Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mikaf @ 2008 05 15, 23:11)
Kažkokiam stalčiuj radau seniai pamirštą suvenyrą, parsivežtą iš parodos - suvenyrinius degtukus:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

uups thumbup.gif kaip faina. dar i toki bliuda ziurejau jyske, ale ir nepasiemiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 16 gegužės 2008 - 08:26
QUOTE(oaze @ 2008 05 16, 09:21)
Vakar "Labame vakare " dekupažą kaip didžiulę naujieną pristatė  bigsmile.gif . Matėt?

šiandien Labame ryte irgi rodė biggrin.gif Bet man atrodo, čia, SM, tikrai daug gražesnių darbų yra biggrin.gif
Atsakyti
mikaf, degtukų dėžutė liux thumbup.gif Kartais reikia ir keistus objektus padekoruot wink.gif

white tea, pakabėlė labai graži...o žinant įnoringą užsakovę tai išvis vykęs darbas hihihi.gif

QUOTE(oaze @ 2008 05 16, 08:21)
Vakar "Labame vakare " dekupažą kaip didžiulę naujieną pristatė  bigsmile.gif . Matėt?

Matėm matėm...bet jei nežinočiau, kas yra dekupažas, tai tikrai nesusidomėčiau tokį reportažą pamačiusi schmoll.gif Kažkaip neinformatyviai ir nelabai patraukliai viskas pateikta... na, gal man čia tik taip pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 16, 10:50)
mikaf, degtukų dėžutė liux thumbup.gif Kartais reikia ir keistus objektus padekoruot wink.gif

white tea, pakabėlė labai graži...o žinant įnoringą užsakovę tai išvis vykęs darbas hihihi.gif
Matėm matėm...bet jei nežinočiau, kas yra dekupažas, tai tikrai nesusidomėčiau tokį reportažą pamačiusi schmoll.gif Kažkaip neinformatyviai ir nelabai patraukliai viskas pateikta... na, gal man čia tik taip pasirodė doh.gif

Juste teisi, nes man net brolis paskambino ir pasakojo, kad mate.
Bet sako , ale istorijos dekupazo , tai nieko naudingo ir informativaus nepasake.
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2008 05 16, 09:10)

Rulle, o kam dėžutė bus naudojama? Kokią tematiką mėgsti?

Susidesiu ka nors g.gif ,siulus,karoliukus,bet matomoje vietoje bus ax.gif
Norejau kaip ir pilnai virsu uzklijuoti,bet gaila medi dengti,grazus smile.gif
Tematika-manau geliu noreciau smile.gif

Atsakyti
ups lempikė t.y šviestuvėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o iš ko gaubtas buvo? plastikas ar medžiaga ir jei medžiaga tai kuo klijavai (lipalas ar mediumas tekstilei). Turiu panašius šviestuvėlius miegamajam gaubtai medžiaginiai jau nelabai kaip atrodo, reikėtų bandyt perdaryti g.gif
White tea labai mielos pakabukės wub.gif wub.gif wub.gif

rulle o tu nori klijuoti būtent tokį motyvą kuris išlikęs nenuplėštas. Tai gi visai gražu, tik padirbėk su kompozicija, padėliok iškirptus motyvus vienaip kitaip g.gif . Aš klijuočiau nuo apačios ir aplinkui, palikdama laisvą dangtelio centrą
Gėles gali užleidinėti vieną ant kitos, kad būtų gražiau primintų pievą, o drugeliai tegu skraido pievos pakraščiuose...... na net nežinau kaip čia aiškinu ar suprasi. Aš prieš darydama kartais labai ilgai ieškau sprendimo, kol jis ateina permąstau begales varijantų doh.gif o kartais lyg nušvitimas eureka thumbup.gif yra thumbup.gif . Dažyti kiek suprantu nenori, turi išlikti natūralus medis?
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 16, 10:10)

rulle o tu nori klijuoti būtent tokį motyvą kuris išlikęs nenuplėštas. Tai gi visai gražu, tik padirbėk su kompozicija, padėliok iškirptus motyvus vienaip kitaip  g.gif . Aš klijuočiau nuo apačios ir aplinkui, palikdama laisvą dangtelio centrą
Gėles gali užleidinėti vieną ant kitos, kad būtų gražiau primintų pievą, o drugeliai tegu skraido pievos pakraščiuose...... na net nežinau kaip čia aiškinu ar suprasi. Aš prieš darydama kartais labai ilgai ieškau sprendimo, kol jis ateina permąstau begales varijantų  doh.gif  o kartais lyg nušvitimas eureka  thumbup.gif  yra  thumbup.gif . Dažyti kiek suprantu nenori, turi išlikti natūralus medis?

Aciu ella smile.gif
Motyva keisiu,dazyti nenoriu,nes medis graziai apdirbtas,gal tik su 2 komponenciu pasendinti,o po to motyva klijuoti g.gif
Atsakyti
Man kilo idėja, parašysiu tau až.
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 05 16, 09:15)
kažkaip man jau baigia noras praeiti daryti tuos dekupažintus papuošalus hihihi.gif Gal persisotinau jau? biggrin.gif

O kai kam seilės tįsta belaukiant... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(b_i_k @ 2008 05 15, 22:43)
Papūgėle, surinkau ką turėjau ta tema, gal pravers
Filmstrip
Visus paveiksliuksu gali rasti google įvedusi žodį filmstrip arba film strip  smile.gif

ačiū, b_i_k, bet šiuo atveju, ieškau panašaus stovo. mirksiukas.gif O iš paveikslėlių šiuo metu ieškau tik to liūdno angelo... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgėlė @ 2008 05 16, 11:41)
O kai kam seilės tįsta belaukiant...  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nu gal kaip nors, aaa biggrin.gif
Atsakyti
nu ka, tai ir as eterin dedu: tik kokybes nera... ax.gif

cia pirmas didesnis bandymas 4u.gif su labai dideliais trukumais blush2.gif bet visvien rodau smile.gif
vazonikas wink.gif

o cia kox ketvirtas gal darbelis smile.gif zodziu paskutinis smile.gif tik reikia dar stikla ideti i remeli 4u.gif man paciai jis labai mielas tongue.gif 4u.gif
remelis
is arciau
Atsakyti
sveikutės smile.gif

norėčiau parodyti savo PIRMĄ BLYNĄ blush2.gif
IŠ ARČIAU...
Atsakyti