Man irgi kliūna aštrūs kraštai juodų nėrinių. Arba reiktų švelninti kraštus, arba visą rėmelį dar labiau primarginti, kad tas margumas vientisas gautųsi Dabar dar bendrumo trūksta
turbut as visai viska nukrapstysiu ir bandysiu is naujo
cia siaip buvo experimentas
o kaip zinia ne visi experimentai pavyksta
cia siaip buvo experimentas
o kaip zinia ne visi experimentai pavyksta
Įdėsiu "naujokų blyną" Pirmas didelis darbas, kurį darėm su dukrele.
Turi būti ir prieskonių šioje temelėje...koks vienas kitas kartusis pipiras
Broko yra ir nemažai: iš mano pusės - baisingas servetėlės susiraukšlėjimas , iš dukros pusės - dažymas Varė kur pataikė vaikas, aš po to bandžiau koreguot Bet neleist beveik 6 metų menininkei dekoruot savo kūdikystės maitinimo kėdutės-stalelio būtų nuodėmė Vadovavo 100 proc. vaikas, kaip norėjo, taip ir darėm
Kritikos sau turiu labai daug, vaikas kėdutę-stalelį sėkmingai ir greit "sudroš", nes vis dirba ką nors prie jos, o man buvo gera pamoka išbandyti turimas priemones ir palavinti ranką
Jei sąžiningai, tai dabar pasislėpusi darau medinį stovą gėlėms Tada jau "pasigirsiu" vienu iš pirmųjų grynai asmeninių "blynų"
Turi būti ir prieskonių šioje temelėje...koks vienas kitas kartusis pipiras
Broko yra ir nemažai: iš mano pusės - baisingas servetėlės susiraukšlėjimas , iš dukros pusės - dažymas Varė kur pataikė vaikas, aš po to bandžiau koreguot Bet neleist beveik 6 metų menininkei dekoruot savo kūdikystės maitinimo kėdutės-stalelio būtų nuodėmė Vadovavo 100 proc. vaikas, kaip norėjo, taip ir darėm
Kritikos sau turiu labai daug, vaikas kėdutę-stalelį sėkmingai ir greit "sudroš", nes vis dirba ką nors prie jos, o man buvo gera pamoka išbandyti turimas priemones ir palavinti ranką
Jei sąžiningai, tai dabar pasislėpusi darau medinį stovą gėlėms Tada jau "pasigirsiu" vienu iš pirmųjų grynai asmeninių "blynų"
QUOTE(Rasma @ 2008 05 02, 12:37)
Įdėsiu "naujokų blyną" Pirmas didelis darbas, kurį darėm su dukrele.
man grazu, man siaip viskas grazu, kas savo rankom daryta, ir gal su trukumais bet grazu. aisku "ases" tame reikale gal pakritikuos, bet grazu
QUOTE(Glamour @ 2008 05 01, 14:15)
Klaipėdietės, Akropolio Maximoj servetėlių išpardavimas, o ir šiaip senokai ten buvau buvus tai mačiau nemažai naujų servetėlių neblogų, bet juk negaliu visų nusipirkti nors ir labai norėčiau . Turiu jau ligą Vieną mačiau labai gražią su kačiuku uostančiu gėlytę tarp žolių, bet nesugalvojau kaip ją paskui reiktų iškirpti. Pagalvojau kad didelį plotą reiktų klijuoti, o aš kol kas net tokio didelio daikto neturiu dekoruojamo. Dar tam pačiam Akropoly Žanoj daugybė grožių, net akys raibsta. Buvo jau uždaryta, tai aš pro plyšiuką ir per vitriną apžiūrėjau. Vyras jau nesistebi, jam vis dar juokinga...
Mh pagalvojau o juk ant vazonėlio ta servetėlė gražiai atrodytų. Gal vis dėl to reiks nusipirkti
Aš dar pagalvojau, kad smagu būtų kur vasarą plenerą dekupažo susiorganizuoti - mielai sudalyvaučiau.
Mh pagalvojau o juk ant vazonėlio ta servetėlė gražiai atrodytų. Gal vis dėl to reiks nusipirkti
Aš dar pagalvojau, kad smagu būtų kur vasarą plenerą dekupažo susiorganizuoti - mielai sudalyvaučiau.
Labai aciu! Rengiuos ir begu i Akropoli
Sveikos mamos meninkes. Noreciau pasitarti... Planuoju savo vestuvems pasidaryti jaunuju taures, bet bandymams laiko jau nebeturiu, tai gal galetumet pagelbet ir pasiulyti KOKIAS PRIEMONES GALECIAU NUSIPIRKTI NORINT ISGAUTI RYSKU STIKLO SUSKILINEJIMA. Siaip turiu auksini piestuka ir tarpeliams tos pudros auksines, bet nezianu kokios priemones (dvikomponentes turbut) labiausiai tiktu stiklo sutrukinejimas isgaut. Siaip turiu stamperios crackle sottile bet nezinau ar ant stiklo taip iskart ir tiks
su stamperios situ dvikomponenciu...pirma karta pati dariau ant stiklinio vazono...aisku dejau dar ir velo popieriu...bet manau reiksmes tai neturi...gavosi puikiai...manau gali drasiai daryti...tik ant galo jei lakuosi pirma purskiamu nupurksk laku...kitaip nueis tokiais nesvarumais...(bent jau man taip buvo )
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 02, 14:09)
su stamperios situ dvikomponenciu...pirma karta pati dariau ant stiklinio vazono...aisku dejau dar ir velo popieriu...bet manau reiksmes tai neturi...gavosi puikiai...manau gali drasiai daryti...tik ant galo jei lakuosi pirma purskiamu nupurksk laku...kitaip nueis tokiais nesvarumais...(bent jau man taip buvo )
Aciu uz tai kad visada suskubi patarti. Tai kaip supratau pirma Step 1, paskui Spep 2, itrinti pudra auksine, ant virsaus purskiamu uzpurksti?
aha sutepi...bet ant pacio galo pries purskiant laku dar leisk gerai viskam iosiferti ir nudziuti....
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 02, 21:22)
Klausykit mergaites, gal galit pasakyt man, koks tas purskiamas lakas ir kur jo pirkti?
senukuose, autodaliu parduotuvese ar dar kur, o pvz. gali pasiziureti va cia http://public.fotki.com/dekupazas/ pirmame sio puslapio poste yra Dekupazo darbu kolekcija, ten te tik darbeliai sudeti, galima ir dar ka netycia reikiamo rasti