Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie epidūrinę nejautrą

QUOTE(tarsskute @ 2009 01 04, 21:18)
beja kiek dabar epiduras kainuoja? smile.gif seniau truputi tai kiek zinau tai 200lt smile.gif o dabar gal kas zinot? g.gif
Skaiciuojam su vyru kiek pinigu reikia i ligonine veztis lotuliukas.gif manau kad gal kokiu 1500lt uzteks.... g.gif

hm, as gruodzio pradzioj.. mokejau 100lt uz epidura. sumoi gavosi, 1000lt.
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 01 04, 19:18)
beja kiek dabar epiduras kainuoja? smile.gif seniau truputi tai kiek zinau tai 200lt smile.gif o dabar gal kas zinot? g.gif
Skaiciuojam su vyru kiek pinigu reikia i ligonine veztis lotuliukas.gif manau kad gal kokiu 1500lt uzteks.... g.gif

As 900lt daviau akuserei su kuria tariausi ir ji pasidalino su gydytoja ir anesteziologu.Manau 100lt jam dave.Epidura manau verta darytis,nes tokio skausmo nesinori prisiminti veliau.Man padare,bet reikia laukti kol prades veikti,o man staiga prasidejo gimdymas,tad pagimdziau greitai ir su visais skausmeliais.Uztat kai siuvo plysimus,epiduras jau veike kuo puikiausiai ir nikeo nejauciau biggrin.gif Noriu ir vel gimdyt(butinai naudosiu epidura vel,tikekimes suveiks laiku),nes vaikeliui tikrai nepakenke,auga sau grazuolis ax.gif
Atsakyti
Pasinaudojau ir aš epidūrų.Nežinau ar tai sutapimas ar ne,bet mano mažiukė visiškai neėmė krūties unsure.gif Prasikankinau dvi savaites,bet...
Labai tikiuosi,kad per antrą gimdymą nereiks epidūro.Labai norėčiau natūraliai pagimdyt rolleyes.gif
Atsakyti
O sako,kad epiduras daromas tik iki 1-2 cm. ir pats atsidarymas ilgas del vaistu. Ir dar noriu paklausti, o stenejimas turbut nepradingsta, nes neisivaizduoju kaip galima nieko nejauciant pagimdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 12, 01:00)
O sako,kad epiduras daromas tik iki 1-2 cm. ir pats atsidarymas ilgas del vaistu. Ir dar noriu paklausti, o stenejimas turbut nepradingsta, nes neisivaizduoju kaip galima nieko nejauciant pagimdyti  g.gif

kai gimdysi turetum jausti saremiu iki gimdymo nejausi
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 01 10, 13:40)
Pasinaudojau ir aš epidūrų.Nežinau ar tai sutapimas ar ne,bet mano mažiukė visiškai neėmė krūties unsure.gif Prasikankinau dvi savaites,bet...
Labai tikiuosi,kad per antrą gimdymą nereiks epidūro.Labai norėčiau natūraliai pagimdyt rolleyes.gif

mano atveju puikiausiai eme kruti, net po paros maitinimo misinuku, kai manes nebuvo salia. Jokios sasajos su epiduru cia buti negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 12, 01:00)
O sako,kad epiduras daromas tik iki 1-2 cm. ir pats atsidarymas ilgas del vaistu. Ir dar noriu paklausti, o stenejimas turbut nepradingsta, nes neisivaizduoju kaip galima nieko nejauciant pagimdyti  g.gif

Epidūras daromas,jei neklystu iki 7cm.Kaklelio atsidarymo greitumas kiekvienai moteriai individualiai.Vienom labai pagreitina atsidarymą,kitom visiškai sustabdo veiklą.Mano atveju per pusantros valandos atsidarė 6 cm.

QUOTE(Susindoja @ 2009 01 12, 13:49)
mano atveju puikiausiai eme kruti, net po paros maitinimo misinuku, kai manes nebuvo salia.  Jokios sasajos su epiduru cia buti negali 4u.gif

Kuomet iš kart po gimdymo gimdykloj buvau su mažiuke,tai tas dvi valandas ji klykavo prie krūties,nes niekaip jai neišėjo teisinga paimti.Šalia buvusi akušerė paminėjo,kad mažiukai gime su epidūru,gan sunkiai ima krūtį.Žinoma,kad tai nėra taisyklė,jog visi jie neima.Bet mano atveju taip atsitiko.

P.S.Mano didžiausia svajonė,kad antro nereikėtų skatint ir nereiktų epidūro.Tada galėsiu palyginti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomulyte: 12 sausio 2009 - 14:55
perskaiciau daug maz visus atsiliepimus apie epidura ir jo poveiki, priemiau sprendima, kad antraji vaikuti noriu gimdyti su epiduru, jis jau po men, nes su pirmu, gimdydama naturalaiai, atsikankinau uz tevyne ir to nebenoriu, bet klausimas, o kiek jis kainuoja ir kam kada duoti? Kai su pirmu atvaziavau i gimdykla, epiduro ir siaip nuskausminamuju niekas net nesiule, o as kazkaip ir neprasiau. Galvoju kaip sikart? Iskart mamytes tariasi su gyd kad nori epiduro? Pakonsultuokit, kurios si etapa jau isgyveno.
Atsakyti
mano atveju be epiduro kaklelis beveik neatsidarinejo, o tik ji gavus per valanda pilnai atsidare thumbup.gif kitas gimdymas bus irgi tik su epiduru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 01 26, 09:40)
perskaiciau daug maz visus atsiliepimus apie epidura ir jo poveiki, priemiau sprendima, kad antraji vaikuti noriu gimdyti su epiduru, jis jau po men, nes su pirmu, gimdydama naturalaiai, atsikankinau uz tevyne ir to nebenoriu, bet klausimas, o kiek jis kainuoja ir kam kada duoti? Kai su pirmu atvaziavau i gimdykla, epiduro ir siaip nuskausminamuju niekas net nesiule, o as kazkaip ir neprasiau. Galvoju kaip sikart? Iskart mamytes tariasi su gyd kad nori epiduro? Pakonsultuokit, kurios si etapa jau isgyveno.

O tu man atrodo pasiteirauk kokia tvarka su epiduru yra pas savo gine , jis kiek zinau mokamas o ir gal nevisur vienodai
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 01 26, 14:04)
O tu man atrodo pasiteirauk kokia tvarka su epiduru yra pas savo gine , jis kiek zinau mokamas o ir gal nevisur vienodai

na bent jau kauno klinikose tai nemokamas biggrin.gif kaip ir visas gydymas yra nemokamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 12, 03:00)

as gimdziau gruodzio pabaigoje, epiduras kainavo 50Lt. jei gimdyciau antrakarta ai tik vel su epiduru, nes iki pat kol prasiveria kiek reikia kaklelis tu nejauti saremiu skausmo, gali sau ramiai gulet ir laukt ax.gif o kai jau prasiveria tinkamai po biski baiginejasi epidura, nes ji leidziama kas 2-3 val, man prireike 3 ampuliu, ten ieina i komplekta 4.Tada pradedi jausti saremius ir kai uzeina stumti ir jei viskas gerai pavyksta taip ir pagimdai dar visiskai nepasibaigius epidurai, o jei nepavyksta tai sake gydytja tada palaukia kol vissikai pradesi jausti saremi

nu tikiuosi supratai ka parasiau g.gif
Atsakyti