Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie epidūrinę nejautrą

Norejau gimdyt be epiduro ir dabar jei nebuciau tokia jautri skausmui rinkciausi tik be epiduro... bet neistveriau jomajo doh.gif nubego vandenys ir tada taip sueme, kad maldavau vaistu.. pykinimas nuo skausmo nezmoniskas buvo, neisivaizduoju kaip buciau be nuskausminimo pagimdzius, jei jau masciau sokt per gimdyklos langa jei nieks vaistu neduos biggrin.gif
Atsakyti
as ir matyt is tu nepakanciuju skausmui, nes net kuo vardu atrodo pamisrau,kaip man skaudejo, nors atsidarymas tik 3 cm tebuvo.
po epiduro grizo protas ir noras gyvent tongue.gif

vienintelis minusas, kad kuri laika nezymiai skaudejo nugara pasilenkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2008 12 18, 21:37)
leidziama tarp saremiu man liepe pasakyti kai jau jausiu kad vel uzeina skausmas tada nustodavo adata durti o kai saremis baigdavosi toliau durdavo

blink.gif o tai ta adata ten ilgai duria? doh.gif as maniau kad greitai.....papasakok kaip ten viskas vyksta? 4u.gif

Atsakyti
as irgi epiduro prasiau ax.gif norejau be nuskausminimo, bet kad skausmas nezmoniskas wacko.gif
QUOTE(tarsskute @ 2008 12 27, 00:06)
blink.gif o tai ta adata ten ilgai duria? doh.gif as maniau kad greitai.....papasakok kaip ten viskas vyksta? 4u.gif

irnesakyk.gif nieko ten baisaus, nesigasdink biggrin.gif tiesiog idurs adata ir per ja suleis vaistukus mirksiukas.gif greit idurs ta adata, tik nejudet reikia, bo gali idurt ne ten ir tada paskemes liudnos gali but smile.gif vistik stuburo smegenys 4u.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2008 12 27, 00:06)

nieko ten tokio baisaus nera kaip isivaizduoji ispradziu, po truputi tau duria adata i stubura. Reikia sedet , nejudet nes yra labai rizikinga i stubura durti neveltui net popierius duoda pasirasyti kad sutinki. Kai iduria adata tau per ja leidzia vaistus. Kas liecia skausma tikrai neskaudejo , bent man
QUOTE(sigasss @ 2008 12 31, 08:42)

greit idurs ta adata,

Na kad labai greit nepasakyciau visgi labai atsakingai turi elgtis anesteziologas , nes pasekmes kaip pati sakei gali buti liudnos nera taip kad bakst ir viskas visgi uzima laiko daugiau nei paprastas duris na nebent tas kas tau dure labai aplaidziai i viska reagavo
Papildyta:
biski neitema , bet ziuriu Sigasss is Jonavos jei nepaslaptis kokiam rajone gyveni as ir is ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2008 12 27, 02:06)

nieko baisaus nera pries tai kai epidura daro nugara nuskausmina,tai neskauda visiskai kai adata dure viskas uzima apie 10min
Atsakyti
O kaip pats gimdymas po epiduro? unsure.gif lieka toks pat skausmingas?
nes kiek zinau tai epiduras yra skirtas saremiu skausmams malsinti g.gif

Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 01 04, 00:08)

Man liko skausmingas , nes kaip tik vaistu poveikis baigesi ir gimdyt pradejau , daugiau ju nebeleido nes buna kad paskui sunkiai stumia kai nejaucia , bet tai nors gerai kad saremiu nejauti vis geriau smile.gif , o drauge nejaute ir gimdymo
Atsakyti
Zodziu mergaites yra taip...kai jau jauti kad skauda gerokai, pasiprasai epiduro...anasteziologe ateina, liepia kaip turkiukui atsisesti sukryziavus kojas, susiriesti i kamuoliuka..tada suleidzia nuskausminamuju i nugara, kad kai durs nejaustum. Po to perspeja, kad kai ivedines kateteriuka, dilgcios kaip per nugaros nerviukus trupuciuka..tai trumpai ir neskausmingai. r vsio...tuomet leis vaistukus i kateteri ir jokiu skausmeliu...saremius jauti, o skausma nuima Taip kas valanda papildo jus vaistukais ...vat taip smile.gif Epiduras jega...Po jo nejauciau jokiu salutiniu poveikiu..o be to, kai man visgi baigesi viskas cezariu..tai per ta pati kateteriuka doze adidino i pilvuko nejauciau..galejo greit i be problemu operuoti.
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 01 04, 01:08)

man epidūras baigėsi ir 5min. jaučiau tuos pačius pačiausius sąrėmius-tai buvo nesaldu blink.gif bet greit prasidėjo stūmimas ir po 1.5 val. laikiau lelių bigsmile.gif stūmimas man nebuvo skaudus tik labai kainavo daug jėgų blink.gif po to vos bepakalbėjau, bet ne iš skausmo, o iš nuovargio smile.gif bet nieko, kitą kartą rinkčiausi epidūrą tikrai...
Atsakyti
beja kiek dabar epiduras kainuoja? smile.gif seniau truputi tai kiek zinau tai 200lt smile.gif o dabar gal kas zinot? g.gif
Skaiciuojam su vyru kiek pinigu reikia i ligonine veztis lotuliukas.gif manau kad gal kokiu 1500lt uzteks.... g.gif
Atsakyti