Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

reduxe, tai sutrūko arabiška guma ir ant vandens pagrindo lako? vakar man aiškino , kad 3 kartus reikia lakuoti tuo laku spirito pagrindu po to tepti gumą ir sutrūksta per 12 val., bet kitam forume buvo parašyta kad galima pirmus sluoksniu ir lipalu tepti. O kur pirkai tą gumą( jei ne paslaptis) ir kiek kainavo?
vignola, aš šį beicą pirkau Puseplus ofise, bet šiaip jų būna ir Senukuose įvairių spalvų, imituojančių visokių rūšių medieną, tam jie ir skirti, kad suteiktų spalvą ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 05 01, 09:04)
reduxe, tai sutrūko arabiška guma ir ant vandens pagrindo lako? vakar man aiškino , kad 3 kartus reikia lakuoti tuo laku spirito pagrindu po to tepti gumą ir sutrūksta per 12 val., bet kitam forume buvo parašyta kad galima pirmus sluoksniu ir lipalu tepti. O kur pirkai tą gumą( jei ne paslaptis) ir kiek kainavo?
vignola, aš šį beicą pirkau Puseplus ofise, bet šiaip jų būna ir Senukuose įvairių spalvų, imituojančių visokių rūšių medieną, tam jie ir skirti, kad suteiktų spalvą ax.gif  smile.gif

as gyvenu uzsienyje tai ir Guma ten pirkau, 7Eurai 75ml. ax.gif
Lakas NE vandens pagrindu, bet ar alkoholinis tai nezinau! tepiau tris sluoksnius lako.nudziuvo,tada tepiau guma ir dziovinau dziovintuvu,iskart nuo karscio pradejo trukineti! reiks pabandyti ant kliju siandien 4u.gif
Atsakyti
7 eurai tai tas pats ir bus 24 Lt. vadinasi pas mus nėra žiauriai brangiai, reik nusipirkti, parašyk jei gražiai suskils ant klijų, gal nors čia sutaupysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 05 01, 11:04)
vignola, aš šį beicą pirkau Puseplus ofise, bet šiaip jų būna ir Senukuose įvairių spalvų, imituojančių visokių rūšių medieną, tam jie ir skirti, kad suteiktų spalvą ax.gif  smile.gif

Aciu smile.gif O yra koks nors alternatyvinis produktas?Dabar apziurejau didele internetine parduotuve,bet neradau tokio dalyko....Bitum ir Flatting gel cia tikriausiai is visai kitos operos? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Pavonija, o sitas gal toki pati efekta duoda kaip ir beicas g.gif http://www.artmanija...roducts/17/342/
Pas mane yra senovine siuvimo masina,as noriurestauruoti ja. Gal sakau jis tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 01 gegužės 2008 - 10:51
reida, va tokį pirkau Puseplus:

http://www.stamperia...d_sott_grupp=06
lacca Scurente
o tas kur tu radai kitokį efektą suteikia, marmuro, venecijietiško tinko( toks turėtų būti margas nemoku paaiškinti)
Atsakyti
O kur yra pirkti Arabic guma?
Atsakyti
Klaipėdietės, Akropolio Maximoj servetėlių išpardavimas, o ir šiaip senokai ten buvau buvus tai mačiau nemažai naujų servetėlių neblogų, bet juk negaliu visų nusipirkti verysad.gif nors ir labai norėčiau ax.gif . Turiu jau ligą doh.gif bigsmile.gif Vieną mačiau labai gražią su kačiuku uostančiu gėlytę tarp žolių, bet nesugalvojau kaip ją paskui reiktų iškirpti. Pagalvojau kad didelį plotą reiktų klijuoti, o aš kol kas net tokio didelio daikto neturiu dekoruojamo. Dar tam pačiam Akropoly Žanoj daugybė grožių, net akys raibsta. Buvo jau uždaryta, tai aš pro plyšiuką ir per vitriną apžiūrėjau. Vyras jau nesistebi, jam vis dar juokinga...
Mh pagalvojau o juk ant vazonėlio ta servetėlė gražiai atrodytų. Gal vis dėl to reiks nusipirkti blush2.gif unsure.gif

Aš dar pagalvojau, kad smagu būtų kur vasarą plenerą dekupažo susiorganizuoti - mielai sudalyvaučiau.
Atsakyti
pasidriau toki bardakeli doh.gif
ir dabar neapsisprendziu grazu man cia ar ne? g.gif g.gif ax.gif
user posted image
user posted image
ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 01 gegužės 2008 - 13:37
Beje klaipėdietėms dar patarčiau užsukti į dailės reikmenų parduotuvę Janonio gatvėje, ten taip pat galit rasti dekupažinio popieriaus, rėmukų medinių.
Papildyta:
ItaBita, na kažkas ne taip, bet idėja tai tikrai tikrai gera. Manau, dar galima būtų patobulinti tavo rėmuką. Aš tai turbūt bandyčiau su kempinėle tapšnoti ir sušvelninti tų juodai baltų nėrinių iškarpos kontūrus. Ne šešėliuoti, bet kažkiek net ant viršaus patapšnoti. Na nebent tavo kitoks sumanymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 01 gegužės 2008 - 13:45
[quote=ItaBita,2008 05 01, 12:33]
pasidriau toki bardakeli doh.gif
ir dabar neapsisprendziu grazu man cia ar ne? g.gif g.gif ax.gif

man grazu tik juodi krastai per astrus ax.gif jie jie butu apkarpyti, dar geriau nuplesyti ziuretusi geriau 4u.gif
Atsakyti
deja jau nuplesyti nebegaliu ax.gif
nebent uztapsnoti g.gif
Atsakyti