Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie epidūrinę nejautrą

noreciau pklaust,o kiek kainuoja ta epidurine nejautra?
Atsakyti
as nemokejau nieko..kiek pamenu g.gif bet tik uz!!!gali susikaupt,nereikia tiek kankintis ir jegu isgimdyti uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvile89 @ 2009 02 23, 19:14)
noreciau pklaust,o kiek kainuoja ta epidurine nejautra?

Pora puslapių atgal pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nieko nemokejau thumbup.gif
Atsakyti
Vaziuodama gimdyti as taip pat neturejau tvirtos nuomones del epiduro. Labiau norejau be. Bet kai saremiai tesesi beveik 2 paras, net ne prasiau, o rekiau pakviesti anesteziologa. Ir kai man pradejo vardinti pasekmes, sakiau man visiskai visvien, tik durk greiciau. Kai vyras paklause kiek laiko tai truks, atsake kad apie 10 min., na daugiu daugiausia valanda. Su didziausias skausmais prasedejau as ant to stalo, bande durti 3 kartus, visus nesekmingai. Noriu pasakyti, kad anesteziologe buvo patyrusi, jei cia pirmas kartas karjeroje. Sako, gal sportininke? Teko gimdyti naturaliai, viso iskentejus beveik 2 paras is ju 9 valandas nezmonisku skausmu. Po gimdymo man ziauriai skaudejo nugara (manau cia po epidurinio bandymo). Todel antra karta vaziuojant gimdyti tvirtai zinojau, kad daugiau nebebandysiu nusiskausminti, o priedo, kad ir nereikejo, nes pagimdziau greiciau, viso labo 9 valandas nuo saremiu pradzios, is ju tik 2 beprotisku skausmu.
Atsakyti
as kai gimdziau visad galvojau kad istversiu viska,bet kad viskas prasidejo,tai sakau tik epidura darykit,tai visa nakti ismiegojau,o paryciais baigesi ju veikimas tai ta pati stumima buvau jau be vaistu,bet jegu turejau,nes ismiegojus buvau smile.gif bet antra kart ar darytis nezinau ar daryciau,nes dabar kartais neblogai suskausta nugara ir butent ta vieta kur dure g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaliut: 28 vasario 2009 - 23:42
QUOTE(astaliut @ 2009 02 28, 23:42)
as kai gimdziau visad galvojau kad istversiu viska,bet kad viskas prasidejo,tai sakau tik epidura darykit,tai visa nakti ismiegojau,o paryciais baigesi ju veikimas tai ta pati stumima buvau jau be vaistu,bet jegu turejau,nes ismiegojus buvau smile.gif bet antra kart ar darytis nezinau ar daryciau,nes dabar kartais neblogai suskausta nugara ir butent ta vieta kur dure  g.gif

As ir taip sakiau nezinau ar antra kart darysiuosi ,bet va ssedziu , skauda , saremiai lyg prasidejo , tas skausmas toks nemalonus , o cia dar tik pradzia tai visko gali buti kad ir antra karta teks daryti
Atsakyti
QUOTE(astaliut @ 2009 02 28, 23:42)
as kai gimdziau visad galvojau kad istversiu viska,bet kad viskas prasidejo,tai sakau tik epidura darykit,tai visa nakti ismiegojau,o paryciais baigesi ju veikimas tai ta pati stumima buvau jau be vaistu,bet jegu turejau,nes ismiegojus buvau smile.gif bet antra kart ar darytis nezinau ar daryciau,nes dabar kartais neblogai suskausta nugara ir butent ta vieta kur dure  g.gif

Nelabai supratau,kaip epidūras galėjo visą naktį veikti g.gif ?Jis veikia max dvi valandas ax.gif tuomet reik kartoti dozę.
Atsakyti
Abu gimdžiau su nuskausminimu, nesididžiuoju tuo,bet neištvėriau blink.gif Abu vaikai buvo žvalūs,sugebėjo žįsti, pienuku maitinau ilgai tongue.gif
Labai norėčiau pagimdyti be vaistų,bet labai skauda... jei nežinotum apie galimybę tą skausmą panaikinti, ir širdies neskaudėtų blush2.gif
Beje,dėl cezario, taigi jo nedaro pagal pageidavimus, tik iš bėdos, tai kaip čia suprasti tuos smerkiančius tokį gimimą, tipo nepragimdai, tai dvėsk unsure.gif atleiskit už tokį išsireiškimą...
Atsakyti
o darant epidurine nejautra pries tai padaro vietini nuskausminima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 03 04, 08:39)
o darant epidurine nejautra pries tai padaro vietini nuskausminima?  g.gif

kaip suprasti - vietinį? blink.gif tai epidūras ir yra nuskausminimas, nuskausminimo papildomai nenusausmina.
Atsakyti
kai susitari, tai viska daro smile.gif

QUOTE(juraza @ 2009 03 03, 20:56)
  Beje,dėl cezario, taigi jo nedaro pagal pageidavimus, tik iš bėdos, tai kaip čia suprasti tuos smerkiančius tokį gimimą, tipo nepragimdai, tai dvėsk unsure.gif  atleiskit už tokį išsireiškimą...

Atsakyti