Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Lachese...ziuriu kad ne man vienai reikia...gal imek...jei gali cia. 4u.gif
Atsakyti
dezuciu trafaretai
Papildyta:
tai ir noriu suzinoti ,kas tokio toje gumoje,nes man irgi iš šalies atrodo,kad neverta tiek terliotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 14, 17:59)

ačiū bigsmile.gif
aš nedaug siunčiu, bet kai prireikia tai tikras vargas doh.gif todėl dabar kaupiu visas dėžutes nuo visko, nieko neišmetu, avdrug prireiks doh.gif
Atsakyti
beje turiu viena pati išsisoausdinusi,tai ma labai patiko ,jei rasiu kažkur įmesiu smile.gif
Atsakyti
labai labai aciu uz trafaretus deuciu... 4u.gif kokios fainuoles... wub.gif
Atsakyti
Kas liečia Arabišką gumą tai negaliu labai daug ką paskyti, nes kol kas tik vienas darbas su juo padarytas. Pirma minusai:
1 brangoka lyginant su kitais lakais
2 tepant 1 sluoksnį alkh. lako nesupratau kuo reikia plauti šepetėlį nes moment aptraukė šerelius sluoksnis lako( nors sakė kad plauti vandeniu)
3 žaisti trinant ir masažuojant gumą pirštu neturiu laiko.
Pliusai:
1 patiko tai kokie gavosi įtrūkimai t.y. stambūs ir skaidrus paviršius( ne taip kaip Sotille gan mutnas paviršius)
Su stiklu nebandžiau, gal visai puikiai išeitų.Tokie mano įspūdžiai spręskit pačios ar jums to lako reikia, gal jums kitaip pasirodys ax.gif
Atsakyti
man labai patinka tas amerikoniškas kraklius, toks universalus, tikrai galima padaryti tokius įtrūkimus labai stambius, galima ir labai smulkius, ir kaina ir išeiga labai gera , palyginus su kitais. Tai dėl tos gumos, manua,kad man jos nereikia,kažkokia sudėtinga per daug ir rezultatas negreitas smile.gif

dėl trafaretų, tai galite tik tą liniją naudoti, nes daugelio paveikslėliai pobjauriai smile.gif doh.gif
Atsakyti
aha...man tai labiausiai ir reikejo pacios tos linijos...labai fainuoliskos... cool.gif
Atsakyti
[quote=~ella~,2008 05 14, 15:00]
[ mikaf jau persiprašau jei ką painioju, sėdžiu darbe ir negaliu be galo šokinėti per temą blush2.gif Šauniai padaryta, tik norėtūsi dar smulkiau sužinoti ar tai servetėlė ar atspausdinta ir klijuota ištisai ar tik kažkoks elementas klijuotas o visa kita tapyba. Klausimėlis skirtas dėžutėms "Štilis....ir Admirolo sapnas" g.gif nes žiūrisi puikiai wub.gif wub.gif

Admirolo sapnas: servetėlė. Klijuoti motyvai:
- Pervalkos švyturys (1 vnt.)
- Ventės rago švyturys (1 vnt)
- jachtinis gordijaus mazgas (3 vnt.) ir
- plonytė mėlyna linija, einanti aplink dėželės dangtelį (servetėlės apačioje).

Pripiešta: dangus ir jūra.
Originali servetėlė atrodo taip:

user posted image

Čia turiu pasakyti, kad keista, kad ji daug kam patinka - kai užvarvolinau tamsiai mėlyno dažo marininstiniams įtrūkimams išgauti, baltas fonas pamėlo (natūralu, atrodo, bet iš kur tai galėjo žinoti beginerė?), negrįžtamai.

Baisiai pergyvenau ir grąžiau sau rankas su ą nosine, ir kai vyras klausė kas tau yra sakiau jam actok muon ramybiėis ręk, o paskui pagalvojau: juk dekupažas išties labai demokratiškas užsiėmimas.

Ir NIEKAS JUK NEŽINO KAIP TURĖJO GAUTIS IŠ TIESŲ. O per tą mėlyną foną atsirado netgi labai įdomus efektas: originale virvė yra tokia kaip ir su šešėliu> O dėl mėlyno fono visas motyvas tarsi įgavo tokį gylį - ta virvė atrodo dabar kaip 3D efektas (čia kalbu apie 3D efektą bendrąja, ne dekupažine prasme).
Nustojau bambėti, gal ir visai įdomiai atrodo, pagalvojau:

user posted image

Triptikias "Štilis Gintaro įlankoje...": visų dėželių profiliai dengti servetėle. ir truputuką (iki pusės dėželės) - šonai. Šonai pritapyti, ant jų pratęstas anfase dominuojantis horizonto motyvas.
user posted image

O jums taip nebūna: vakare kai padarai - nu lievai atrodo, galvoji, o va acikeli ryte žiūri - ir visai gražu atrodo, ir miela?
Jeigu nebūna, tai gerai irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaf: 14 gegužės 2008 - 19:31
Kaip ir žadėjau, medinės dėžutės foto:

user posted image user posted image

Dėžutes radau Kaune, Vilniaus g. esančioje parduotuvėje "Viskas už 1EUR". Kaina 3,50Lt. Dydis 15x11x6cm 4u.gif
Atsakyti
siaip tai labai simpatiskos...ir dar uz tokia kaina... smile.gif
Atsakyti
o cia su tais trafaretais ta jus darysit? 4u.gif fainai, ale tai jei spausdintis tai reik ant kokio kietesnio popieriaus g.gif
Atsakyti