o aš turiu "craft spray" ten parašyta ,kad ant akrilo netinka, bet iš esmės labai man patinka tas lakas.
Sveikos dekupazininkes labai grazus jusu darbeliai bandysiu ir as prisijunkti i si rata . noriu dekoruoti vazona(geliu) su servetele bet nezinau ka reikia daryti kad ji nesusirauksletu.esu bandzius dekupazuoti puodeli gavosi normaliai isskyrus kelias rauksleles . ka daryti kad tu rauksleliu nebutu kitama darbe ?
Klijuoti lygiai, kad nebūtų raukšlių
nepyk, bet keistas klausimas.. minčių nekylo, kad praktikos trūksta.. kokie nekantrus žmonės šiais laikais, nori, kad ko besiimtų, viskas iškart puikiai gautųs
nepyk, bet keistas klausimas.. minčių nekylo, kad praktikos trūksta.. kokie nekantrus žmonės šiais laikais, nori, kad ko besiimtų, viskas iškart puikiai gautųs
dragon.fly, mažiau drėkink ir po truputį labai teptuku tapšnok.
QUOTE(Marzde @ 2008 05 03, 12:51)
Klijuoti lygiai, kad nebūtų raukšlių
Zmogus esu begalo kantrus ir jei darau darba tai stengiuosi gauti geriausiai rezultata,taciau nevisada tai pavyksta butu gerai kad viskas gautusi is pirmo karto deja kad laiko trukumas yra didelis eksperimentams ir kitokiomks klaidoms uztai ir norejau kad patartumete labai ACIU
Nu matai, kad sunku patart.. gal per daug vandeniu atskiedei lipalą, gal per mažai, gal mediumu naudojies.. gal teptukas per minkštas, gal per kietas, gal jo forma netinkama, gal servetėlė labai jau plona, su kuria sunku dirbt, gal ne taip tepi, gal padedi servetėlę ir tepi, tai neišviangiamos raukšlės, gal... gal.. gal..
Matai kiek gal? Mes juk nematom nei ką, nei kaip darai?
Matai kiek gal? Mes juk nematom nei ką, nei kaip darai?
norėčiau gyvai pamatyti,kaip mažiau drėkinant ir po truputį labai teptuku tapšnojant lygiai užklijuoti, nes mano lygumo metodas kitoks .ir apkritai, norėčiau gyvai pamatyti kaip kiti profai tai daro, tačiau................................
Koxamte , o kas ten ant viršaus? taip smalsu pasidarė
Koxamte , o kas ten ant viršaus? taip smalsu pasidarė
Ten parasyta "Giedrutei su meile Indre"
O rasyta su tokiais skystais dazais, jie po to sukieteja, bet galima nulupt jei nori Dailes parduotuvese yra ju pirkt yra netgi tokiu kurie nenusiplauna tai graziai ant stiklinaiciu atrodo
O rasyta su tokiais skystais dazais, jie po to sukieteja, bet galima nulupt jei nori Dailes parduotuvese yra ju pirkt yra netgi tokiu kurie nenusiplauna tai graziai ant stiklinaiciu atrodo
Pradejau daryti vazona!supratau savo klaida as pirma uzdedu servetele ir veliau tepu tuos skiestus klijus vistiek rauksles yra ir bus .RYSKIAI TRUKSTA IGUDZIU
tai kad taip ir reikia tepti klijus ant servetėlės o gal tau raukšlėjasi dėl formos, ant apvalių paviršių juk reikia atkreipti dėmesį į motyvo dydį, nes tarkime ištisą servetėlę niekada nepriklijuosi lygiai ,juk vazonas į apačią siaurėja
miela dėžutė ,žaviuosi gyvūnų motyvais,kas juos daro,kažkaip vis neprisiruošiu turiu tokius arklius, kai tik padarysiu užsakymą,tada jau leisiu ir sau su gyvūnikais dekoruoti .
miela dėžutė ,žaviuosi gyvūnų motyvais,kas juos daro,kažkaip vis neprisiruošiu turiu tokius arklius, kai tik padarysiu užsakymą,tada jau leisiu ir sau su gyvūnikais dekoruoti .