Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(*coliukeee* @ 2008 04 30, 16:53)
4u.gif  o man patart ne viena nenori?  g.gif  blush2.gif jei be rysio tai taip ir sakykit.

man tai tokie darbai ne prie sirdies, todel ir patarti negaliu, bet nereiskia, kad jis prastas ax.gif

QUOTE(reduxe @ 2008 04 30, 18:14)
pirmiausiai perduodu jums MB zodzius, kad jis jusu visu labai nemegsta lotuliukas.gif  todel....

labai idomus darbai
o savo vyrui perduok uzuojauta, nes gyventi su vyru nevertinanciu meno - turetu buti ziauriai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 30, 18:24)
man tai tokie darbai ne prie sirdies, todel ir patarti negaliu, bet nereiskia, kad jis prastas  ax.gif 
labai idomus darbai
o savo vyrui perduok uzuojauta, nes gyventi su vyru nevertinanciu meno - turetu buti ziauriai sunku  doh.gif

cia tik pajuokavo, siaip jis mane visada labai palaiko ir yra didziausias mano kritikas, visada pasako kas negerai, nor pats apie mena nei bum bum!
ir vel prasideda...mano dailes destytoja skydavo -idomus tavo darbai..tokie savotiski! tai reiksdavo, kad jai nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
o as manau, kad meno ir nereikia suprasti, o reikia jausti, nors cia filosofinis klausimas, kaip pats menas ne kas kita kaip filosofija igavusi realu pavidala blink.gif blink.gif

nu ir nusnekejau as cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 04 30, 19:31)
ir vel prasideda...mano dailes destytoja skydavo -idomus tavo darbai..tokie savotiski!  tai reiksdavo, kad jai nepatinka  lotuliukas.gif

gal tavo destytoja prancuze? nes kai jie sako idomus pvz. patiekalas -tai reiskia, kad jis jiems nelabai skanus, bet as lietuvaite ir man idomus darbas reiskia- netradicinis ir idomus, o ne negrazus schmoll.gif
Atsakyti
Coliuke, man tavo ąsotėlis labai primena parduotuvinį, o ne rankų darbo, kažko jam trūksta g.gif , gal kokiu aukso kontūru ranka papiešk kokius ornamentus, ar trafareto pagalba padaryk, sendinimas nelabai tiktų, nes gėlės modernios, žodžiu trūksta jam individualumo ax.gif , tik prašom neįsižeisti 4u.gif , aš su geriausiai norais smile.gif .
Parodysiu ir aš senai tai dariau mirksiukas.gif , dėžutė papuošalams, dekupažo mažai tik tulpės, bitės su trafaretu darytos, vidus beicuotas išorė taip pat ir gerai aptrinta švitriniu popieriumi.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 30, 18:48)
gal tavo destytoja prancuze? nes kai jie sako idomus pvz. patiekalas -tai reiskia, kad jis jiems nelabai skanus, bet as lietuvaite ir man idomus darbas reiskia- netradicinis ir idomus, o ne negrazus  schmoll.gif

kad jin labiau i inde panasi buvo! labai uzsivedziau, dabar visas iseigines leisiu prie dekupazo! netgi stengsiuos visas temas perskaityti doh.gif nors priemoniu prisipirkau, bet ziniu truksta ir su sendinimu dar daug problemu verysad.gif
Atsakyti
man labai grazi pavonijos dezute...ypac vidus...labai grazi palva... ax.gif niekad su beicu nedariau...jis ka butent padaro..?kazkaip spalva keicia?as kazkaip maniau jog jis labiau skirtas visiem nesvarumam tik nuimti... ax.gif
Atsakyti
laal labai visoms aciu uz patarimus ir savo nuomone rolleyes.gif andysiu ka nors ryt prideti.
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 04 30, 22:21)
laal labai visoms aciu uz patarimus ir savo nuomone  rolleyes.gif andysiu ka nors ryt prideti.

imesk dar nuotraukele...as irgi labai noriu pamatyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 21:02)
Parodysiu ir aš senai tai dariau mirksiukas.gif , dėžutė papuošalams, dekupažo mažai tik tulpės, bitės su trafaretu darytos, vidus beicuotas išorė taip pat ir gerai aptrinta švitriniu popieriumi.

Oo!!! ką aš matau - Pavonija pradėjo servetėles naudoti tongue.gif - pavasaris...
Gražu thumbup.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, o aptrinti švitriniu reikia jau nudažytą ir dekupažintą ar prieš tai viską nutrinti švitriniu?

Ir dar, Pavonija, norėjau tavęs paklausti, kaip tu tokį dėžutės vidų padarei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 30, 21:25)
imesk dar nuotraukele...as irgi labai noriu pamatyti... 4u.gif

nu tai kaip cia nesimato g.gif
va cia tada paziurek
http://public.fotki....l/sany0818.html
Atsakyti