Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Lachese, norėjau, kad ta plunksa atrodytu taip tarsi kristu nuo dangtelio, matyt pavyko, jei tau toks klausimas iškilo ax.gif biggrin.gif

O šviesumai tamsumai, tai čia viskas teptuko ir akrilo darbas blush2.gif Galiu išduoti kaip. Pagrindas dažytas tamsiu atspalviu, maišant potepiais su balta, tik ant viršaus šiektiek brūkštelta padžiūvusiu teptuku... Tikiuosi suprasi smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 15, 08:56)
ačiū smile.gif bet jau susidariau nuomonę,kad neverta tiek terliotis, nes jokio čia stebuklo, nebent kas nors turi stiprius priešingus argumentus

g.gif o as visada maniau, kad mokytojai turi nuolat tobuleti ir isbandyti visus savo srities niuansus, bet siuolaikiniai mokytojai turbut kitokie unsure.gif
Atsakyti
Šiais laikais mokytojams nieks tiek daug nemoka, kad viską žinotų ir apie viską mokintų tongue.gif

Iki Lachesės manau dar daug kam čia toli...

O gal ji paliks vietos ir kitoms pasireikšt biggrin.gif
Atsakyti
b_i_k, man labai labai patiko tavo dėžutė wub.gif Bandau sugalvot, kaip čia parašyt, kokius įspūdžius sukėlė tas darbelis... kažkas lengvo ir labai natūralaus...ir kartu paslaptingo wub.gif Smagu, kad čia pasirodei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 15, 13:39)
g.gif  o as visada maniau, kad mokytojai turi nuolat tobuleti ir isbandyti visus savo srities niuansus, bet siuolaikiniai mokytojai turbut kitokie  unsure.gif

O tai kame čia būtų tobulėjimas dirbti su neprogresyvia priemone?

Atsakyti
Malonu, kad mano darbai sukelia tokius jausmus...
Ačiū už gražų priėmimą į savo būrį...

Norėčiau, kad šitoje temoje tik tokie pjūčiai ir vyrautų...
Beje, tu ir Lachesė, didžiausios mano įkvėpėjos...
Atsakyti
Paliksiu žinoma, va mika jau ruošiasi frančižei smile.gif tad pirmyn smile.gif man patinka greitesni efektai,neapsikęstų mokiniai dėl tos gumos , pusę dienos laukti , o auksas nepažyra po to visgi smile.gif

wub.gif kaip smagu,kad randi įkvėpimo tarp mūsų, man justė irgi labai padeda, kai noriu pasitempti, arba kai reikia sugalvoti kažką originalaus, tai peržiūriu jos darbus ir darau, tai ko pas ją nė kvapo smile.gif tiesiog tobulėjam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 15 gegužės 2008 - 13:59
Paprastas dekupažas. Be pretenzijų į šedevrus smile.gif. Tęsiant vonios kambario temą.
Dėželė "Žuvelė"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 15 gegužės 2008 - 14:13
QUOTE(white tea @ 2008 05 15, 15:13)
Paprastas dekupažas. Be pretenzijų į šedevrus smile.gif. Tęsiant vonios kambario temą.
Dėželė "Žuvelė"
user posted image

nu faina, girdisi net burbuliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 15, 14:13)
Dėželė "Žuvelė"

man gražu thumbup.gif O čia karpyti motyvai ar vientisai uždėta?
Atsakyti
Ačiū Mikaf, Justess.
Kaikur ploteliais, kai kur skuteliais smile.gif Ne vientisas.
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2008 05 15, 15:20)
nu faina, girdisi net burbuliukai smile.gif

Ir dar noriu paklausti - su kuo padaryti tokie gražūs suskeldėjimų įtrinimai - pilki tokie, "švarūs"?

ačiū

Atsakyti