Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

labai nuostabus remeslis.... ax.gif man labai labai patiko... wub.gif nieko daug neprideta...subtilu ir labai grazu... 4u.gif
Atsakyti
matau, kad dekupažo tema jau beveik baigta... kuri galėtumėt atidaryti naują? Aš šį kartą supasuoju, nes labai laiko neturiu. Nepamirškit pakoreguoti info pirmam poste: paminėkit Artmanijos adresiuką Vilniuje ir naujai atsidariusią parduotuvę Daukšos g. 20 (jų puslapis yra www.hobbycentras.lt įtrauktas į sąrašą). Ir lygtai nėra paminėtos Tekstilininkų gildijos Kaune g.gif O gal dar ką nors praleidau g.gif Gal ką naujo ir įdomaus paminėjot šioje temoje, ko pirmam poste nėra?

Sėkmės 4u.gif

P.S. labai fainuoliški piermieji darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 16 gegužės 2008 - 12:01
QUOTE(mažiausia @ 2008 05 16, 12:15)
sveikutės  smile.gif

norėčiau parodyti savo PIRMĄ BLYNĄ  blush2.gif
IŠ ARČIAU...

nu kaip grazu bigsmile.gif kaip gabi ir sake: "subtilu ir labai grazu..." taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 15, 22:55)
mat kaip, o kuo gaubta lakavai

gaunta lakavau akriliniu laku...tik viena ar du sluoksnelius, kad dulkes butu galima nushluostyt ir tiek...

QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 16, 08:26)
uups  thumbup.gif  kaip faina. dar i toki bliuda ziurejau jyske, ale ir nepasiemiau  g.gif

ash kokius metus laiko keleta bliudu saugojau (buvo pigus, negalejau praeit) ....kol panaudojau doh.gif

QUOTE(~ella~ @ 2008 05 16, 09:10)
ups lempikė t.y šviestuvėlis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o iš ko gaubtas buvo? plastikas ar medžiaga ir jei medžiaga tai kuo klijavai (lipalas ar mediumas tekstilei). Turiu panašius šviestuvėlius miegamajam gaubtai medžiaginiai jau nelabai kaip atrodo, reikėtų bandyt perdaryti  g.gif

gaubtas buvo popierinis, su plastikiniu 'pamushalu' , o klijavau lipalu. Sekantis 'eilej' medzhiaginis pamushalas....jei neapsigalvosiu... ketinu klijuot tekstiles mediumu ir lengvai prilygint... siaip turiu viena ne savo daryta darbeli- servetele ant tekstiles,- jau kone pusmeti laiko ir grazhiai atrodo, - nei pagelto, nei pasikeite thumbup.gif manau, lempa irgi galima laisvai daryt rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas nori dar koki savo darbeli pasirodyti...ar pabaigai parasyti koki grazu zodi?:)reikia gi temele uzbaigti 4u.gif
Atsakyti
mano paprastas darbukas

user posted image
Atsakyti
ačiū už gražius žodžius mano blyneliui... ax.gif

mama_gulbe, paprastas bet labai gražus ir mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 16 gegužės 2008 - 15:11
mažiausia grazu thumbup.gif
kornelija.k thumbup.gif
mama_gulbe svelnu taip thumbup.gif
uups fainiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 16, 15:22)
mažiausia grazu  thumbup.gif
kornelija.k  thumbup.gif
mama_gulbe svelnu taip  thumbup.gif
uups fainiai  bigsmile.gif

trumpai ir aiškiai biggrin.gif
Atsakyti
niu baigiam temute cool.gif jau ir nauja yra thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti