Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 14, 22:56)
nimatau kokia  rolleyes.gif

Tikrai nematyti? pamėginkite činajaus:
Zagatovai dekupazui

(aš vis dar neįkandu SM CMS'so usability)
Atsakyti

[quote=mikaf,2008 05 14, 20:23]
[quote=~ella~,2008 05 14, 15:00]
[ mikaf jau persiprašau jei ką painioju, sėdžiu darbe ir negaliu be galo šokinėti per temą blush2.gif Šauniai padaryta, tik norėtūsi dar smulkiau sužinoti ar tai servetėlė ar atspausdinta ir klijuota ištisai ar tik kažkoks elementas klijuotas o visa kita tapyba. Klausimėlis skirtas dėžutėms "Štilis....ir Admirolo sapnas" g.gif nes žiūrisi puikiai wub.gif wub.gif

BANDAU DĖTI DAR KARTĄ FOTKES, NES ATRODO PIRMĄ KARTĄ NEPAVYKO <red. past.>

Admirolo sapnas: servetėlė. Klijuoti motyvai:
- Pervalkos švyturys (1 vnt.)
- Ventės rago švyturys (1 vnt)
- jachtinis gordijaus mazgas (3 vnt.) ir
- plonytė mėlyna linija, einanti aplink dėželės dangtelį (servetėlės apačioje).

Pripiešta: dangus ir jūra.
Originali servetėlė atrodo taip:

user posted image

Čia turiu pasakyti, kad keista, kad ji daug kam patinka - kai užvarvolinau tamsiai mėlyno dažo marininstiniams įtrūkimams išgauti, baltas fonas pamėlo (natūralu, atrodo, bet iš kur tai galėjo žinoti beginerė?), negrįžtamai.

Baisiai pergyvenau ir grąžiau sau rankas su ą nosine, ir kai vyras klausė kas tau yra sakiau jam actok muon ramybiėis ręk, o paskui pagalvojau: juk dekupažas išties labai demokratiškas užsiėmimas.

Ir NIEKAS JUK NEŽINO KAIP TURĖJO GAUTIS IŠ TIESŲ. O per tą mėlyną foną atsirado netgi labai įdomus efektas: originale virvė yra tokia kaip ir su šešėliu> O dėl mėlyno fono visas motyvas tarsi įgavo tokį gylį - ta virvė atrodo dabar kaip 3D efektas (čia kalbu apie 3D efektą bendrąja, ne dekupažine prasme).
Nustojau bambėti, gal ir visai įdomiai atrodo, pagalvojau:

user posted image

šaltinis didesnės fotkės

Triptikias "Štilis Gintaro įlankoje...": visų dėželių profiliai dengti servetėle. ir truputuką (iki pusės dėželės) - šonai. Šonai pritapyti, ant jų pratęstas anfase dominuojantis horizonto motyvas.
user posted image

O jums taip nebūna: vakare kai padarai - nu lievai atrodo, galvoji, o va acikeli ryte žiūri - ir visai gražu atrodo, ir miela?
Jeigu nebūna, tai gerai irgi.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 14, 18:59)
tai ir noriu suzinoti ,kas tokio toje gumoje,nes man irgi iš šalies atrodo,kad neverta tiek terliotis smile.gif

Lachesė radau rusiskame forume siek tiek informacijos apie arabiska guma...kaip su ja dirbama...

http://forum.hobbypo...?...mp;&start=0

Ir dar
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 15 gegužės 2008 - 08:56
ačiū smile.gif bet jau susidariau nuomonę,kad neverta tiek terliotis, nes jokio čia stebuklo, nebent kas nors turi stiprius priešingus argumentus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 15 gegužės 2008 - 08:58
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 15, 09:56)
ačiū smile.gif bej jau susidariua nuomonę,kad neverta tiek terliotis, nes jokio čia stebuklo, nebet kas nors turi stirius priešingus argumentus

Gerai smile.gif Pastebejau,kad italai labai megsta sita priemone ax.gif
Atsakyti
vignola, labai gera nuoroda apie gumos naudojimą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 14, 20:01)
aš nedaug siunčiu, bet kai prireikia tai tikras vargas doh.gif todėl dabar kaupiu visas dėžutes nuo visko, nieko neišmetu, avdrug prireiks doh.gif

hihihi.gif hihihi.gif ir man tas pats, pilni namai dėžučių (nereikia pašte pirkti) o štai šita Lachesės nuoroda gera, tokios išklotinės labai reikalingos "gražiajam" supakavimui ax.gif

mikaf ačiuks už tokius išsamius paaiškinimus. Taip ir įtariau, kad fonas tapytas. Man tie švyturiai irgi labai patiko, dariau ir aš su jais darbelį-laistytuvėlį ax.gif
Atsakyti
Dar kaikas iš mano plunksnų temos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
b i k , tai bent dėžutė good.gif
Atsakyti
fainulė wub.gif smile.gif o kaip tau atrodytų ,jeigu dešiniam apatiniam kampe irgi patamsėtų čiut čiut,gal kompozicija užsidarytų ... o gal čia toks krentančios plunksmos sumanymas ?
Atsakyti
b_i_k kokia dezuteeeee wub.gif o cia tie tamsumai sviesumai su svitriniu darbuotasi unsure.gif
Atsakyti
b_i_k na tiesiog super dėžutė thumbup.gif thumbup.gif ir man įdomu ax.gif kas panaudota; tapyba akrilu ar patrynimai g.gif
Atsakyti