o skauda, kai duria i nugara?
bet pries durdami i stubura kazkaip ta vieta apmarina, ar ne? gal galima smulkiau ? baiskoka kazko...
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 10, 18:15)
bet pries durdami i stubura kazkaip ta vieta apmarina, ar ne? gal galima smulkiau ? baiskoka kazko...
niekas ten nieko neapmarina, na paprastas duris kaip ir i bet kuria kita kuno vieta, nugara tik dezinfekuoja su tokiu slyksciu jodo tirpalu, kuris paskui buna ilgai geltonas, kol nenusiplauna
skamba kraupiai, bet, manau istveriama....
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 10, 21:27)
nieko ten kraupaus
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 10, 18:15)
Nu šiaip tai nuskausmina tą vietą vietiškai. Bent jau BAK'o anesteziologas taip aiškino per pamokėles, o paskui ir darė man Nieko ten baisaus tikrai - baisiau skausmai
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2008 07 10, 21:24)
niekas ten nieko neapmarina, na paprastas duris kaip ir i bet kuria kita kuno vieta, nugara tik dezinfekuoja su tokiu slyksciu jodo tirpalu, kuris paskui buna ilgai geltonas, kol nenusiplauna
Nebuvo man jodo , buvo skaidrus dezinfekuojantis skystis (greičiausiai octanisept ).
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 10, 21:27)
ne apie dūrio skausmą reikia galvoti (kaip uodo įgėlimas), o apie tai, kaip sąrėmiui užėjus išsėdėt ramiai kol įdurs ir įves kateterį. va čia susikaupt reikės.
tas tai taip; tiesiog stuburas tai ne ranka- man viskas baisu, kas su juo susije.
Aciu uz paaiskinimus
Aciu uz paaiskinimus
QUOTE(Leticija @ 2008 07 10, 21:24)
Pries ivesdami kateteri i stubura, ivedimo vieta nuskausminama. Tiek ir teskauda, kaip per paprasta injekcija, o paskui nieko nejauti. Sedet susirietus man buvo lengva, nes anesteziologe maige vietas tarp slanksteliu ir taip net sugebejo sumazint saremiu skausmus.
O po epidurio visom, viskas gerai ...? ar kuri nors turit blogu atsiliepimu ?
QUOTE(vataipva @ 2008 07 11, 09:55)
ne apie dūrio skausmą reikia galvoti (kaip uodo įgėlimas), o apie tai, kaip sąrėmiui užėjus išsėdėt ramiai kol įdurs ir įves kateterį. va čia susikaupt reikės.
ir man truputeli juokas paeme is tokiu klausimu, ar skauda duriant. Mamytes nori jau visai be jokiu nemaloniu pojuciu gimdyti. Man tas duris niekai, kai pagalvoju kokie gali buti skausmai be epiduros.
QUOTE(Mangale @ 2008 07 12, 11:19)
O po epidurio visom, viskas gerai ...? ar kuri nors turit blogu atsiliepimu ?
Ne, nevisoms. Manau, jei cia pasiskaitysi daugiau, rasi ir neigiamu atsiliepimu. Kai kurioms sunku atsigauti, ilgai skauda nugara, galva. Visoms individualiai, dar priklauso nuo anesteziologes (lyg ji duria ), ar gerai pataikys.
Nors girdejau daug ir neigiamu atsiliepimu, bet jei prireiks butinai pasinaudosiu epiduru.