QUOTE(muah @ 2008 11 19, 15:30)
Na as nezinau, gal tu ir noretum gimdyt naturaliai vien tik tam, kad paskui galetum girtis.... man tai cia absurdas kazkoks...
As pvz ruosiuos gimdyt naturaliai del kitokiu priezasciu, taciau niekada neturejau nieko pries epidiura... Cia kiekvienos moters pasirinkimas ir as gerbiu 100% ir tas, kurios su epidiuru gimdo. Tik kazin kodel daugelis paskuba gimdancias naturaliai "palazdavot", sarkastiskai didvyrem pavadint arba, dar graziau, pareikst, kad jos tai daro noredamos pasigirt ar kazka irodyt???
Ir man atrodo, kad didvyriskumas cia niekuo detas. As gimdziau su nuskausminimu, bet dabar galvoju, kad antra vaikeli noreciau gimdyti be jo, nes pastaruoju metu tiek daug neigiamu atsiliepimu skaitau (knygose) ir vis labiau kyla abejoniu ar tikrai tas epidurinis nuskausminimas toks jau nekaltas reikalas...
Rasoma, jog moterys, kurios gimde su nuskausminimu, maitinti krutimi nustoja daug anksciau nei gimdziusios naturaliai. Galbut tai tik sutapimas, taciau man pienas dingo po menesio laiko, o taip norejosi istempti bent jau iki 6 men...