos įvedimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 04, 11:59)
kai susitari, tai viska daro smile.gif

Nu matai,kaip buna... girdejau, kad cia tik uzsieny gali uzsisakyti g.gif ale kam tas cezaris, jei bijai skausmo, gal geriau epidura pasidaryti, geriau nei operacija rolleyes.gif
Papildyta:

Nuskausmina mirksiukas.gif Kad epidūrą padarytų, turi įvesti diiiiiiiddddellęęę storą adatą. Tai vat ir nuskausmina apšaldę dūrimo vietą, kad nesijaustų tos adatos įvedimas. mirksiukas.gif
[/quote]

Negasdink zmoniu rolleyes.gif As nejutau nei kaip vietiskai nuskausmino,nei kaip ikiso ta diiiiiiiiiiiiiiiiiddddeeellleeee stora adata
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 03 04, 12:59)

Nuskausmina  mirksiukas.gif  Kad epidūrą padarytų, turi įvesti diiiiiiiddddellęęę storą adatą. Tai vat ir nuskausmina apšaldę dūrimo vietą, kad nesijaustų tos adatos įvedimas.  mirksiukas.gif

Negasdink zmoniu rolleyes.gif As nejutau nei kaip vietiskai nuskausmino,nei kaip ikiso ta diiiiiiiiiiiiiiiiiddddeeellleeee stora adata
thumbup.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 04 kovo 2009 - 17:01
Bet zinok yra daug busimu mamyciu, kurios negalvoja taip kaip mes smile.gif, jos iskart nori CP...

QUOTE(juraza @ 2009 03 04, 12:59)
Nu matai,kaip buna... girdejau, kad cia tik uzsieny gali uzsisakyti g.gif ale kam tas cezaris, jei bijai skausmo, gal geriau epidura pasidaryti, geriau nei operacija rolleyes.gif

Atsakyti
Pavyzdziui AS net nesvarstyciau jokiu variantu kad tik galeciau rinktis CP, deja...
Teks pasitenkinti epiduru,
Atsakyti
O galima paklaust, kodel tu nori to CP? Del skausmo?

QUOTE(oksike @ 2009 03 05, 19:48)
Pavyzdziui AS net nesvarstyciau jokiu variantu kad tik galeciau rinktis CP, deja...
Teks pasitenkinti epiduru,

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 05, 17:59)
O galima paklaust, kodel tu nori to CP? Del skausmo?

NA nebijau to skausmo visai, bet visa kita kas vyksta gimdimo metu, man visiskai nepriimtina, pvz su plysiusia siuta, istampyta tarpviete man teks gyventi visa likusi gyvenima, o vaikas juk gali buti sekmyngai istrauktas pro virsu,jam nuo to nei silta nei salta, be to kam kenteti skausma jai galim jo nekenteti, nors tai nesvarbiausia, svarbiausia kaip i save ziureti po to gimdymo?! ar sugebesiu pasijusti moterim ir vel?! ar tik nelemtu inkubatoriu?!
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 03 05, 21:06)
NA nebijau to skausmo visai, bet visa kita kas vyksta gimdimo metu, man visiskai nepriimtina, pvz su plysiusia siuta, istampyta tarpviete man teks gyventi visa likusi gyvenima, o vaikas juk gali buti sekmyngai istrauktas pro virsu,jam nuo to nei silta nei salta, be to kam kenteti skausma jai galim jo nekenteti, nors tai nesvarbiausia, svarbiausia kaip i save ziureti po to gimdymo?! ar sugebesiu pasijusti moterim ir vel?! ar tik nelemtu inkubatoriu?!

Nu sujuokinai lotuliukas.gif
Pirma,tu nebutinai turi plysti, as pvz neplysau nei per viena gimdyma mirksiukas.gif
Antra, gal ir neitiketinai skamba, bet patikek, niekas ten neissitampo, gali gyventi pilnavertiska lytini gyvenima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 03 05, 19:13)
Nu sujuokinai lotuliukas.gif
Pirma,tu nebutinai turi plysti, as pvz neplysau nei per viena gimdyma mirksiukas.gif
Antra, gal ir neitiketinai skamba, bet patikek, niekas ten neissitampo, gali gyventi pilnavertiska lytini gyvenima thumbup.gif

As taip tikiuosi.... blush2.gif
Atsakyti
As tai sakau, jei buciau nemacius CP - gal kitaip galvociau, bet kai matai, kad ten rimta operacija, dirba visa komanda, tau visus audiniu sluoksnius prapjauna, su kabliais istampo oda, raumenis, tai man.... brrr.... O tarpviete naturaliai gamtos taip ir sukurta, kad galetu issitempti, po to susitraukti, aisku ne per diena ir ne per savaite.
Atsakyti
na aš galiu pasakyti, jog tikrai nei ten kas išsitampo nei ką... kirpo truputi... kas negimdžiusios, tai tas kirpimas kaip baubas atrodo (man pačiai kaip košmaras guobų gatvej skambejo tas žodis, bet realiai tai iš viso to kirpimo nejutau)... žinoma, paskui sunkiai sekasi sėdėt... dar gali pasitaikyti kokia nors "stuopuolė" gydytoja, kuri kaip tik užsiūs daugiau negu plyšai ar prakirpo biggrin.gif ir Kėgelio pratimus reikia daryt pagimdžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiwa @ 2009 03 06, 10:21)
ir Kėgelio pratimus reikia daryt pagimdžius  4u.gif

ir pries gimdyma nepakenks smile.gif
Atsakyti