labai nuostabus remeslis.... man labai labai patiko... nieko daug neprideta...subtilu ir labai grazu...
matau, kad dekupažo tema jau beveik baigta... kuri galėtumėt atidaryti naują? Aš šį kartą supasuoju, nes labai laiko neturiu. Nepamirškit pakoreguoti info pirmam poste: paminėkit Artmanijos adresiuką Vilniuje ir naujai atsidariusią parduotuvę Daukšos g. 20 (jų puslapis yra www.hobbycentras.lt įtrauktas į sąrašą). Ir lygtai nėra paminėtos Tekstilininkų gildijos Kaune O gal dar ką nors praleidau Gal ką naujo ir įdomaus paminėjot šioje temoje, ko pirmam poste nėra?
Sėkmės
P.S. labai fainuoliški piermieji darbeliai
Sėkmės
P.S. labai fainuoliški piermieji darbeliai
QUOTE(mažiausia @ 2008 05 16, 12:15)
nu kaip grazu kaip gabi ir sake: "subtilu ir labai grazu..." taip ir toliau
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 15, 22:55)
mat kaip, o kuo gaubta lakavai
gaunta lakavau akriliniu laku...tik viena ar du sluoksnelius, kad dulkes butu galima nushluostyt ir tiek...
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 16, 08:26)
uups kaip faina. dar i toki bliuda ziurejau jyske, ale ir nepasiemiau
ash kokius metus laiko keleta bliudu saugojau (buvo pigus, negalejau praeit) ....kol panaudojau
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 16, 09:10)
ups lempikė t.y šviestuvėlis o iš ko gaubtas buvo? plastikas ar medžiaga ir jei medžiaga tai kuo klijavai (lipalas ar mediumas tekstilei). Turiu panašius šviestuvėlius miegamajam gaubtai medžiaginiai jau nelabai kaip atrodo, reikėtų bandyt perdaryti
gaubtas buvo popierinis, su plastikiniu 'pamushalu' , o klijavau lipalu. Sekantis 'eilej' medzhiaginis pamushalas....jei neapsigalvosiu... ketinu klijuot tekstiles mediumu ir lengvai prilygint... siaip turiu viena ne savo daryta darbeli- servetele ant tekstiles,- jau kone pusmeti laiko ir grazhiai atrodo, - nei pagelto, nei pasikeite manau, lempa irgi galima laisvai daryt
gal kas nori dar koki savo darbeli pasirodyti...ar pabaigai parasyti koki grazu zodi?:)reikia gi temele uzbaigti
mano paprastas darbukas
ačiū už gražius žodžius mano blyneliui...
mama_gulbe, paprastas bet labai gražus ir mielas
mama_gulbe, paprastas bet labai gražus ir mielas
mažiausia grazu
kornelija.k
mama_gulbe svelnu taip
uups fainiai
kornelija.k
mama_gulbe svelnu taip
uups fainiai
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 16, 15:22)
trumpai ir aiškiai
niu baigiam temute jau ir nauja yra
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.