Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 14, 19:49)
o cia su tais trafaretais ta jus darysit?  4u.gif fainai, ale tai jei spausdintis tai reik ant kokio kietesnio popieriaus  g.gif

aš tai dažnai tik šabloną spausdinuosi ir paskiau jį apsipaišau ant reikiamo storesnio popieriaus. Jei kartais noriu didesnę dėžutę pasidaryt, tai šabloną tenka klijuoti iš kelių dalių, nes printeris tik A4 formatą spausdina ax.gif Tada tą suklijuotą šabloną dedi ant didesnio popieriaus ir gaunasi nemažos dovanų dėžutės thumbup.gif Šiaip geras daiktas šie trafaretai - ne kartą esu išbandžius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 14, 20:54)
aš tai dažnai tik šabloną spausdinuosi ir paskiau jį apsipaišau ant reikiamo storesnio popieriaus. Jei kartais noriu didesnę dėžutę pasidaryt, tai šabloną tenka klijuoti iš kelių dalių, nes printeris tik A4 formatą spausdina ax.gif Tada tą suklijuotą šabloną dedi ant didesnio popieriaus ir gaunasi nemažos dovanų dėžutės thumbup.gif Šiaip geras daiktas šie trafaretai - ne kartą esu išbandžius mirksiukas.gif

gal turi kokia foto dzutes jau sulankstytos blush2.gif ikritau as i ta puslapi doh.gif
Atsakyti
justess22 dezute faina biggrin.gif
lachese super nuorodele thumbup.gif
Atsakyti
labai fainai, kad tokia nuorodą imetė, nes sveikinant su kokia nors proga dovanele galima labai originaliai supakuoti ir nenaudoti tu banaliu maiseliu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

va šita smile.gif atspausdinta dėžutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 gegužės 2008 - 20:26
kokia fainuole... wub.gif o is ko cia daryta...?ant kartono?
Atsakyti
ant voko rudo smile.gif
Atsakyti
ooo...nu reiks eit isbandyti...siaubas kiek daug visko reik pabandyti...po sestadienio isvis nuo informacijos nusprogsiu...nu reik sveikata pataisyt ir kibti i darbus:)
Atsakyti
Sveikos, zadejau papletkinti kai ka nors zinosiu apie naujaja parduotuve, bet matau, kad pavelavau smile.gif)) ji jau atsidare ir jus jau ta zinot biggrin.gif
na bet darbu grozis ten nerealu... eilini karta i depresija puoliau, kad man taip gyvenime nesigaus, tuoj mesiu visus bandymus ir tapsiu gatavu darbu pirkeju.
Papildyta:
beja apie kainas, manau naturalu, kad pabrango, senamiestis vis tik, nors radau ir uz 5 litus ka dekoruoti lotuliukas.gif
Atsakyti
na už penkis galima rasti kaip juste " vienam eure " arba aš mėgstu daiktelynus, ten ir už litą yra smile.gif ir dar pasidairau indų parduotuvėse irgi būna visokių nukainuotų dalykų, plius ta pati maxima irgi per išpardavimą nusipirkau tris vyno dėžės su taurėm be vyno mirksiukas.gif ( pirkau gi dėl dėžių ) po tris litus ir dėžės, tai nemažos didesnė nei a4 formatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 gegužės 2008 - 21:00
[quote=mikaf,2008 05 14, 08:33]

Dėl dėžialių. Ar pastebėjote, merginos - kokias prabangias dėžutes dabar gamina liofbergs lila? Iš išorės atrodo normali dėžutė ir tiek, vienok dangtelis - dangtelis toks kaip 3D ir užsideda ant dėžutės jį įleidžiant į vidų (lego principu), tokiu būdu dažnai uždarant-atidarant dėžutę jos kraštelis viršuje nenusibrūžina! Na, gal čia jau senas atradimas , tai ignoruokit. Tiesiog manau kad pigiau pirkti LIla liofbergs už 20 lt (kaina nepatikslinta), išgerti kavą o įpokavimą - just dekupuoti ir išstatyti vernisaže.

Štai tokią Lila Lofbergs dėžutę pamačiusi aš nustebau labai pozityviai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2008 05 14, 22:45)
Štai tokią Lila Lofbergs dėžutę pamačiusi aš nustebau labai pozityviai:
user posted image

nimatau kokia rolleyes.gif
Atsakyti