Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

o aš turiu "craft spray" ten parašyta ,kad ant akrilo netinka, bet iš esmės labai man patinka tas lakas.
Atsakyti
ACIU labai visoms friends.gif bandysim ieskot. nes kai pati nulekiau i senukus grunto ir lako nusipirkti, tai niekas nepanaudota ir liks man atrodo, nes gruntas, tai net ir nlb supratau kam tinka, gal lauko objektams, o lakas dziusta 24 valandas. nlb suprantu kur mano akys buvo, kai vaiksciojau po parde doh.gif
Atsakyti
Sveikos dekupazininkes smile.gif labai grazus jusu darbeliai smile.gif bandysiu ir as prisijunkti i si rata . noriu dekoruoti vazona(geliu) su servetele bet nezinau ka reikia daryti kad ji nesusirauksletu.esu bandzius dekupazuoti puodeli gavosi normaliai isskyrus kelias rauksleles verysad.gif . ka daryti kad tu rauksleliu nebutu kitama darbe ? g.gif
Atsakyti
Klijuoti lygiai, kad nebūtų raukšlių laugh.gif
nepyk, bet keistas klausimas.. minčių nekylo, kad praktikos trūksta.. kokie nekantrus žmonės šiais laikais, nori, kad ko besiimtų, viskas iškart puikiai gautųs lotuliukas.gif
Atsakyti
dragon.fly, mažiau drėkink ir po truputį labai teptuku tapšnok.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 03, 12:51)
Klijuoti lygiai, kad nebūtų raukšlių  laugh.gif
nepyk, bet keistas klausimas..  minčių nekylo, kad praktikos trūksta.. kokie nekantrus žmonės šiais laikais, nori, kad ko besiimtų, viskas iškart puikiai gautųs  lotuliukas.gif

Zmogus esu begalo kantrus ir jei darau darba tai stengiuosi gauti geriausiai rezultata,taciau nevisada tai pavyksta smile.gif butu gerai kad viskas gautusi is pirmo karto biggrin.gif deja verysad.gif kad laiko trukumas yra didelis eksperimentams ir kitokiomks klaidoms uztai ir norejau kad patartumete labai ACIU aciuks.gif
Atsakyti
Nu matai, kad sunku patart.. gal per daug vandeniu atskiedei lipalą, gal per mažai, gal mediumu naudojies.. gal teptukas per minkštas, gal per kietas, gal jo forma netinkama, gal servetėlė labai jau plona, su kuria sunku dirbt, gal ne taip tepi, gal padedi servetėlę ir tepi, tai neišviangiamos raukšlės, gal... gal.. gal..
Matai kiek gal? Mes juk nematom nei ką, nei kaip darai?
Atsakyti
Seniai jau besivaidenau cia 4u.gif Parodysiu savo dezute draugei 4u.gif
user posted image
Atsakyti
norėčiau gyvai pamatyti,kaip mažiau drėkinant ir po truputį labai teptuku tapšnojant lygiai užklijuoti, nes mano lygumo metodas kitoks .ir apkritai, norėčiau gyvai pamatyti kaip kiti profai tai daro, tačiau................................

Koxamte , o kas ten ant viršaus? taip smalsu pasidarė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 gegužės 2008 - 14:32
Ten parasyta "Giedrutei su meile Indre" lotuliukas.gif

O rasyta su tokiais skystais dazais, jie po to sukieteja, bet galima nulupt jei nori smile.gif Dailes parduotuvese yra ju pirkt wink.gif yra netgi tokiu kurie nenusiplauna mirksiukas.gif tai graziai ant stiklinaiciu atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 03 gegužės 2008 - 14:40
Pradejau daryti vazona!supratau savo klaida as pirma uzdedu servetele ir veliau tepu tuos skiestus klijus doh.gif vistiek rauksles yra ir bus doh.gif .RYSKIAI TRUKSTA IGUDZIU unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 03 gegužės 2008 - 14:51
tai kad taip ir reikia tepti klijus ant servetėlės smile.gif o gal tau raukšlėjasi dėl formos, ant apvalių paviršių juk reikia atkreipti dėmesį į motyvo dydį, nes tarkime ištisą servetėlę niekada nepriklijuosi lygiai ,juk vazonas į apačią siaurėja smile.gif

miela dėžutė ,žaviuosi gyvūnų motyvais,kas juos daro,kažkaip vis neprisiruošiu blush2.gif turiu tokius arklius, kai tik padarysiu užsakymą,tada jau leisiu ir sau su gyvūnikais dekoruoti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 gegužės 2008 - 14:56